Goed geregeld

Veel keuze op de website. Goede en snelle levering. Helemaal tevreden!

Goede kwaliteit, supersnel geleverd!

Voor de aansluiting op bestaande tegels 100x100 cm moesten wij direct een (kennelijk moeilijke) kleur hebben. Sierbestrating Nederland leverde uit voorraad de juiste kleur. Ook de prijs en de bezorgkosten waren bescheiden!

Zeer goed geregeld

Zonder problemen en net goede communicatie op de juiste tijd en plaats geleverd

Service geweldig maar levert verkeerde stenen.

Ik heb 11 m2 van de Wallblock Split Antraciet Wildverband 7,5x 15 x 12/31/45 cm ad € 35,95 p/m2 besteld. Een aanbieding op de website. Ik kreeg in de bestelling thuis zijnde 11 lagen Wallblock Split Antraciet Wildverband 7,5 x 12/10 x 12/31/45 cm door elkaar. Bij telefonische navraag werd door Sierbestrating-Nederland bevestigd dat de levering niet compleet en de verkeerde maat had geleverd. Ik had nog 13 lagen te goed. Op mijn verzoek om dezelfde fout te maken voor de aanvullende levering (zodat ik dezelfde stenen krijg als die ik al verwerkt had), werd positief gereageerd. Drie dagen later kreeg ik de aanvullende zending. Kortom: Service geweldig maar levert verkeerde stenen. Op de vraag of ik ze aanbeveel, is mijn antwoord ja maar ben kritisch op de levering. Controleer bij ontvangst of je de juiste goederen hebt ontvangen vóór de chauffeur vertrekt.

goede leverancier

snellle levering duidelijke site. goedkoopste aanbieder

Top bedrijf!

Klantenservice prettig en ook de bezorging was zeer goed. Product voldeed volledig naar verwachting.

Super services en levering

Super ervaring heel erg bedankt voor de mooi tegels!

Heel positief over dit bedrijf

Prima eerste ervaring

Snel en netjes geleverd. Tevens prima chauffeur die het netjes neer zette waar we wilden

superservice en sneller geleverd dan gedacht!

superservice en sneller geleverd dan gedacht!

Komt afspraken na

Getrommelde stenen besteld en die voldoen aan de verwachting. Ook op de afgesproken datum geleverd.

Geweldige service en alles netjes thuis gebracht. En een super prijs En kwaliteit.

Werd wel laat bezorgd op de dag, maar kwam waarschijnlijk door covid19

Tevreden

Goede prijs

Goede service, betrouwbaar

Altijd bereikbaar, en de mensen helpen je

Goed en snelle levering

Goede en snelle levering

Ruim assortiment, snelle levering

Goed en ruim aanbod bestrating. Enige probleem is dat de vrachtwagen voor levering 18 meter lang is, en voor een kleinere (12meter) moet je 145 euro bij betalen. Daar kom je pas op het laatst bij het bestellen achter. Wij wonen in smal woonerf dus de bestrating is bij de ingang afgezet en we zijn 3 avonden bezig geweest met een kruiwagen de stenen naar ons huis te brengen.... Verder wel tevreden over de kwaliteit.

Aanrader

Duidelijke afspraken en goede communicatie. Levering was ook uitstekend. Mocht ik nogmaals straatwerk nodig hebben zou ik er weer durven bestellen

Keurig

Stenen waren keurig geleverd op pallets en verpakt in plastic, waren wel een aardig aantal aangetast door vocht, en hadden witte vlekken,, maar ik had genoeg dus gelukkig kon ik het afmaken, al met al prima prijs voor mooie stenen en prima levering

Goed contact per mail. Op de hoogte gebracht over de levering en een half uur van te voren gebeld door de chauffeur. Uitstekend!

Slecht in communiceren

Ik kreeg mijn bestelling van tegels niet op de dag van levering. Alles was wel betaald en geregeld, zials tegelzetter en zand. Tien kregen we te hiten van Dhr. Martijn Reijmer dat de tegels helemaal niet meer kwamen!! Grote teleurstelling bij ons. We hebben op datzelfde moment een nieuwe tegel uitgezocht, tegen onze zin. Deze kon wel een week later geleverd worden. Het allerergste was dat Dhr. Martijn Reijmer mij tot 2 x toe de huis heeft volgescholden, pure agressie en onprofessioneel, hij viel duidelijk uit zijn rol. Hier waren we niet van gediend. Ik heb er wakker van gelegen. Ik zal sierbestrating Nederland niet aanbevelen. We hebben €75 van hun teruggekregen en €75 van de leverancier, als tegemoetkoming vd geleden schade en onnodige stress. Eens, maar nooit weer. Vr gr Fam Selder. Berens

Na bestelling de volgende dag een telefoontje gehad dat de bestelde tegels kapot bleken te zijn en dat de fabriek nieuwe aan het maken was. Met als gevolg dat we langer moesten wachten op de tegels en hoe wij hierin stonden. Samen in overleg 1 week later toch ontvangen in goede staat. Zeer tevreden.

goede service

Alleen de vervoerskosten waren super hoog. Ik woon in Geesteren en het was 150 euro,maar hij moest ook een bestelling bij Tuincentrum Heerdink leveren,en dat is ongeveer 2 km van mij af. De kosten hadden we samen kunnen doen. Als ik dat had geweten had ik 18 meter truck besteld ipv de 12 meter. Het is eigenlijk jullie probleem dan. Mvg Henk Harmelink Kotmanstraat 10 7678AL Geesteren (ov)

F B Deurvorststraat 43

7071 BG Ulft