Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Proefdrukjes en de uiteindelijke versie kaarten zeer snel ontvangen en vriendelijk telefonisch contact gehad met Ineke Stegeman. Ik zou het zeker aanbevelen om hier je kaarten te bestellen!
9 October 2020
Sabina
Amsterdam
Tof kaartje, heel origineel. Goede service en snel geleverd!!
28 August 2020
Marielle
Ouderkerk aan den ijssel
Wij hebben onze geboortekaart bij jullie besteld. Eerst een mooie proefdruk gekregen. Hierdoor kregen we een goede indruk van het product. Na de definitieve bestelling werden we gebeld, de maker wilde enkele details controleren zodat het er allemaal goed uit zou komen te zien zoals uitlijning van de tekst. Dit hebben wij als prettig ervaren.
30 July 2020
Tessa
Lelystad
Ik wilde iets extra op de kaart. Dit was geen probleem. Netjes proefdruk van gehad. Bestellen ging ook snel en netjes krijg geleverd.
17 October 2019
Cynthia
Beverwijk
Kaartenprintservice is absoluut een aanrader om als leverancier te kiezen voor het drukken van kaartjes. Ze zijn flexibel, schakelen snel en zijn service-gericht. Alleen maar complimenten, met name voor Ineke!
31 July 2019
Sanne
Ter Aar
De vouwkaart die wij als proefkaart bestelde was erg mooi. Jammer dat de enveloppen niet van te voren besteld kunnen worden. Toen wij alle kaarten bestelden bleek in eens dat we alle kaarten nog volledig in elkaar moesten zetten. Dat was een grote teleurstelling. Bij de kaart info stond alleen: De afwerking van de "you and me cards", denk aan: strikjes, stickers, foam pads, touwtjes of een speciale vouwwijze doe je zelf. Daarin valt niet op te maken dat je je volledige kaart nog in elkaar moet zetten. Tijdens een geboorte heb je nog veel andere dingen te doen dus dat was een sterk minpunt. De kaartjes waren verder mooi en elke keer een proefkaart bestellen was geen probleem. Contact en service zijn verder erg goed.
14 June 2019
Joram
Heteren
Pluspunten
Vlotte en plezierige "hulpverlening" via de telefoon. Het bezorgen aan huis.
VerbeterpuntenWebsite mag iets duidelijker gemaakt worden.
1 May 2019
Anja
HARFSEN
Pluspunten
We hadden verkeerde enveloppen erbij. S'avonds een mail gestuurd en heel snel een reactie terug en de juiste snel thuis. Goede klantenservice.
VerbeterpuntenEr zat een kaartje bij dat de bestelling gecontroleerd was. Wij hadden echter het gevoel dat dit niet is gebeurd gezien de te kleine enveloppen die we erbij gekregen hadden.
27 April 2019
anoniem
Klazienaveen
Pluspunten
Na het aanvragen van een proefdruk werd ik gemaild of ik nog vragen had of tevreden was. Ik ben via de mail goed geholpen om mijn geboortekaartjes zo netjes mogelijk af te maken. Leuk dat er nog een tweede proefdruk aangevraagd kan worden als de naam van de toekomstige baby nog verandert.
VerbeterpuntenWij hadden het geboortekaartje met de 3D tipi. Een erg leuke kaart maar wel wat prijzig vind ik. Het zou fijn zijn als je op een goedkopere manier alvast de enveloppen kunt ontvangen zodat je die alvast kan schrijven. De verzendkosten a €7 vind ik sowieso wat hoog als je bedenkt dat wij voor €80 aan kaartjes besteld hadden.
20 March 2019
anoniem
Pluspunten
Keurig een gratis proefdruk mogen ontvangen. Alles netjes verpakt Gratis 5 extra kaarten en enveloppen ontvangen.
11 March 2019
Ruben
Steenwijk
Pluspunten
Fijn klantcontact, denkt goed mee.
Verbeterpunten-
11 March 2019