Slechte ervaring qua levering

Op vrijdag besteld en wordt waarschijnlijk op woensdag geleverd, in track and tracé niets te vinden. Waardeloos bedrijf.

Twijfelachtig

Onduidelijkheid over de levering, lees al 4 dagen dat mijn bestelling onderweg is, maar het pakket is nog niet door PostNL ontvangen. Vraag me af of het nog komt.

Ondanks een foutje in de voorraad, is er toch vlot en vriendelijk geholpen. Volkomen tevreden

Zie hierboven

Zie hierboven

Mooie kleine (net echte) kerstboom

Zeer tevreden over onze nieuwe kleine kerstboom. Hij ziet er net uit als een echte kerstboom.

GEWELDIG

Dit tuincentrum heeft het allemaal. Goede website. En online winkelen is goed. Als ik een keer in de buurt bent rondom de donkere maanden. Dan ga ik er een kijkje nemen.

Goed verpakt en snel verzonden

Heel positief. De plant zat goed stevig verpakt met een buisje om nog water te geven onderweg indien nodig. Mooie stevige kwaliteit plant ook. Blij mee.

Het bestelde pakket is snel geleverd. Het pakket ziet eruit zoals op de foto’s online. Fijn!

Goede service en mooie prijs

Snel en eenvoudig

Mijn kerstboom gevonden in de winkel. Online besteld en binnen 2 werkdagen in huis! 1 november kon gelijk mijn boom opgetuigd worden. Super blij met de goede snelle service. Hartelijk dank!

Snel en eenvoudig

Prachtig Lemax huizenblok met sfeerverlichting en kerstscene ontvangen.

Verzending ging heel vlot en stevig verpakt. Helemaal top.

Snel en goed verpakt

Meteen bericht. Vraag nagekomen

Een goede ervaring met dit bedrijf

Vlotte en correcte levering. Zeker ook niet te duur.

Een goede ervaring met dit bedrijf

Vlotte en correcte levering. Zeker ook niet te duur.

Gewoon goed.

Altijd voor kerst is tuincentrum Osdorp voor ons een uitkomst. We bestellen hier dan onze kersthuisjes . Bestelling is op normale dagen binnen 3 dag thuis helemaal top.

Alles keurig verpakt en op tijd verzonden

Een duidelijke webshop, met precies de items die ik nodig had.

Top winkel

Al jaren bestel ik hier kerstspullen en het is altijd mooi en netjes ingepakt verzonden Aanbiedingen zijn hier ook altijd top

Mooie planten bakken en snel geleverd binnen drie dagen

Op website makkelijk te kiezen en sale produkten erbij te doen van zelfde merk potten. Groot pakket vermelding via transporteur en snel binnen drie dagen geleverd binnen opgegeven tijdslot.

Teleurstellend

Kunstkerstboom van €800,- gekocht en bij levering bleek de voet stuk, zat er in een deel van de boom nepsneeuw (productiefout) en twee afdekdoppen waren helemaal gebarsten. Twee opties: retour en vervangen of retour en geld terug. De box waar de boom in geleverd was heeft een afmeting van 170x 60x 50. Past niet op fiets of auto en laten ophalen doen ze niet. Jammer. Ik vind €800,- veel geld, zeker voor iets wat stuk is. Het is wel een mooie en grote boom, daarvoor speciaal naar dit tuincentrum.

Heel tevreden

Mooie kerstbal en goed verpakt

Heel tevreden

Mooie kerstbal en goed verpakt

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs