Super tevreden over het product en de levering

Snelle levering en mooi product

snelle, correcte vriendelijke opvolging

we zijn prettig en correct geholpen.

Top ervaring

Goede kwaliteit, snel verzonden. Uitstekende ervaring!

Mooie producten, heldere communicatie en snelle levering

Wij hebben de bestelling van de deurkrukken en (WC-) sloten goed en snel ontvangen. Prima kwaliteit en alles was zoals gecommuniceerd. Wij zijn zeker tevreden.

Prettig en behulpzaam

Prettig en behulpzaam, ook buiten kantoortijden.

Makkelijk Snel Prima kwaliteit

Makkelijke site snelle service

Voldoet aan verwachting

Jammer dat er net te weinig schroefjes bij de deurklinken zaten en dat we deze extra na moesten bestellen.

Prima en tevreden !!

Tevreden over onze aankoop !!

Snelle levering van kwaliteitsonderdeel

Ondanks de Corona snel geleverd. Het handvat ziet er perfect uit en is inclusief bijassende schroeven. Helemaal top.

Super service en goede kwaliteit producten

Goede service, producten waren erg snel binnen. Verder gewoon hele duidelijke communicatie. Verder was de presentatie van de producten erg goed. Installeren was erg makkelijk. Ik raad de oude deur klink zeker aan!

Mooi slot

Wij zochten een mooi retro slot in het zwart. We kwamen uit bij de oude deurklink. Het slot was precies wat We zochten en de prijs ook!!!

Uitstekend!

Ik heb prachtige nieuwe-oude deurklinken supersnel geleverd gekregen, en kon met al mijn vragen direct terecht - buiten kantooruren. Goeie instructiefilmpjes op de site, ook!

Uistekend service en queliteit

Uistekend service en queliteit

Meedenkend en service gericht!

Voor de renovatie van ons huis 11 prachtige deurklinken, WC sloten en meer besteld. Echt mooi materiaal, top verpakt en staat super. Toen we na alle montage toch wat overhielden mocht het gewoon retour, super service op de koop toe...!

Prima, goede kwaliteit en snel geleverd!

Goed en snel

Ik kon bestellen en telefonisch waren zij goed bereikbaar voor vragen. Goed en snel geleverd. Minpuntje ik kreeg een deurklink met twee linksdraaiende delen.. nog even retour sturen.

Snelle levering, maar kan de klink niet gebruiken.

Jammer dat je de klinken niet gemonteerd ziet op de site. Bij levering bleken ze veel kleiner als verwacht en passen de rozetten niet over de oude, zodat je de oude schroef gaten blijft zien. Jammer, want houd wel van deze stijl.

Heel snelle, vlotte en correcte levering en afhandeling, prima kwaliteit

Heel snelle, vlotte en correcte levering en afhandeling van de bestelling. Het deurbeslag is van hoogwaardige kwaliteit, al onze vragen werden snel beantwoord.

top geregeld, mooi product

snelle levering, mooi product met de juiste kwaliteit

Goede levering en service

Mooi materiaal, maar kwaliteit schroeven matig

Voor ons nieuwe huis hebben wij al het beslag bij de Oude Deurklink besteld. Met de look zijn we erg tevreden. Echter zijn de bijgeleverde schroefjes voor het raambeslag herhaaldelijk tijdens het indraaien afgebroken wat resulteert in een stukken schroef in het raam dat niet te verwijderen is, en de bijbehorende frustratie!

SUPERRRRRRRRRRRRRRR

Alles wat je besteld bij De Oude Deurklink wordt met zorg verstuurd. Ze denken met je mee, je kan altijd bij ze terecht. Tijd maakt niets uit, altijd vriendelijk !

Snelle levering, alles is degelijk!

Snelle levering, alles is degelijk!

Goede kwaliteit

Snelle levering en kwaliteit producten

Mooie klinken

Mooie klinken met oude uitstraling. Inmiddels nu al diverse deuren hier in huis voorzien van deze klinken en bevallen goed, kwaliteit tot nu toe dan ook uitstekend. Prijspeil is prima, verzending is top en iedere keer weer een cadeautje op zich.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

033 741 00 58

Over De Oude Deurklink

Het deurbeslag en raambeslag van De Oude Deurklink is uniek omdat wij onze producten zelf ontwikkelen en laten maken. Zo hebben wij de controle op de kwaliteit, materiaalkeuze én afwerking. Doordat wij ook onze eigen producten verkopen kunnen we ervoor zorgen dat je de beste service van ons krijgt. Op basis van de feedback van onze klanten kijken wij altijd waar we onze kwaliteit en service nog verder kunnen verbeteren.