Super service!

Volgende keer weer hier bestellen

• Betrouwbaarheid

Voor de eerste keer via deze webshop besteld. Ik koos voor deze webshop, omdat hier de producten van Comfort Zone goedkoper zijn als bij mijn schoonheidspecialist. Snelle levering, goed verpakt. Er zat zelf een monstertje bij, wat ik niet had verwacht. Zeer te vrede! Ga hier vaker mijn producten bestellen.

• Betrouwbaarheid

Goed product, goede prijs en snelle levering!!!

Ik vind het een prettige site, overzichtelijk. Het product van Comfort Zone was goedkoper dan op andere sites. Snelle afhandeling en levering echt super!!!

• Betrouwbaarheid

Snelle levering met een handgeschreven berichtje erbij, wat altijd leuk is! :)

• Betrouwbaarheid

Producten netjes optijd ontvangen met een leuk persoonlijk berichtje eronder!

Perfect!!

Eerst mail contact gehad, vriendelijk en snel antwoord terug. M'n bestelling kwam de volgende dag al binnen. Leuk proefje erbij. Super!! Ik ben fan van de Comfort Zone producten en ga hier zeker vaker bestellen.

• Betrouwbaarheid

Snelle, acurate en vriendelijke service

Ik heb inmiddels een aantal malen besteld via Shopjemooi en ik kom telkens terug, omdat de prijzen goed zijn en de levering snel, acuraat en met vriendelijke mails wordt afgehandeld.

• Betrouwbaarheid

Fijne en betrouwbare website.

Heerlijke producten van Comfort Zone en altijd korting!!

• Betrouwbaarheid

Bestelling snel binnen, met cadeautje

Prima, geen slechte ervaring mee, zou zo weer hier bestellen

Top site

Top site met snelle levering en zeer klantvriendelijk

Voortreffelijke producten bij shopjemooi

Al meerdere keren producten van Comfort Zone Hydramemory besteld. Altijd snel en goed verpakt. Service is erg goed.

Altijd goed!

Snelle levering met altijd een klein kadootje :-)

• Betrouwbaarheid

Snelle levering, persoonlijke noot en een extraatje bij de bestelling.

Besteld en snel geleverd

• Betrouwbaarheid

snel en volgens planning geleverd, zelfs nog sneller dan eerst aangegeven!!

prima service en ik ontving nog een leuke attentie.

• Betrouwbaarheid

Snel, attent en persoonlijk!

Altijd snelle levering en zeer betrouwbaar. Handgeschreven berichtje op de pakbon en kleine attenties/monstertje maken het een attente, persoonlijke ervaring. Top!

• Betrouwbaarheid

Supersnelle bezorging en heel fijn product

Snel en persoonlijke touch

Snel in bestellen en leveren. En met een persoonlijke touch en klein kadootje geleverd, wat het vriendelijk maakt.

Fijne en snelle service

Fijne en snelle service!!! Altijd blij

Zeer goede ervaringen

• Betrouwbaarheid

Vlotte levering en persoonlijk woordje

Positief!

Super goed

• Betrouwbaarheid

Snelle levering van de juiste producten

Leuk dat er een kleine attentie bij zit. Bedankt.

J Homan van der Heideplein 68

3604DK Maarssen

Over Shopjemooi

Shopjemooi.nl - Jouw vertrouwde keuze voor huid- en gezichtsverzorging Bij Shopjemooi.nl begrijpen we hoe belangrijk betrouwbaarheid en kwaliteit zijn als het gaat om jouw huid- en gezichtsverzorging. Daarom zijn wij er trots op dat we alleen de beste producten aanbieden, zorgvuldig geselecteerd en getest om aan jouw behoeften te voldoen. Waarom Shopjemooi.nl? Hoogwaardige Producten: Kies uit een breed assortiment van topmerken zoals Comfort Zone, Casmara, beMineral, RevitaLash, Priori, Jan Marini en Medik8. Onze producten zijn gegarandeerd authentiek en effectief. Snelle Levering: Jouw bestellingen worden met zorg behandeld en streven ernaar om binnen 1-3 werkdagen te leveren. Gratis verzending in Nederland vanaf €40 en in België vanaf €75. Klanttevredenheid: Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Geniet van een 14 dagen bedenktijd en persoonlijke klantenservice die altijd klaarstaat om je te helpen. Shopjemooi heeft leuke kortingsacties: Zo krijg je 2,50 euro shoptegoed als je je aanmeld voor de 2,50 Euro kortingsactie. Volg je Shopjemooi op Instagram dan maak je ook nog eens kans op gratis producten. Jouw Mening Telt We zijn continu bezig met het verbeteren van onze diensten en jouw feedback is hierin cruciaal. Heb je een positieve ervaring gehad of suggesties voor verbetering? Laat het ons weten! Jouw beoordeling helpt ons niet alleen om te groeien, maar helpt ook anderen bij het maken van een geïnformeerde keuze. Deel Jouw Ervaring Heb je onlangs een aankoop gedaan bij Shopjemooi.nl? Wij horen graag jouw mening! Klik op link om jouw ervaring te delen en te laten zien waarom Shopjemooi.nl de vertrouwde keuze is voor velen. Bedankt voor het kiezen van Shopjemooi.nl – waar jouw huid- en gezichtsverzorging onze passie is.