Nette levering

Netjes verpakt geleverd naar verwachting, mooie deurklinken. Blij mee!

Prima klinken maar met horten en stoten geleverd.

Op vrijdag order geplaatst, vandaag besteld morgen in huis. De dinsdag erna zelf maar eens geïnformeerd waar de de order bleef wan t geen mail of belletje gehad. Alle voorraad was op maar even geduld, hopelijk komt t voor het weekend goed. Dat hoopte ik ook want toen werden de deuren afgehangen. Op vrijdag de levering binnen echter zonder schildjes want die zaten in backorder. Moest ik er weer zelf achteraan. Op de website stond inmiddels wel dat sommige artikelen in backorder geleverd kunnen worden maar dat was niet het geval toen ik ze bestelde. De mailtjes zijn vriendelijk en ik geloof ook dat het niet altijd goed te voorspellen is in deze tijd van logistieke problemen maar ik zou niet snel nog een keer bestellen.

Fijn, mooi product.

Mooie deurbeslag, snelle levering. Verzendkosten zijn niet hoog maar bij zijn broer bij "de oude schakelaar:" gratis. Tip om ook de verzendkosten gratis.

Heel slecht

ik heb mijn pakketje niet helemaal ontvangen, daarna heb ik contact gezocht en gevraagd waar het bleef en toen zeiden ze ineens dat het vertraagd was, nu nog steeds niet compleet en ik heb niks gehoord

Kwaliteit met snelle levering

Een prima degelijk product gekocht met een snelle levering. Ga zo door!

Een goed en degelijk product

Ik heb er één keer iets besteld en was wat vergeten om er bij te bestellen, nadat ik contact had opgenomen werd het per direct en kosteloos verstuurd en was het de volgende dag binnen, top service!

Mooie producten, goede communicatie

Ons hele huis voorzien van nieuwe deurklinken van de oude deurklink. Mooie, goede kwaliteit deurklinken die makkelijk te monteren zijn. De communicatie is zeer goed. Ik had per abuis de verkeerde deurklinken besteld, dat werd meteen aangepast. De tweede bestelling liep wat vertraging op maar ik werd er geregeld gemaild met excuses en een statusupdate. Er kan natuurlijk altijd iet misgaan of vertraging oplopen. De manier waarop ze hier communiceren verdient een pluim! Zeer tevreden.

Een cadeautje voor huis en oog

Vandaag de bestelling binnen gekregen. Het waren allemaal kleine cadeautjes om uit te pakken, waten feest. Mooie stevige materialen, goede vormgeving. Snelle en vriendelijke service en indien gewenst maatwerk mogelijk. Topzaak wat ons betreft.

Deel bestelling was niet op voorraad. Werd goed gecommuniceerd en nagezonden.

Goede service, mooie raamuitzetter

Meerdere producten besteld. Helaas was de maat toch niet helemaal goed en moesten wij een deel van de bestelling retour sturen. Daar werd niet moeilijk over gedaan, het geld werd snel teruggestort. Eén raamsluiting ging direct na het monteren kapot, ook daarvoor kregen we keurig ons geld terug. Top service!

Mooie Handgreep

Hanggreep besteld voor op de voordeur. Mooie grote maat. Staat prachtig op mijn nieuw geverfde deur. En super snelle levering. Top.

Prachtig ingepakt , volgende dag in huis , geweldige site , mooie deur klinken besteld blij mee

Prima uitwisseling van gegevens.....

Je krijgt wat je besteld, belofte voor 24.00 besteld volgende dag in huis, mankeerde niets aan.

Super, mooie en stevige deurklinken

Mijn artikelen beetje later dan gepland (door Corona) goed ontvangen.

Topservice en topkwaliteit

Bestellen en twee dagen later aan de deur geleverd in België. Niets dan lof! En heel mooi materiaal, weer niets dan lof!

Snelle reactie, mooie deurklink!

Omdat ik weer eens met m'n neus keek kon ik de maten van een deurklink niet vinden. Via de website had ik zó een reactie. Na het plaatsen van mijn bestelling was de deurklink snel binnen en hij is heel mooi. Die zal mooi staan in ons nieuwe huis.

Super snelle levering!

Alles werd super snel geleverd! Zeer tevreden.

Heel tevreden

Gewoon goed

Mooi deurbeslag in mat zwart

Klassiek en modern tegelijkertijd. Ziet er mooi uit. Snel geleverd. Nu nog monteren!!

Ben heel tevreden over de geleverde deurklinken. Degelijk en mooi afgewerkt.

Mooie producten en goede service

Voor onze jaren dertig woning waren we op zoek naar diverse ‘oude’ elementen maar ook oude elementen in een modern jasje. We zijn in onze zoektocht uitgekomen bij De Oude Deurklink. Ik ben onwijs tevreden over de service, lever snelheid en kwaliteit.

Zeer netjes geleverd!

Alles erg netjes verpakt,gewoon leuk om je artikelen zo te ontvangen. Netjes geleverd en goede communicatie.

Helemaal goed!!

Prachtige kwaliteit, prima chat advies, snelle levering. Dit is mijn winkel ook voor een volgende keer.

Mooie spullen, goede kwaliteit en snelle levering!!

precies zoals je zou willen hoe het geleverd zou moeten worden; snel en een mooie kwaliteit

Mooie producten en snel geleverd.

Mooie producten en snel geleverd.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.