2 x Top !

Prachtige kwaliteit en accurate levering.

Snel besteld, geleverd volgens afspraak

Correct en snelle levering

Goed kwaliteit stenen

Snelle levering, tuinlijm beschadigd maar snel vervangen. Tuinlijm moeilijk te verwijderen van stenen na plaatsing, vind dit een minpunt

Top service!

Zowel via de mail, als telefonisch een goede service.

Prima, snel op tijd en meedenmken door kantoor!

Wat ik wilde was niet beschikbaar maar kantoor heeft goed meegedacht waardoor we toch kregen wat we zochten. Netjes op tijd afgeleverd etc.

Zeer tevreden met het contact met de verkoop en de levering naderhand. Er is perfect rekening gehouden met mijn wensen omtrent de levering en geplaatst exact zoals ik het gevraagd had. Ook zeer tevreden over de kwaliteit van de bestelde stenen en opsluitbanden, tot dusver slechts minimale breuk en beschadigingen er tussenuit moeten halen. Nu halverwege de bestelde 900 stenen en pas 5 breuk.

Geleverd volgens afspraak en keurige chauffeur!

Prima bedrijf

Na wat mailverkeer op een positieve manier prima afspraken kunnen maken. Leveren op de datum zoals afgesproken.

Ontzettende goede service, snelle antwoorden terug als je wat vraagt.

Snelle levering. Goed product.

Stenen werden snel geleverd en waren goed ingepakt.

Betrouwbaar

Alle producten die ik heb besteld waren compleet tegen een redelijke prijs. Alle producten zijn netjes afgeleverd. De chauffeur/bezorger was zeer behulpzaam en meedenkend.

Mooie website. Goeie aanbieding. Snel en netjes geleverd.

Goed en correct geholpen, bestelling geplaatst en goed afgeleverd!

Alles is goed verlopen, zowel het plaatsen van mijn bestelling en het bezorgen ervan! In 1 woord geweldig!

Zeer klantgericht

Direct na bestelling gebeld in verband met levering. Zeer snelle levering. Ook teamsportbedrijf was zeer flexibel. Dacht mee in levertijdstip en plek waar grote aantal stenen beste geleverd konden worden. Klasse!

Eerst telefonisch contact gehad ter info, goed geadviseerd en geholpen. Bij opmerking erbij gezet waar de stenen pallets neergezet konden worden. Omdat we niet thuis waren, chauffeur heeft ze precies neergezet volgens omschrijving.

Helaas pas na veel zoeken deze site gevonden. Prijs/kwaliteit is in mij geval echt prima. Voorraad was voldoende voor mijn behoefte, want ik kwam nog eea tekort. Ik had namelijk al een partijtje van dezelfde stenen via meer bekende namen gekocht. Dezelfde stenen waren via sierbestrating bijna 10€/m2 goedkoper. Ik denk dat er wel iets meer kleine beschadigingen waren dan de duurdere aankoop. Maar dat is verwaarloosbaar. Levering vond plaats op gewenste datum. Levering ging via een extern vervoersbedrijf. De chauffeur was zeer bereid om alles netjes op de goede plek te zetten

Duidelijk wat je besteld en komt overeen met wat je krijgt. Bezorgkosten zijn aan de hoge kant, maar kon de bezorgdatum en inhoud bestelling nog wijzigen na bestelling. Medewerker klantenservice zeer vriendelijk. Kwaliteit en prijs in goede verhouding.

Top service. Snel geleverd tot aan de deur.

Top goede service, snelle levering tot aan de deur.

Super service!

Onze schutting en palen binnen gekregen. Helaas hadden we de verkeerde maat palen besteld. Na een telefoontje is Sierbestrating de palen dezelfde dag om komen ruilen voor de goede maat en kregen we het prijsverschil op onze bankrekening direct teruggestort. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en hebben direct naar een oplossing gezocht! Daarvoor veel dank.

Prima snelle levertijd

Ik had de stenen binnen een week thuisbezorgd gekregen. Netjes neergezet op een plek waar iedereen nog langs kon. Mooie stenen ook. Ik beveel het iedereen aan om daar te gaan kijken.

gewoon een top bedrijf

hele fijne mensen en netjes op zijn plek gezet

Kooi aap paste precies onder tunneltje dankzij ervaren medewerker. Kon mijn bestelling nog aanpassen voordat de materialen werden geleverd Goede prijzen, goedkoop dan de meeste bedrijven Goede service gehad!!

Goed materiaal, prima prijs, goede service

Ben zeer tevreden. Ik heb nu twee keer een bestelling geplaatst. Snelle levering, goed materiaal voor een mooie prijs. Prima service!

Snelle levering. Mooie prijs. Mooi product.

Prima service voor een prima prijs!