Tevreden

Vandaag mijn bestelling ontvangen. Twee gezonde planten ontvangen. Mooier dan verwacht en een plantenbak. Alles was zorgvuldig verpakt. Ik kom zeker nog eens terug voor eem bestelling.

Schep ontvangen

Schep besteld en hij is afgeleverd. Proces is dus goed verlopen.

Fantastisch product! Prima prijs/ kwaliteit

Gekocht items zijn boven verwachting. Website navigeert erg makkelijk. Aanrader!

Snel en netjes

Snel verzonden en net product

Mooie prijs voor artikel en snel geleverd.

Zie bovenstaande

Gewoon goed!

Goede prijzen, snelle levering; spullen netjes verpakt (dit blijft een vereiste als je ziet hoe er door Post.nl wordt gegooid met je pakket!). Prima, ga zo door!

Heel erg blij met mijn bestelling!

Mooie balkon bakken besteld, erg blij mee. De bestelling was netjes ingepakt en heel snel geleverd.

Erg tevreden

Al meerdere keren besteld bij Osdorp, zowel planten als tuinitems waaronder merk potten die elders een stuk duurder waren, erg tevreden.

Prima Service

Had de plantenbakken gezien in ons plaatselijke tuincentrum voor 20 euro duurder Dat scheelde voor 2 bakken wel 40 euro . En geen verzendkosten En binnen enkele dagen geleverd!

Snelle levering mooi product

Ik heb twee bloembakken besteld van Elho. Ik heb ze snel ontvangen en ze zijn prachtig .. en niet onbelangrijk voor een mooie prijs..

Voor de eerste keer een bestelling via de webshop "Tuincentrum Osdorp" geplaatst.... Vanaf het moment van bestellen tot de levering was alles perfect geregeld. De communicatie per e-mail was helder en vlot; de factuur en een Track & Trace. Geen ruis, geen onzekerheid – gewoon helder en snel. "Vandaag besteld, morgen in huis" werd niet alleen beloofd, maar ook echt waargemaakt! En dan de verpakking… dat was de kers op de taart. De zorg en aandacht waarmee mijn spullen waren ingepakt, straalden kwaliteit en professionaliteit uit. Alles kwam perfect beschermd en onbeschadigd aan. Kortom: een webshop die zijn beloftes waarmaakt en net dat stapje extra zet. Ik bestel hier zeker weer!

Snel goedkoopst prima verpakt

Snel, goedkoopst, netjes verpakt

perfect

Mooie plant gekocht snelle levering in prima conditie

Prachtige collectie placemats

Nette en vlotte afhandeling van de bestelling, ruime keuze en mooie collectie"s

Zeer slechte ervaring

De planten worden met de kou zonder bescherming verzonden net voor het weekend. Dus de 4 planten heb ik bevroren en dood ontvangen en konden gelijk door naar de kliko! Ook de levering is zeer slecht we hebben nooit een email gehad dat we het pakketje op konden halen van het pakketpunt. En er is hier de dag van levering nooit een aan de deur geweest want we waren de hele dag gewoon thuis.

Uitstekend !

Plantenbakken online besteld. Keurige aflevering, bakken zijn exact zoals omschreven.

Uitstekend !

Top producten en snelle levering!

Mijn bestelling werd snel geleverd, en de producten die ik besteld had waren zoals omschreven en van goede kwaliteit!

Top producten en snelle levering!

Heel tevreden.

XXL borrelplank besteld en is 2 dagen later netjes verpakt thuis geleverd. Heel mooie prijs voor een mooie plank.

Snelle levering en goed en met veel zorg verpakt

Mooie cadeautjes besteld en deze werden snel geleverd. De tegeltjes waren goed verpakt.

Prachtige bloembakken

Mooie bloembakken besteld van elho voor een hele mooie prijs en een snelle levering. Ik ben heel tevreden

Goede service en vriendelijk personeel

Hele snelle levering van de producten die wij wilden. Ook het planten lieten wij I ver aan het bedrijf en al heel snel stonden daar onze bestelde bomen in de tuin met een groot compliment voor de jongen die de bomen geplant heeft want het was koud en nat weer.

Zeker een aanrader om te shoppen bij jullie.

Duidelijkheid over het artikel betreft uitleg op de side, netjes verpakt is het hier aan gekomen.

Snel en goed

Snelle en goede levering van een regenton voor een superprijs!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs