Mooie producten, goede service

Fijne ervaring. Ruim assortiment, goede service

Helemaal top geholpen

Er ontbraken een aantal zaken in de verpakking. Ik kon het zonder problemen omruilen. Werd uitermate vriendelijke hi geholpen topservuce

Fijn bedrijf om bij te bestellen

Mijn bestelling werd snel geleverd. Alles was heel degelijk ingepakt in een stevige doos. De producten waren zoals omschreven. Mooie prijs/kwaliteit verhouding.

Top product en service

Wederom zeer tevreden over de bestelling. Volgende keer weer bij Tuincentrum Osdorp

Goed product met een snelle service

Geweldige service als er iets mis gaat

Mijn bestelling werd defect geleverd. Klantenservice reageert snel, denkt mee en geeft goede up dates van stand van zaken

Ik had een hele fijne ervaring en het was super makkelijk.

Het vinden van wat ik nodig had en het plaatsen van een bestelling op jullie site was super makkelijk. De verzending was ook super snel. Heel erg bedankt!

Ik ben zeer blij. Heb tuinverlichting aangeschaft die hier vele malen goedkoper was dan waar dan ook. Levering ging ook vlot.

De lampjes zijn precies dezelfde als wat ik zocht

Snel te bestellen Ze kwamen precies op tijd aan en nu shinen ze aan mijn voorraam

Prima levering

Vlotte en correcte levering. Goed product.

Mijn spullen zijn netjes verpakt en snel geleverd. En de prijs was ook prima

Snel en zorgvuldig

Goede service. Zorgvuldig verpakt en snel geleverd tegen een goede prijs.

Snel en zorgvuldig

Goede service. Zorgvuldig verpakt en snel geleverd tegen een goede prijs.

Prima site en service

Het was eenvoudig om te bestrellen en alles is prima geregeld.,¡

Super snelle levering en fijne artikelen

Toppers

Het is top en geweldig hoe ze je helpen ,zeer vriendelijk behulpzaam en meedenkend ,gaan zo weer heen.

Besteld, betaald en supersnel geleverd. Aanrader

Prima in overeenstemming met wat ik hoopte

Vlotte levering. Ik bestelde een max kox kunstkerstboom 155 cm frasier. Heel goede kwaliteit in overeenstemming wat er vooraf werd over gezegd. Tnkx

Fijne aankoop

Vond op internet deze webwinkel, ze hadden precies wat ik zocht, voor een vriendelijke prijs! Snel besteld, betaald en redelijk snel in huis! Goede ervaring ,een aanrader deze webwinkel!

Snelle service, goed verpakt en mooie spullen.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs