Goed en snel de spullen geleverd

Makkelijk om te bestellen en zijn goed geinformeerd wanneer de levering plaats vind. Keurig verpakt zijn de spullen geleverd

Goed en snel de spullen geleverd

Slechte kwaliteit

Tot 2 x toe een kapot spooky town item gekregen. De retour labels kan je maar 3 dagen gebruiken,toen lag ik net in het ziekenhuis. 2 nieuwe retour labels aangevraagd..die moeten nog komen

Ik ben dik tevreden over Tuincentrum Osdorp

Ik heb voor het eerst vanuit Limburg een online bestelling gedaan bij Tuincentrum Osdorp en het is uitstekend gegaan. een super snelle levering. klantvriendelijk. artikel mooi ingepakt. echt super. ik ben dik tevreden. John Minten.

Super tevreden

Snelle en perfecte service

Duidelijke webshop, snelle levering en goede kwaliteit.

We hebben een mooie dikke paraplu kunst kerstboom gekocht. Goeie kwaliteit voor een pittig prijsje. Met mijn vorige kunstboom heb ik ruim 20 jaar gedaan en dat was ook een dure, maar wat is duur als je er 20 jaar mee doet? Ik zeg maar zo, liever een kunstboom dan een vleesboom…..

Dol gelukkig

Ik wou graag het wapen van Amsterdam als kerstbal hebben. Dit is eindelijk gelukt en ik ben er reuze blij mee.

Uitstekende service!

Er was een probleem met de levering van mijn bestelling, maar dit is adequaat en netjes opgelost. Erg tevreden over het contact met de klantenservice en het geleverde product!

Top service en prijs!

Voor mijn man die een nieuwe hobby heeft sinds de zomer met z’n bastard bbq heb ik hier een aantal artikelen besteld. Het ging om een aardig bedrag bijelkaar, maar door jullie goeie prijs heb ik toch nog een extra artikel bij kunnen bestellen t.o.v. andere sites. Ik heb het laat in de middag besteld en de volgende dag werd het ookal bezorgd echt een top service!! Hij zal er vast heel blij mee zijn met kerst en zijn verjaardag komende maand. En ik zal hem ook even aanraden hier te bestellen dan elders online. Bedankt!

Fijne onlineshop, heel uitgebreid assortiment en snelle verzending. Communicatie = top

Mooie producten en snelle levering

Via de webshop artikelen besteld voor een betaalbare prijs en snel geleverd. Ik zal er zeker vaker gaan bestellen!

Goede service en goede aanbieding

Ik heb een positieve ervaring met Tuincentrum Osdorp. Mijn bestelling werd binnen enkele dagen geleverd en was zorgvuldig verpakt, wat extra belangrijk was omdat het om een breekbaar item ging

Het is geen kertsbal

De productomschrijving wekt de indruk dat het om een ronde kerstbal gaat, mede doordat het artikel als "kerstbal" wordt aangeduid. Echter, de achterzijde bestaat uit onbewerkt, vlak gips. Hoewel het concept van deze kerstbal aantrekkelijk is, laat de uitvoering helaas te wensen over.

Goed product en snel geleverd. Alleen hat het ook in een envelop gepast. Dan waren er geen verzendkosten nodig.

Ik zocht bloempotjes, ik vond ze ver weg, 2 dagen later in huis, wat wil je nog meer.

Mooi artikel voor een leuk prijsje , voor herhaling vatbaar .

ben zeer tevreden tuincentrum osdorp

Het bestelde werd gauw op gestuurd en dat ik heel erg fijn

Hele goede ervaring 1ste keer bestelling geplaats gehad

Super goede en snelle verzending Heel erg tevreden

Snel besteld en geleverd

Geweldige service en snelle oplossing!

Tegeltje besteld voor een surprise. Tegeltje kwam beschadigd aan. Na een mail, direct een nieuw tegeltje verzonden door een medewerker van tuincentrum Osdorp en binnen enkele dagen ontvangen. Zonder gedoe! Terwijl het een drukke periode is en het een kleine bestelling betreft. Superlief en klantvriendelijk. Dank jullie wel team-klantenservice❣️

Fijne correcte en snelle service

Ik bestelde een mooie druipkaarsen stel. Een cadeau voor onze dochter die niet bij ons in de buurt woont. En ik heb gevraagd of het daar bezorgd in worden. Dit was geen probleem en werd net zo snel bezorgd en naar wens. Ze is er erg blij mee en als het goed is staat hij nu bij hun in de boekenkast.

Snel alles af gehandeld

Leuke artikelen, snelle levering

Ik vond hier precies wat ik zocht en ook nog voor een leuke prijs. Na bestellen kwam mijn pakket goed verpakt binnen. En ook nog snel! Ik ben blij met het bestelde product en met tuincentrum Osdorp!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs