Uitstekende service en m’n bestelling werd snel bezorgt. Erg blij met de edelstenen

Mijn aventurijn voelt echt alsof hij voor mij bedoeld was .

Supermooie steen en nog mooier in het echt dan op de foto. De kleuren, vorm en energie zijn precies wat ik zocht. Je merkt dat alles met zorg verpakt en verzonden wordt. Mijn aventurijn straalt rust, positiviteit en luxe uit en heeft meteen een speciale plek gekregen in mijn interieur. Ik ben er echt verliefd op. Zeker een aanrader!

Ik heb een prachtige moldaviet mogen ontvangen. Deze bestelling is zeker niet de laatste geweest.

Heel erg goed!!

Het prachtige hangertje met de juiste steen werd snel en goed geleverd.

Perfect!

Excellent transaction with a fine vendor.

Zeer tevreden.

De citrien hanger is prachtig. Mooi doorzichtig, precies wat ik verwachtte. Een compliment is op zijn plaats. Aan de verzending en de verpakking van de steen is veel aandacht besteed. Dank U hartelijk en ik blijf Uw website volgen. Puck van Dienst.

Mooi product

Barnsteen hanger besteld. Degene die je kiest krijg je ook. Niet iets wat er op lijkt. Snel verzonden in goede staat. Blij mee.

snel en conform website

Vlotte levering, product zoals beschreven

Bijzondere producten

Snel en goed verpakt verzonden

Makkelijk

Makkelijke website, koste zijn redelijk, heerlijk dat de bestelling gewoon direct vezonden werdt. Heb natuurlijk de ervaring met dit soort bedrijven dat het 2 weken duurt om te bezorgen, maar ik was verbaasd toen ik 2 dagen later het mailtje kreeg dat hij mer de bezorger mee was.

uitstekend!

Duidelijk, goede snelle verzending en product zoals op de foto.

Tevredenheid

Mooie steentjes, goede prijs, vriendelijke helpdesk

Mooi product en heel goede service

De seleniet lamp die ik bestelde als kado is heel netjes, goed en snel aangekomen in Frankrijk. De jarige is heel blij met de mooie lamp!

Snel en goed geleverd

Goede kwaliteit en mooi

snelle service. Mooie lamp

Mooie lamp. Snelle service. Mooie aanbieding.

snelle levering en mooie produkten

ben blij met mijn barnsteen armband en hanger ziet er allebei mooi uit en waren goed verpakt

Goede ervaring en goed ingepakt

Bestelling goed ontvangen, dat goed was ingepakt vanwege breekbaarheid. Bedankt. Geniet er elke dag van.

Super kwaliteit

Ik had 3 meteorieten besteld en het is mooi ingepakt met een doosje en of zakje! En snel geleverd zonder problemen.

Wat je ziet, ontvang je.

De website is erg overzichtelijk en de foto's zijn duidelijk. Ik ontving mijn pakket vlot. De trilobieten stemmen overeen met mijn verwachting en de ammoniet is veel mooier dan verwacht. Ik ben een tevreden klant.

Prachtige producten, snelle verzending

Hele aangename ervaring. Mooie stenen en ik kreeg ze heel snel toegestuurd.

Geen poespas, duidelijke communicatie, je krijgt wat je koopt.

Alles naar wens!

Alles was naar wens en snel geleverd. Zou het zeker aanraden. Misschien een tip, om de optie voor een standaard er bij aan te bieden. Ik was deze nu zelf namelijk vergeten.

Top bedrijf , aanrader !!

Ik heb een mooie hanger gekocht. Alles verliep vlot en professioneel. De eigenaar reageerde snel en duidelijk op mijn vragen die ik had over het sieraad. Ik ben zeer tevreden over de afwerking en kwaliteit .Ook de verzending en het volgen ervan verliep zeer professioneel ! Zeker een aanrader!

bettouwbare site met zeer bijzondere producten

Mooie en unieke producten met betrouwbare productauthenticiteit en snelle levering. Ook vergezeld van praktische en interessante informatie.

Snel en volgens verwachting

De bestelling werd snel geleverd en was volgens verwachting. Het was 5 sterren geweest om nog een kaartje toe te voegen waarop de verschillende varianten stenen terug te vinden zijn.

Hoge Braak 12

4661HW Halsteren