Absoluut een goede service, snelle levering en in een perfecte verpakking

Een goede website waarmee je heel snel je bestelling kan plaatsen en je betaling kan doen.

Geweldig.

Prachtige vaas voor redelijke prijs en snellen levering.👍👍👍👍👍

Excelent service

I got amazing plant from Tuincentrum Osdorp. It is 135 cm high so that is why I ordered it for delivery to my house. Plant is beautiful and well maintained. It arrived very fast in a box directly to my door. Customer service was responsive and helpful. I would recommended everyone to buy the plants here!!

Zij doen wat ze beloven!

Op donderdag de Own bbq besteld. Er stond levering binnen 2 werkdagen en idd op zaterdag al bezorgd. Keurig beschermd in verpakking, duidelijke instructies en mét benodigde gereedschap. Gister uitgeprobeerd en na 1 testronde al het predicaat BBE (Best Bqq Ever) Top!

Bestellen via website van caduekaart ging uiteindelijk goed.

Als resultaat van zoekargument 'cadeaukaart' kreeg ik de mogelijkheid om een kaart te bestellen. Maar dit was een fysieke kaart. alleen in de omschrijving op deze pagina staat de mogelijkheid om een digitale kaart te bestellen. Wellicht is het handig om bij deze omschrijving ook een link naar 'bestellen digitale kaart' op te nemen. Of als vermelding bij de rubriek Cadeaukaarten. Hier staat nu alleen cadeaukaart en saldo checken. Handig is om hier ook de mogelijkheid 'digitale kaart 'met link te vermelden Alleen bij zoekargument 'digitale kaart' kom ik op deze mogelijkheid. Overigens had POST.NL de kaart in de verkeerde brievenbus gegooid. Maar uiteindelijk is alles goed gekomen en kunnen de buren nieuwe plantjes voor hun dakterras bestellen.

Producten precies zoals beschreven

2 planten online besteld, na ongeveer 2 dagen zijn deze geleverd. Planten waren netjes verpakt en zagen er bij aankomst gezond uit. Fijne snelle service!

Top ervaring!

Zeer tevreden met het bestellen van onze Capi nature potten voor in de tuin! Los van dat Osdorp hele fijne en scherpe aanbiedingen heeft was de service én de snelle verzending wederom super! (Vaste klant) Alles werd binnen no time, keurig verpakt, bij ons thuis geleverd! Ga zo door Tuincentrum Osdorp! Hier wederom een zeer tevreden klant :)

Snelle levering en goed verpakt!

Laat op de dag besteld en heel snel in huis. De bloembakken van Elho hadden wij eerst elders besteld, deze kwamen kapot aan. Bij Osdorp prima verpakt!

Mooie dienbladen, prima levering

Twee grote vierkante dienbladen besteld. Ze waren heel goed ingepakt en kwamen zo onbeschadigd aan. Op woensdag besteld en vrijdags bezorgd. Top!

Snelle levering en betaalbaar.

Heb nu 2x iets besteld en het werd snel geleverd. Bloempotten aan schutting waren zeer goed verpakt. Had nog nooit eerder bij hun besteld maar zou als ik wat nodig heb eerst bij hun kijken. Al met al zeer aan te bevelen.

Zeer slechte service

Online een boretti ceramic large gekocht. Bij bezorging werd de barbecue op straat neergezet en werft mijn moeder aan haar lot over gelaten. Gezien het gewicht van de bbq heeft ze niet meer als 2 uur over gedaan om hem via omwegen binnen te krijgen. De chauffeur gaf aan geen tijd te hebben om hem netjes binnen neer te zetten. Het minste wat je mag verwachten bij een aanschaf van een bbq dat hij netjes bezorgt wordt. Ik schrijf niet slecht slechte revieuws maar bij deze kon ik het niet laten. Belachelijk dat je iemand van 65 aan haar lot over laat met een bbq van 80 kilo!!

