Netjes, duidelijk, helder

Het bestellen via de site ging zeer makkelijk. De keuze om de stenen op een bepaald moment bezorgt worden is zeer waardevol. Stenen precies zoals op het plaatje. Zeer nette bezorging, goed overleg.

Grote betaalbare keuze

Snelle service,vriendelijke chauffeur. Alleen niet alle tegels zijn van A Kwaliteit 7 slechte tegels van zeer slechte kwaliteit.

Zoals verwacht

Zelfde zaak als reijmer echter betere communicatie, levering en bezorging. Al met al goede zaak met veel keuze. Top!

De spullen die ik besteld had werden zeer snel geleverd. Netjes een bericht gehad op welke datum de levering zou zijn. Tijdstip kon niet gegeven worden, ik neem aan doordat de levering zelf door een andere firma is gedaan, maar een half uur voor de levering kreeg ik keurig een belletje van de chauffeur hoe laat hij er zou zijn.

Erg goede service!

Erg tevreden met de service, bereikbaarheid (zelfs op zaterda) en levering van de goederen.

Een duidelijke website bestelprocedure en fijne aflevering.

Alles is prima verlopen, een plus punt is de aflevering op de plek waar dit het beste uitkwam doordat de vrachtauto beschikte over een kooiheftruck dit zou u kunnen vermelden op de website.

Goede service en snel geleverd

Netjes correct en snel geleverd.

Netjes correct en snel geleverd.

Goede service, klantvriendelijk!

Zeer goed bevallen

Zeer uitgebreid assortiment . Goede prijs / kwaliteitsverhouding Goede service en contact .

Goede service en snel geleverd

Goede service en prijs kwaliteit verhouding

Perfect contact met goed meedenken.

Wilde een betaald type tegel hebben wat niet meer op tijd leverbaar was. Door goed meedenken en diverse opties te geven, bestelling geplaatst en deze werd keurig op tijd afgeleverd, precies op de plek waar ik de tegels wilde hebben. Goed en netjes verpakt. Zou zeker weer bestellen!

Goed en snel geleverd

Alles is goed gegaan. Vriendelijke mensen en snelle afhandeling. Er is een punt wat ik raar vind. Van mijn bestelling heb ik 1 ongeopende pallet met stenen over. Dat kan niet terug gestuurd worden. Graag zou ik ze willen terug sturen, maar dit kan niet. Ik merk dat ik dat jammer vind en niet vind passen bij dit kwaliteitsbedrijf. Dat zorgt er bij mij voor dat ik 3,5 sterren sterren.

Pluspunten

Snel, betaalbaar en correct geleverd

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Prima service, prima levering

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Geweldige service. Ook telefonisch heel erg fijn geholpen en heel vriendelijk dame. Alle antwoorden gekregen. Bedankt.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Gevonden wat we zochten voor een goede prijs. Communicatie goed en snel geleverd

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

De vrachtwagen chauffeur had de stenen verkeerd geplaats. Na overleg met Sierbestrating en het bedrijf van de vrachtwagen is het naar alle tevredenheid opgelost. Snel en vakkundig. Kortom, zeer tevreden.

Is een prima bedrijf en heb geen verbeterpunten of tips.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Snelle levertijd en goede kwaliteit van de Metro Trommelstenen! Levertijd binnen 2 werkdagen, dus supersnel en netjes afgeleverd!

F B Deurvorststraat 43

7071 BG Ulft