Prachtig spul

Besteld en volgende dag in huis. Mooi werk.

Goede en snelle levering van een mooi en goed product.

Snelle levering, mooi en deugdelijk product. Compleet geleverd. Maakt me blij.

Mooie producten en netjes verzonden.

Prima service en mooie kwalitatieve producten. Snel verzonden. Aanrader!

Goede service en prachtige deurknop

Eindelijk een goede en mooie deurknop gevonden, vlotte levering.

super

Netjes verpakt en snelle levering

Kwaliteit van jaren dertig voor een prettige prijs.

Gekocht en een dag later om 22u zoals afgesproken afgeleverd ! Voldeed helemaal aan de verwachtingen. Wel een klein aandachtspuntje; Bijgeleverde zwarte schroeven laten de zwarte verf makkelijk los als je uitschiet bij indraaien. Gevolg; je ziet de modekleur Een paar reserve schroefjes erbij voor als het misgaat bij indraaien zou helemaal service zijn. Ik ben verder heel tevreden. Gr Menno Miedema

mooie Nederlandse makelij en vlotte levering

stevig en kleurecht beslag wat voelt alsof het een levenslang meegaat zwart is ook echt zwart.

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering! Top!

Deurknop is super

Het bestelde en de levering waren zeer goed! Alleen jammer dat ik geen waarschuwing kreeg over de bestelde stift, hij past gewoon niet. Dat is jammer.

Snelle, goede levering van prima kwaliteit materiaal!

Al meerdere bestellingen gedaan om onze deuren in een huis uit 1910 weer in oude glorie terug te brengen!

Echt Tevreden

Snel service, mooie producten. Alles was zoals beloofd.

goede service

vriendelijke goede service

Prettig bedrijf

deurklinken besteld en snel geleverd! Kwaliteit lijkt me goed, maar daar is wel tijd voor nodig om te beoordelen hoe dat op lange termijn blijft. Had ook nog een vraag en werd zeer snel en correct behandeld door de vriendelijke meneer. Voor alsnog zeer tevreden

Mooi, degelijk en snel geleverd

Al meerdere keren wat besteld en elke keer snel geleverd. Materiaal is wat je mag verwachten, mooi en degelijk.

Mooie producten

Snelle levering, mooie producten

Heel tevreden

Prima geholpen

Goed product, snel geleverd!

Door de duidelijke website precies het juiste product gevonden. Snel geleverd, dus top!

Vlot en correct.

Ik heb een klassiek wc-slot besteld. Levering was vlot, maar het product was niet perfect. Mailtje gestuurd met foto's, waarop prompt werd gereageerd met de vraag aan welk adres nieuwe onderdelen konden worden gestuurd. Die werden vlot nageleverd - en nu wel goed. Al met al prima geregeld!

Goed verzorgd, goed materiaal. Voorbeeld: altijd een extra schroefje voor als er een kwijt raakt (wat natuurlijk altijd gebeurt). Kan IKEA van leren.

Betaalbaar en ziet er toch goed uit

Snelle levering, makkelijk te monteren en prima prijs kwaliteit verhouding.

Mooie kwalitatieve deurklinken snel geleverd

Goed product met snelle levering. Ook snel antwoorden op vragen via chat

Mooi en degelijke deurklinken

Ik heb de deurklinken zeer snel ontvangen en ze zijn gewoon mooi om te zien en te voelen. Mijn gang heeft gelijk weer de authentieke uitstraling die ik wilde. Daarbij is het uitpakken van het pakket en feestje: alles is leuk verpakt Erg tevreden!

Snelle service en kwalitatief hoge producten!

Ik kan de oude deurklink aanbevelen. Goede en snelle service en mooie producten.

Prachtig nostalgisch deurbeslag, vooral de vrij/bezet rozet, super!

Snel geleverd, prachtig en kwalitatief goed spul gemaakt van mooie materialen. De persoonlijk ingepakte doosjes met touwtjes zijn wat mij betreft de bom! Hoezo, aandacht voor detail. Ik heb ze nu door mijn gehele huis hangen en als ik ze zie, wordt ik helemaal blij.

Mooi product

Past helemaal perfect bij onze uitbouw

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.