Super producten en service

In deze hectische tijd en internet gekte is het een verademing om met een persoonlijke touch behandelt te worden. Naast een telefonisch goed advies ook nog een attente mail of alles goed verlopen was. De producten werken uitstekend tegen de eczeem en de jeuk. Ik ben super happy.

• Welk product van XKINNS heeft u gebruikt? Skin Balm, Skin Foamer

Eindelijk van mijn jeuk af...

Dankzij het gebruik van de zalf ben ik van mijn jeuk af. Ik krabde met grote regelmaat mijn huid kapot, waardoor de jeuk natuurlijk nog erger werd. De zalf voelt vettig aan en voorkomt een droge huid. Ik heb Psoriasis op mijn armen en handen. Op mijn armen is het verdwenen. Mijn handen zien er beter uit met het gebruik van de zalf, het is nog niet helemaal verdwenen.

• Welk product van XKINNS heeft u gebruikt? Skin Salve

Herstel!

Nadat het advies van de huisarts hormoonzalf was bij mijn dochtertje, ben ik de crème van XKINNS gaan gebruiken. Hier ben ik erg tevreden over. Het verzacht en zorgt ervoor dat de huid goed hersteld.

• Welk product van XKINNS heeft u gebruikt? Skin Balm

Hele fijne crème, helpt mijn huid minder droog te maken zonder dat het vet wordt.

• Welk product van XKINNS heeft u gebruikt? Face Cream

Xkinns cream verzacht de zeer droge en gevoelige huid

Sinds ik de cream gebruik is mijn huid veel minder droog. Zelfs aan het einde van de dag heb ik nog geen trekkerig gevoel, wat ik voorheen wel altijd had. Zelfs de eczeemplekken lijken weg te trekken en jeuken in ieder geval niet meer. Heerlijk!

• Welk product van XKINNS heeft u gebruikt? All Purpose Cream, Face Cream

Eindelijk!

Via een bekende die ook psoriasis heeft ben ik de foamer en salve van XKINNS gaan gebruiken en na alles wat ik heb geprobeerd is er nu eindelijk eens iets wat werkt! Ik gebruik het nog niet zo lang maar de plekken zijn al veel minder

• Welk product van XKINNS heeft u gebruikt? Skin Foamer

Elke winter heb ik last van eczeem plekken op mijn armen en sinds dit jaar ook in mijn hals en schouders. Na van alles geprobeerd te hebben (hormoonzalf, zouttherapie etc) ben ik op aanraden XKINNS gaan gebruiken. ’s Avonds en ’s ochtends smeer ik de plekken in met de Foamer en daarna met de Salve, super fijn! Beide zijn fijn smeerbaar en trekken snel in. Heel erg blij dat ik (eindelijk) fijne producten heb gevonden.

Top, geen droge huid meer.

Na het douchen heb ik vaak last van een droge en gevoelige huid en dit product helpt daar perfect tegen.

Tegen een uitdrogende en jeukende huid

In de winter heb ik vnl. last een uitgedroogde en derhalve jeukende huid, wat veroorzaakt wordt doordat het droog is in huis in combinatie met regelmatig doch noodzakelijk douchen . Daarom smeer ik mijzelf 's avonds voor het slapen grote gedeelten van mijn lichaam in met XKINNS om ervoor te zorg te dragen dat mijn huid niet uitdroogt. Hierdoor heb ik tevens minder last van de jeuk gedurende de nacht. Daarnaast vindt het een prettig idee dat ik mijzelf insmeer met een zelf dit bestaat uit natuurlijke oliën!

Lifechanging

Normaaal schrijf ik geen beoordelingen, maar voor iedereen met pseuriasis problemen: Al ruim 10 jaar heb ík deze huid-ziekte, en zoals de meeste weten is dit chronisch, en kom je er noot echt vanaf. Ik heb ik al vele behandelingen gehad zoals diverse zalven, lichttherapie enz, enz.. eigenlijk werkt het allemaal.. net niet... Nu gebruik ik sinds 2 maanden het schuim en de zalf en dit is echt een eye-opener voor mij! Ik zou willen dat ik dit al jaren geleden had gehad! De pseuriasis is gewoon nagenoeg weg.... een dikke 10 van mij

Verzachtend en helend!

Ik heb een eczeem plekje aan de binnenkant van mijn arm behandeld met de Salve ('s-nachts) en Balm (overdag) van XKINNS. Fijne, verzachtende producten die makkelijk smeerbaar zijn en niet afgeven. Maar belangrijkste is het resultaat! Binnen 2 weken was het plekje verdwenen! Geen rode plek meer, geen irritatie of jeuk meer. Echt een onverwacht goed effect! Ik kan de producten van harte aanbevelen!

Goed product in handige verpakking

Helpt heel goed bij droge huid

Nieuwstraat 51

7411LH Deventer