prima ervaringen

snel en accuraat.

• Betrouwbaarheid

Snelle levering en heerlijke producten

Zie boven

Prima, geen opmerkingen!

Prima, geen opmerkingen!

Goed;)

Fijne duidelijke webshop

Fijne webshop en snelle verzending.

Snelle goede levering

De producten worden altijd snel geleverd.

Goede service, fijne producten

Mijn bestelling verliep vlot en de bezorging was prima. Producten ook prima.

• Betrouwbaarheid

Snelle levering en prima product

Ik ben erg tevreden met de dagcrème van Confort Zone

altijd zeer tevreden

mijn ervaringen met shopjemooi zijn altijd zeer positief. aanrader voor iedereen

Top een echte aanrader

Overzichtelijke website, goede aanbiedingen, snelle verzending. Een echte aanrader.

Prima site

Makkelijke site om iets te bestellen. Duidelijkheid waar het pakket zich bevindt. Bezorging is vlot en goed verpakt.

Snel en goedkoop

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, mooie producten

Blij met de altijd constante vlotte levering. Alleen maar positieve ervaringen!

Vlotte levering

Overzichtelijke site en vlotte levering

Goede webshop

Hier al 2x de alginaat maskers besteld waar ik naar op zoek was. Nette afhandeling van mijn bestelling. Zal hier zeker vaker bestellen.

• Betrouwbaarheid

Snelle service en mooie producten!

• Betrouwbaarheid

Snelle levering en fijne communicatie

• Betrouwbaarheid

De artikelen die ik besteld heb zijn voordeliger dan bij andere winkels en zijn snel geleverd.

Correcte fijne service

Snel en altijd netjes geleverd. Toen er iets fout leek te gaan bij mijn betaling werd dit meteen opgelost.

Snel en goede bezorging

Super fijne webshop!

Ik bestel mijn producten van Comfort Zone altijd bij Shopjemooi. Ze leveren snel en zijn klantvriendelijk.

• Betrouwbaarheid

Betrouwbare website met prima producten

Ik heb nog nooit in al die jaren problemen gehad en ben dan ook zeer tevreden met deze website!

• Betrouwbaarheid

Geweldige producten, snelle levering en betrouwbaar!

Ik bestel hier nu al jaren mijn producten, voor mezelf en mijn moeder. Comfort Zone en Priori zijn mijn meest bestelde producten en hebben mijn huidproblemen compleet verholpen. De levering is snel en wanneer ik twijfel over hoe ik iets moet gebruiken en of het in combinatie met iets anders kan, bel ik even naar deer behulpzame klantenservice. Er zijn regelmatig mooie aanbiedingen en nieuwe producten. Kortom nog steeds enorm tevreden met dit bedrijf.

J Homan van der Heideplein 68

3604DK Maarssen

Over Shopjemooi

Shopjemooi.nl - Jouw vertrouwde keuze voor huid- en gezichtsverzorging Bij Shopjemooi.nl begrijpen we hoe belangrijk betrouwbaarheid en kwaliteit zijn als het gaat om jouw huid- en gezichtsverzorging. Daarom zijn wij er trots op dat we alleen de beste producten aanbieden, zorgvuldig geselecteerd en getest om aan jouw behoeften te voldoen. Waarom Shopjemooi.nl? Hoogwaardige Producten: Kies uit een breed assortiment van topmerken zoals Comfort Zone, Casmara, beMineral, RevitaLash, Priori, Jan Marini en Medik8. Onze producten zijn gegarandeerd authentiek en effectief. Snelle Levering: Jouw bestellingen worden met zorg behandeld en streven ernaar om binnen 1-3 werkdagen te leveren. Gratis verzending in Nederland vanaf €40 en in België vanaf €75. Klanttevredenheid: Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Geniet van een 14 dagen bedenktijd en persoonlijke klantenservice die altijd klaarstaat om je te helpen. Shopjemooi heeft leuke kortingsacties: Zo krijg je 2,50 euro shoptegoed als je je aanmeld voor de 2,50 Euro kortingsactie. Volg je Shopjemooi op Instagram dan maak je ook nog eens kans op gratis producten. Jouw Mening Telt We zijn continu bezig met het verbeteren van onze diensten en jouw feedback is hierin cruciaal. Heb je een positieve ervaring gehad of suggesties voor verbetering? Laat het ons weten! Jouw beoordeling helpt ons niet alleen om te groeien, maar helpt ook anderen bij het maken van een geïnformeerde keuze. Deel Jouw Ervaring Heb je onlangs een aankoop gedaan bij Shopjemooi.nl? Wij horen graag jouw mening! Klik op link om jouw ervaring te delen en te laten zien waarom Shopjemooi.nl de vertrouwde keuze is voor velen. Bedankt voor het kiezen van Shopjemooi.nl – waar jouw huid- en gezichtsverzorging onze passie is.