Op tijd en netjes geleverd op een drukke stadsweg.

Snel en netjes verzorgd

Het ging om gebroken stapelblokken. Helaas was er 1 grote nog niet gebroken op juiste maat. Met veel geweld en deels slijpschijf doormidden gekregen.

Woensdags besteld, vrijdag geleverd top service.

goed geregeld en komen na wat beloofd word!

wij hadden stenen besteld die helaas niet meer leverbaar waren. daar baalde wij enorm van maar gelukkig kwamen ze met een vergelijkbaar product waar we nu heel erg blij mee zijn! Goed gedaan en snel geschakeld!!

Zeer klantvriendelijk

Ze stonden ons zeer klantvriendelijk te woord en denken met ons mee. Fijn om geholpen te worden en bezorgd binnen enkele dagen. Zetten de pallets neer waar we willen zodat wij makkelijker konden werken. Een dikke 10!! Helaas is de kwaliteit van de trommelstenen wat minder. Ik ben daar teleurgesteld over. Wellicht type steen??!! Dit bepaalde echter de totale score. Ondanks zou zeker Sierbestrating NL iedereen aanraden!!! Mvg

prima ervaring, levering als verzocht

Er was afgesproken dat de chauffeur een uur voor de levering zou bellen, maar dat vond hij zelf niet nodig. Als het toch niet gedaan wordt, kun je deze afspraak beter niet maken! Verder prima.

Goedkoop en vriendelijke klantenservice. Wil je kleurzekerheid en exacte diktes zoek dan verder!

Afspraken over de levering werden helaas niet nagekomen. Stenen werden geleverd zonder te bellen en een dag te vroeg. Gelukkig waren we thuis anders had dit ongetwijfeld voor problemen gezorgd. Stenen zelf (trommelstenen 20x30x6 hadden we voor 13,- per m2. Goede prijs! Kwaliteit was ok; 2 van onze 15 pallets waren echter slecht (diktes van 50% van de stenen wijken af tot 2 cm). Kleur was ook een stuk licht-grijzer (ipv antraciet / antik schwarz) dan dat we hadden gezien op het showbord in emmerich. Vriendelijke klantenservice die goed bereikbaar is.

Duidelijke en overzichtelijke site

Een goede prijs en kwaliteitverhouding. Er werd gezegd dat de chauffeur 1 uur van te voren zou bellen. Dit was niet het geval. Met als gevolg dat ik om 8:00 uit bed werd gebeld en ik in mijn piama de deur moest open doen

Voordelig en snel geleverd!

Ik had mooie abbeystones besteld die 30% goedkoper waren dan bij andere aanbieders. Ze werden keurig en snel bezorg door een vriendelijke man. Prima service!

Online bestellen gaat heel overzichtelijk en na bestelling snel bericht van wanneer alles geleverd word . Ik zeg zeker weer wen 2e keer als ik weer wat nodig heb Jan

Prima en snelle levering.

tot volle tevredenheid geleverd

Er waren wat te weinig stenen geleverd. Daar kwamen wij achter tijdens het leggen. De dag erna zouden de ontbrekende stenen worden geleverd. Diezelfde dag om 18.00 ging de bel, stond de bezorger met de stenen er en konden wij verder. Topservice

Prima, snelle levering.

Prima, snelle levering

Alles snel geleverd! Goed contact!

Doen wat je verwacht.

uitstekende kwaliteit en bezorging.

5 sterren, mede door de levering en het contact via de telefoon met Leonie Brouwer.

Goede snelle levering

Telefonisch contact was erg goed , netjes terug gebeld . De levering was nog eerder dan gezegd .

Prima en snel geregeld

Kan snel bestellen. Een vraag op facebook wer op zondag ook snel beantwoord

Alles top en snel geregeld super fijn contact gehad

Super telefonisch contact gehad Daarna kon ik alles snel bestellen 3 dagen later stonden de stenen op de dam

Prima services en snelle levering.

Uitstekend contact, snelle & correcte levering

Uitstekend contact, snelle & correcte levering

Snelle service, goede prijs kwaliteit

Mooie stenen, goede prijs. Alleen werd voor de deur gezet zonder aan te bellem of iets te laten weten.

super service!

goed geholpen!

Zeer tevreden👍🏼

Buitengewoon klantvriendelijk en altijd bereikbaar .

Alles prima gegaan!

Alles prima gegaan!