TOP !!

Door mijn toedoen was er wat fout besteld, contact opgenomen via de "chatfunctie", per direct contact, door hen aangepast en geregeld. Binnen 24 uur al het bestelde in huis. Duidelijke en vriendelijke website met prima ondersteunend montage filmpje. Mooie producten voor een mooie prijs, wij kunnen weer jaren vooruit in ons gerenoveerde jaren 30 huis.

nostalgie en snel geleverd.

De deurstopper is perfect en past goed bij ons oude huis. Volgende dag al in huis.

netjes en snel

Prima! Snelle levering.

Uitstekend. Mooi spul!

Super service.

Los bakaliet nodig voor oude deurklinken. Normaal niet los in de shop te krijgen. Ze hebben het uitgezocht en konden het regelen. Nog enkele andere zaken erbij besteld. Alles prima verzorgt.

Top kwaliteit.

Top kwaliteit/service.

Super mooi en degelijk

Wij zijn heel tevreden met de bestelling die wij bij de oude deurklink hebben gedaan. Snelle en corecte levering, zeer degelijk ingepakt. Dit is voor ons echt de kers op de taart (deuren) Zal zeker mensen aanraden bij De Oude Deurklink te kijken/ bestellen.

Kwaliteit voor relatief weinig geld

Heel mooie kwaliteit deurklinken voor een mooie prijs. Eerlijk product. Ook fijn de video met hele uitleg over het product, zodat je duidelijk weet wat je koopt. Duidelijk.

In 1 zin geweldig!

Top service. zelfs vragen savonds gesteld , binnen 1 min reactie. Ook werden direct fotos van gevraagde artikelen gestuurd, zodat we onze keuze direct goed konden maken. Kortom geweldig!

Perfecte service en mooie producten

Perfecte snelle service en mooie producten

Snel en correct aan een goeie prijs!

Goeie website, duidelijk, correct en snel geleverd.

Topproduct

Heel mooi product in een zeker zo bijzondere verpakking. Hoge kwaliteit deurklinken in een persoonlijke verpakking

mooie 'oude' klinken maken ons verfwerk weer helemaal af

goede en snelle levering, mooi product! Maakt ons jaren 30 woning weer een beetje meer af!

boven verwachting

Goede en snelle levering

Prachtig product geleverd, eerlijke prijs. Niet duur zelfs.

Snel geleverd, mooi product. Erg blij mee.

Prachtig product

Ik heb een zwarte deurkruk gekocht, heel tevreden. Mooie, kwalitatieve uitstraling voor een goede prijs. Aanrader.

Mooie en goede spullen met goede service

Mooie en degelijke kwaliteitsspullen

Snelle, vriendelijke service. Producten zijn top!

Had besteld maar betaling was niet goed gegaan. Even gebeld en werd zeer vriendelijk en duidelijk geholpen. Producten de volgende dag al in huis in een leuke verpakking. Helemaal top!!

Mooie spullen. Ik hou zo van die stijl.

Mooie producten en een goede prijs !

Duideijke afhandeing van de order en tijdens het process ben ik goed geinformeerd

Mooi.

Mooie spullen, degelijke kwaliteit. Prima en snelle service

Het maakt ons jaren 20 huis helemaal af na een intense verbouwing, de kers op de taart!

alle deurklinken en raambeslag hebben we vervangen inclusief al het schakelmateriaal van het dochterbedrijf de oude schakelaar. Kwalitatief goed spul en duidelijke instructies, zelfs onze sleutel maken die gewend is met hoogwaardig materiaal te werken, was onder de indruk van de prijs/kwaliteit verhouding. Communicatie ging ook top en we hebben wat dingetjes retour gezonden en wat bij moeten bestellen alles ging vlotjes !

snel en accuraat

keurig geleverd wat er is besteld goede communicatie mbt status van bestelling

Super mooi en goede service

Ik ben heel blij met de zwarte deurklinken, ze staan erg mooi! Zelfs in het weekend heel snel reactie via de chat. Daarom 5 sterren

super de super service!

ik heb zeer goede ervaringen, besteld, en meteen de volgende dag geleverd, leuk ingepakt! ik had zelf een heel klein schroefje verloren, heb gechat en er werd meteen gereageerd, en dezelfde dag werd het onderdeeltje opgestuurd! in 1 woord SUPER

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.