Erg goed spul

Snelle levering en achteraf betalen geeft extra goed gevoel

Goede kwaliteit & mooi spul

De volgende dag in huis, netjes verpakt en de beschrijving/foto's kloppen helemaal (geen verrassingen). Goede kwaliteit, mooi en robust spul. Ze moeten nog worden worden opgehangen.

Mooi ontwerp, goede afwerking.

Een simpel product als een keukendeur knop mooi afgewerkt. Heel blij mee.

Mooie en goede producten en klantvriendelijke instelling.

Mooie producten voor een goede prijs. In ons geval ging er het een mis met de bestelling. Dit werd ter plekke (op zondagavond) nog opgelost. Spullen werden daarna snel geleverd en voldoen zeker aan de omschrijving.

Top!!!

Makkelijke website, goede service, vlotte levering, heldere communicatie, prima prijs én een prachtig product.

Kwaliteit deurbeslag verpakt als cadeautje

Mooie zware deurkrukken in een luxe doosje met een touwtje eromheen. Sjiek!

Prima en snel.

Snelle levering. In de winkel vind ik dit niet zo snel.

Goeie kwaliteit en top service

Na een aantal miskopen gedaan te hebben bij de bouwmarkt, bleek dat niemand een oplossing had voor mijn oude badkamerdeur met andere stift maten, voor een nieuw badkamerslot. Na lang zoeken deze site gevonden en via de chat contact gezocht omdat ik vragen had. Binnen 10 sec kreeg ik al reactie terug. Een vriendelijke man, die wel een oplossing had en mij prima heeft geholpen. De volgende dag was het product al binnen en goed verpakt en met een lieve attentie erbij. (Bijna Sinterklaas en er zat een zakje kruidnootjes bij, zo leuk!!) Het product is mooi en van kwaliteit en het past perfect!! Bestel in de toekomst zeker weer hier!

Zeer degelijk materiaal mooi afgewerkt.

Plaatsen is simpel. Wel raad ik aan om in de toekomst niet meer met schroeven te werken voor platte schroevendraaier maar sterschroeven. Beter om niet uit te schieten op de deurklink en beter grip ook waar je meer kracht kan opzetten. Anders top !!!

Ziet er degelijk en goed uit.

De geleverde producten komen overeen zoals beschreven. Montage was goed te doen en het eind resultaat is geweldig.

Fantastisch!!!

Om te beginnen is de website enorm duidelijk. Online bestellen was dus een makkie. Vrijdag middag besteld en zaterdag middag hadden we onze bestelling al in huis ( België) Ongelooflijk snel en razend enthousiast! We hadden eerst een test bestelling gedaan om te kijken of het beslag wel paste op onze bestaande deuren. Ja hoor ! Ze zijn verstelbaar en passen zo goed als op alle deuren. Ook wou ik nog vermelden dat het beslag allemaal erg netjes apart verpakt is. Leuk om uit te pakken. Wij zijn meer dan tevreden over jullie service + levering. Onze 2de bestelling is reeds onderweg ! Bedankt voor alles

Deurklinken

Deurklinken uitgezocht, betaald en supersnel geleverd. Passend in een huis gebouwd in 1904. Nog mooier dan de foto op internet.

Betrouwbaar

De producten die online te zien zijn, zijn in het echt ook van goede kwaliteit. Snelle levering. Goed verpakt.

Klantvriendelijkheid is top

Klantvriendelijk. Nette snelle levering en netjes verpakt

Makkelijk bestellen, prima site. Handvaten die wij besteld hebben super. Deurklink was de vierkante stang binnenin te kort verder alles super. Mooie artikelen

Erg mooi

Makkelijk monteren en mooi afgewerkt.

Heldere site, chat goed. Producten op tijd ontvangen en die zijn geweldig verpakt!

Het echte uitpakken volgt nog. Bestelling is een kadootje voor komende week. Wie weet nog meer positief te melden

Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs

In 1 woord: zorgvuldig!!! De kwaliteit, de prijs, de snelle levering en de prachtige verpakking. Hier is naast kwaliteit liefde voor het product aanwezig. Ons huis is nu echt ‘af’. Top!!!

perfect

Snelle levering en mooie kwaliteit kruk

Snel en goed

Snelle levering en goede producten

mooie spullen snelle levering

mooie spullen besteld en heel snel geleverd mooi verpakt het is een cadeau op zich.

Super snel, goede service en vriendelijk geholpen!!!

snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten

Snel kapot

Ik heb een raam sluiting besteld. Deze is heel snel geleverd en zag er ook heel mooi uit. Maar de kwaliteit liet te wensen over. Nu met dit vochtige weer klemt het raam een beetje en gelijk was het handvat krom getrokken bij het openen van het raam. Deze raam sluiting zal niet lang goed blijven.

Weliswaar het verkeerde product besteld, toch een goede ervaring

Ik kocht onlangs een deurklink, maar kwam erachter dat ik een klink met veer nodig heb. Nog geen geld retour, maar ga er van uit dat dit volgende week gebeurt. Vlotte levering en leuk ingepakt.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.