Alles goed geregeld

Alles is goed , maar als de levering op zich laat wachten doordat jullie het heel druk hebben. Laat de klant dit dan weten. Ik maakte mij ongerust en heb daarom gemaild, kreeg wel direct antwoord.

Prima product, goed verpakt en op tijd in huis.

Product zoals verwacht.

Prachtige orchidee

perfecte service , orchidee super verpakt en heel snel geleverd ! Top

Mooie, duidelijke website en snelle bezorging

Op de website een binnen pot van een bepaalde serie kunnen bestellen die bij andere tuincentra alleen in de fysieke winkels te verkrijgen is. Na het bestellen wordt je goed op de hoogte gehouden van de levering. Potten waren goed verpakt. Ik ben heel erg blij met tuincentrum Osdorp!

goede service overzichtelijk site

Levering optijd en goede verpakking

zeer tevreden

zeer tevreden met de snelle verzending

Mooie producten, snelle levering

Lang gewacht en klein plantje geleverd

Ik heb 1.5 week gewacht en uiteindelijk mn pakket ontvangen.

mooie aankoop

makkelijk op de site te bestellen. bezorging duurde langer maar snel reactie op mijn mail daar over. goed verpakt

Nog niets ontvangen

Ik heb ruim een week geleden een bestelling gedaan, 3 potten, 3 planten. Na bijna een week maar eens een mail, 1 plant niet leverbaar. Afgesproken de rest te versturen. Dit staat nu al 5 dagen bij postnl aangemeld en gebeurd niets. Ik ben benieuwd hoe het de planten vergaat in de donkere doos in de kou. Bij navraag kunnen ze niets meer betekenen, het is verstuurd.

Kwaliteit is goed en een snelle levering.

Wij hebben nieuwe hoge, smalle kerstbomen besteld bij Osdorp. De bestelling doe je zelf, de service ligt bij het bedrijf. De levering is snel gegaan en alles was netjes verpakt. Wij zijn er blij mee en bevelen dan ook deze site aan.

Snel en voordelig

Wij bestelden een Weber Pizzaplaat. Deze was hier het voordeligst en werd supersnel toegestuurd. Wij zijn dus heel erg tevreden!

Op tijd en netjes geleverd

Fijne website, makkelijk om te bestellen

Foijn er overzichtelijke website, alles was op voorraad. Netjes ingepakt en goed ontvangen.

🤩GEWELDIG🤩

Zeer mooie leuke spullen gekocht en zeer snel geleverd

🤩GEWELDIG🤩

Zeer mooie leuke spullen gekocht en zeer snel geleverd

Makkelijk te bestellen op website en goede communicatie voor levering

De kerstboom was makkelijk te bestellen en omschrijving was duidelijk. De communicatie over levering was snel en duidelijk

Echt goed!!

Ik wordt goed geholpen de producten zijn mooi. En jullie zijn best snel

Super snelle en goede service

Aangezien ik aan de andere kant van het land woon had ik op de webshop verschillende planten besteld. Ik kreeg mooie plantjes binnen en ze waren goed, netjes en stevig verpakt. De prijs viel echt reuze mee! Super fijne webshop

Online bestelling met paar dagen in huis. Bij een eerdere bestelling wilde ik iets aanpassen, werd vriendelijk geholpen door klantenservice.

Mooi

De onlineshop werkt goed en de bestelling kwam volgens afspraak en in een keurige doos. De bestelde kussen zijn superzacht en de kleur zoals omschreven. Ik kan niet oordelen over retourzending omdat ik er geen gebruik van hoef te maken.

Goed, netjes en snel

Op internet las ik toch wel wat slechte reviews, maar mijn ervaring met (online bestellen bij) het tuincentrum was goed. Helaas bleek een deel van de bestelde kerst producten (in de sale) niet meer voorradig, maar hierover kreeg ik vrij snel en netjes een bericht. Ik kreeg netjes te horen welke producten niet meer voorradig waren en de desbetreffende medewerker vroeg of ze mij de overige artikelen wel konden/mochten toesturen (hetgeen ik graag wilde). Het aankoopbedrag van de artikelen die niet meer voorradig waren werd snel teruggestort, de voorradige producten werden snel verzonden en deze zijn ook in goede staat bezorgd/ontvangen. Ik kan dan ook niet anders zeggen/schrijven dat ik - hoewel niet alle artikelen voorradig waren - toch tevreden ben over het tuincentrum. Communicatie is key.

Eerste keer maar niet de laatste keer ♥️

Vlotte bestelling, mooie aanbieding, snelle verzending, netjes verpakt. Top!!!

Snel geleverd, snelle sheck ok. Eind resultaat kerst 2025.

Ik heb afgewacht op uitverkoop. 🫣 omdat ik nieuwe huisversiering moest/wil hebben.(€€€. Is september zal ik beginnen met de nieuwe ) . Snel fff gecontroleerd, mooie lange zij takken. Precies wat ik wilde hebben. Eindresultaat licht aan mezelf. 😉 Maar nu eerst op naar carnaval!!

Snel geleverd, snelle sheck ok. Eind resultaat kerst 2025.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs