Snelle levertijd

Voor de eerste keer besteld, snelle levertijd.

Echt Aanrader

First i'm sceptical to order because i'm not familiar in this websites but, I finally ordered. I'm so happy and satisfied. Fast delivery 👍👏

Mijn ervaring is super

Twee keer iets besteld en beide snel geleverd

• Betrouwbaarheid

Betrouwbara website met snelle levering

Heerlijke produkten van Comfort Zone

• Betrouwbaarheid

Snelle levering, gratis bezorgd, scherpe prijs, leuke testers gratis bij je bestelling.

• Betrouwbaarheid

Heb 2 producten online gekocht. Prima service. Meer kan ik niet in deze review schrijven.

Snel

Ontzettend snelle levering met leuke en nuttige attentie

Bestelgemak, snelle levering.

Ik was op zoek naar een adres waar ik producten van Comfort Zone kon kopen en vond deze website. Vandaag besteld, morgen geleverd!

• Betrouwbaarheid

Gemakkelijk bestellen en snelle levering. Goede communicatie

Gemakkelijk bestellen goede communicatie en snelle levering

Snel en duidelijke site

Pakketje was er snel. Ik kreeg duidelijke info. Rekening verzendinfo en toen t pakketje kwam zat er ook nog een presentje bij. Super leuk. Prima bedrijf

• Betrouwbaarheid

Snelle levering en een leuke verassing erbij!

• Betrouwbaarheid

Gewoon goed. Precies zoals verwachting.

Gewoon makkelijk te bestellen, leuke kortingen, snelle levering etc. Gewoon wat je verwacht :)

• Betrouwbaarheid

Uitstekende website en altijd alles voorradig!

Super producten van Comfort Zone. Ik gebruik altijd skin regimen voor een gecombineerde huid. Heel prettig product met SPF 30 er in tegen de zon. Wordt direct op de post gedaan en volgende dag in huis, top!

Uitstekend!

Twee producten van Comfort Zone gekocht. Scherpe prijs en snelle levering. Ook zaten er samples in van andere producten van Comfort Zone. Dat was een aangename verrassing!

• Betrouwbaarheid

Snelle levering en een persoonlijk handgeschreven berichtje

• Betrouwbaarheid

Bestel af en toe Comfort Zone producten. Werkt makkelijk en snel.

• Betrouwbaarheid

Ideaal voor comfortzone producten. Goedkoper als direct bij comfortzone bestellen en nog extra korting en proefmonsters ook. Ook nog een kortere levertijd. Super geregeld! 👌

• Betrouwbaarheid

Super website voor mijn comfort zone producten!! Fijne snelle levering!

Goeie en snelle service

Duidelijke website, lage prijzen, goede producten, snelle service, geen problemen gehad.

Alles goed geregeld

• Betrouwbaarheid

Snelle levering, alleen liet PostNL het afweten.

Geweldig snelle levering, zou dinsdag bezorgd worden, maar dinsdagmorgen kreeg ik een berichtje, dat ze de volgende dag zouden komen. Helaas had ik afspraken en miste de bezorger. Heb het vandaag bij een afhaalpunt opgehaald. Ben er heel erg blij mee.

Kwam keurig netjes aan

De eerste keer,was goed bevallen

• Betrouwbaarheid

Altijd goede service, betrouwbaar en snelle levering.

• Betrouwbaarheid

Super snelle service en goed verpakt. Top!

• Betrouwbaarheid

Super service en snelle levering!!

Erg snelle levering. En ook fijne gratis monsters van comfort zone

J Homan van der Heideplein 68

3604DK Maarssen

Over Shopjemooi

Shopjemooi.nl - Jouw vertrouwde keuze voor huid- en gezichtsverzorging Bij Shopjemooi.nl begrijpen we hoe belangrijk betrouwbaarheid en kwaliteit zijn als het gaat om jouw huid- en gezichtsverzorging. Daarom zijn wij er trots op dat we alleen de beste producten aanbieden, zorgvuldig geselecteerd en getest om aan jouw behoeften te voldoen. Waarom Shopjemooi.nl? Hoogwaardige Producten: Kies uit een breed assortiment van topmerken zoals Comfort Zone, Casmara, beMineral, RevitaLash, Priori, Jan Marini en Medik8. Onze producten zijn gegarandeerd authentiek en effectief. Snelle Levering: Jouw bestellingen worden met zorg behandeld en streven ernaar om binnen 1-3 werkdagen te leveren. Gratis verzending in Nederland vanaf €40 en in België vanaf €75. Klanttevredenheid: Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Geniet van een 14 dagen bedenktijd en persoonlijke klantenservice die altijd klaarstaat om je te helpen. Shopjemooi heeft leuke kortingsacties: Zo krijg je 2,50 euro shoptegoed als je je aanmeld voor de 2,50 Euro kortingsactie. Volg je Shopjemooi op Instagram dan maak je ook nog eens kans op gratis producten. Jouw Mening Telt We zijn continu bezig met het verbeteren van onze diensten en jouw feedback is hierin cruciaal. Heb je een positieve ervaring gehad of suggesties voor verbetering? Laat het ons weten! Jouw beoordeling helpt ons niet alleen om te groeien, maar helpt ook anderen bij het maken van een geïnformeerde keuze. Deel Jouw Ervaring Heb je onlangs een aankoop gedaan bij Shopjemooi.nl? Wij horen graag jouw mening! Klik op link om jouw ervaring te delen en te laten zien waarom Shopjemooi.nl de vertrouwde keuze is voor velen. Bedankt voor het kiezen van Shopjemooi.nl – waar jouw huid- en gezichtsverzorging onze passie is.