Reactie van het bedrijf

Beste klant, Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met Tuincentrum Osdorp. Wij als tuincentrum hebben klanttevredenheid hoog in ons vaandel staan. Dat wij helaas in uw geval de plank lijken te hebben misgeslagen is dan ook nooit onze bedoeling geweest. Daarvoor onze excuses. Het klopt inderdaad dat wij alle goederen tot naast de wagen lossen. De artikelen worden niet naar binnen of naar de tuin gebracht. Deze garantievoorwaarde geven wij mee in de winkel en wordt toegestuurd via de mail. Uw order is geleverd door JKS sneltransport en hebben zij hebben dezelfde leveringsvoorwaarde. Met vriendelijke groet, Tuincentrum Osdorp

Producten waren in de aanbieding!! Producten snel en goed verpakt verzonden, daar word je blij van!! Communicatie over levering, was helemaal goed en klopte. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop bij tuincentrum Osdorp!! Tot de volgende keer 😀

Snelle levering, zeer tevreden!

BBQ zondag besteld, dinsdag afgeleverd. Zending was netjes verpakt, niks op aan te merken!

Overzichtelijke website, order snel verwerkt en geleverd.

Prima ervaring met dit bedrijf! De order werd enorm snel en accuraat afgehandeld en de bestelling vlot en keurig verpakt geleverd. Eén van de weinige online-aanbieders die het gewenste artikel (werkbladen/sidetables voor Weber Q1400) op voorraad hadden. Zou hier zo wéér een bestelling plaatsen.

Beste thermometer

Doet wat ze beloven. Binnen 1 seconde de kerntemperatuur gemeten

Onze geplaatste bestelling werd snel geleverd. Product was precies wat we verwacht hadden, foto's en omschrijving van het product op de website waren dus goed.

Precies wat ik zocht!

Even zoeken naar twee dienbladen. Een houtskleur niet te vergeten. Even googelen en daar stond degene die ik zocht! Gelijk twee bestelt, omdat dat voor mij één geheel was op het balkon. De kersen op de taart zijn voor ons deze twee dienbladen. Een lust voor het oog! Wij zijn er super blij mee! Goede en snelle service ook!!

Reactie van het bedrijf

Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review en fijn om te horen! Echter heeft u ons het cijfer 0 gegeven, is er hier wellicht iets fout gegaan? Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dit uiteraard graag!

Beste prijs voor beste kwaliteit

Mooie elho plantenbakken voor de allerbeste prijs in Nl. Binnen 2 dagen in huis. Top !

Helemaal top!

Online bbq spullen besteld. Fijne website, goede prijs, duidelijke mails, goed verpakt en netjes geleverd. Helemaal top dus! Zeer tevreden!

Geweldig bedrijf vriendelijke medewerkers en deskundig

Wij hadden Online een BBQ gekocht met een mooie korting. Snel en correct geleverd. We waren niet in de gelegenheid om de winkel te bezoeken en wilde nog een aantal accessoires kopen maar de korting was alleen op 13 en 14 mei. Na een mailtje met de vraag of we later alsnog de accessoires met korting konden aanschaffen kregen wij snel een mail met de bevestiging dat dit mogelijk was. Dat is dus een goede aftersales.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Het was een mooie deal in verhouding met de test. En optijd bezorgd.

Goede, goedkope en snelle service

Vier Elho balkonbakken besteld omdat die hier het goedkoopste waren. De bakken zijn keurig netjes en snel geleverd. Erg blij met mijn bakken.

zeer tevreden over de levering

snel bezorgd, goed verpakt, mooi product tegen voordelige prijs.

Vakkundig ingepakt en snel verzonden.

Blij met mijn bloempotten.

Geweldige service

Ik had een plant en een bloempot besteld via internet. Een medewerkster van het tuincentrum nam na de bestelling telefonisch contact met mij op, met de vraag of het plantje in de bestelde pot hoorde want dat ging niet passen en zo hebben we in overleg een grotere pot besteld. Betaling van meerprijs ging heel gemakkelijk en mijn bestelling werd snel bezorgt. Ik vond het vooral heel fijn dat hierover contact werd opgenomen en hun daar over na hadden gedacht. Ze hadden het ook gewoon kunnen versturen en denken verkocht is verkocht. Bedankt voor de goede service en zal zeker vaker kopen bij jullie

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs