Scherpe prijs snelle bezorging

Netjes bezorgd van 2 dozen voeg middel apart verpakt.

Supermooie plantenpotten

Goede en snelle service. Mooie plantenpotten voor een hele mooie prijs.

Wat een super mooie puntmanden voor in de tuin heb ik ontvangen. Ik stond versteld van de ontzettend nette verzending en verpakking. Er is werkelijk alles aan gedaan om schade te voorkomen. Bovendien was de levering super snel. Echt top! Dank jullie wel!

Alles is orde

Eerste keer wat gekocht in deze winkel en alles is prima verlopen. Scherpe prijs, ook in vergelijking met grote winkels. Bezorging ook netjes gegaan en mooi ingepakt.

Makkelijke website en snelle levering

Fijne website, grote keuze. Snel geleverd en goed verpakt. Echte aanrader!

Top !!

Duidelijke website, snelle levering en top product.

Prima service, snelle levering.

Ondanks dat ik nu in Brabant woon is het leuk dat ik toch bij jullie kan bestellen.

Breekbaar product, keurig en vakkundig verpakt !

Een hitteschild voor de bbq online besteld. Keurig netjes verpakt in folie, bubbelplastic, en karton opvulling in een stevige doos. Snelle levering met track and trace. Prijs kwaliteit is top !

Keuring verpakt

Product was keurig verpakt ,netjes optijd geleverd En dat voor een erg goede prijs.

Keuring verpakt

Snelle nette levering

Snel geleverd en goed verpakt voor een super prijs.

Te gek

Na bestelling zo snel. Volgende dag waren onze plantenbakken er al. Zo netjes verpakt heel keurig. Blij mee

Nette levering, snel en alles goed ingepakt

Elke bestelling is altijd goed ingepakt. Vooral bij plantjes belangrijk. Jammer dat voor een spiegel €25 aan verzendkosten werden gevraagd. Begrijp niet goed waarom juist ondat alles altijd zo zorgvuldig wordt ingepakt. Uiteindelijk niet besteld, maar verder tevreden over de rest.

Tolle Pflanze und schnell geliefert

Ich habe eine Wijnbes gekauft. Die Pflanze wurde sicher verpackt und gut bewässert geliefert. Über den Link konnte man die Versendung gut verfolgen und genau die Lieferzeit ersehen. Pflanz.- und Pflegetips lagen der Sendung bei. Eingepflanzt macht die Pflanze einen guten Eindruck. Gerne wieder!

Prima dienstverlening

Makkelijk te vinden produkt Makkelijk te bestellen en betalen Communicatie bezorging helder Vlotte levering over het geheel

Perfekt!!!!

Mooie sterke plantjes,! Goede prijs!!!!! Super verpakt, en snel geleverd!!! Graag tot een volgende keer!!

Leuke plantenstandaards gekocht. Prijs en aanbod zijn goed. Ik ben er erg blij mee. Verzending was niet mega snel maar hoeft ook niet van mij. Verpakking was heel goed.

Mooie bloemen bestelt voor een leuke prijs

Makkelijk webshop waar je kunt bestellen. Voor een voordelige prijs. Zeker een aanrader

Goede artikelen, aantrekkelijk geprijsd

Op zoek naar nieuwe tuinpotten. Mooie gevonden, en die bleken bij Osdorp een stuk goedkoper te zijn dan elders. Dam is de keuze gauw gemaakt. Binnen 4 werkdagen bezorgd, goed verpakt en genoeg vulmateriaal tegen beschadigen. Erg tevreden!

Great costumer service and nice variation of plants

Really helpful costumer support, I had a problem with my order but they helped me to go through as soon as possible! They also have very reasonable prices and variation on the plants' section.

Fijne winkel, groot assortiment, snel verzonden

Fijne winkel met een groot assortiment. Heb er regelmatig online besteld en ben recentelijk in de winkel geweest. Wat een groen paradijs en leuke spulletjes voor in huis. Ditmaal wat leuke tegeltjes besteld voor een verjaardag. Deze winkel is een aanrader.

Snelle en goede levering voor een hele fijne prijs.

Plantje besteld, direct verzonden en keurig verpakt tegen de woeste rit. Plant ziet er perfect uit en een hele snelle levering. Top!!

Supervriendelijk en klantvriendelijk

Zowel aan de telefoon als in de winkel fantastisch service gehad. Hele grote keuze van alle producten, gezellig een middagje weg! Tuintegels gekocht die ze voor mij in de auto hebben gezet. Echte aanrader en dat voor iemand uit Baarn!

Prima en snel

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

shop@osdorp.nl

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs