Super service

Hele mooie kunstkerstboom gekocht, lijkt net echt. Hij was snel in huis en netjes bezorgd zoals aangegeven. Goede aanbieding, nergens anders goedkoper. De kerstmarkt in de winkel is overigens ook prachtig.

Osdorp, (licht)bol van ervaring.

Lichtbol besteld en binnen 2 dagen in huis. Wat je ziet is ook wat je krijgt. 👍👍

Conform verwachting 👌

Alles werd snel geleverd. Een goede prijs kwaliteitverhouding.

Uitstekend - de boom ziet er echt uit.

Eenvoudig te installeren. De boom ziet er echt uit. Ideale aankoop.

Keurig en snel geleverd

Keurig, snel geleverd en goed verpakt.

Snelle levering en goede communicatie Top 👍😄

Ze maken de verwachting waar, en zijn de goedkoopste.

Woensdag 22-11 bolsius gedenkkaarsen voor mijn dochter en kleinzoon besteld, 23-11 al bezorgd keurig en goed verpakt mijn oprechte dank hiervoor

Zeer snelle levering en correct en snel hierover geïnformeerd.

Alles was correct en duidelijk verlopen. Vanaf de bestelling tot aan de levering. Ik werd via de mail goed op de hoogte gehouden wat de status van mijn bestelling was en ik heb het product in zeer goede staat ontvangen. Tevens was het product beduidend goedkoper dan bij de andere aanbieders. Ik ben dan ook zeer te spreken over dit bedrijf!

Helemaal goed

Bolsius geurstokjes en kaarsjes besteld , goede prijs en snel geleverd ,ik ben tevreden

Goed en service gericht

Ik had via de webshop artikelen besteld , 1 artikel was niet meer op voorraad daar kreeg ik een mailtje over en mijn geld terug gestort. Snelle levering en prima verpakt. Ze geven prima service en zijn vriendelijk. Duidelijke website.

Goede prijzen en snelle bezorging

Of t bloempotten zijn of n kerstboom, kijk meteen bij Osdorp!

Makkelijke bestelprocedure, snelle levering 👍👍👍

Na de plaatsing van de online bestelling is de Capi Europe bloempot voor buiten binnen 2 dagen keurig verpakt bij mij afgeleverd. Een prima service. En de bloempot staat inmiddels gevuld en wel in de tuin. Zeer tevreden.

Geweldig deze kerstboom van Lemax

Heel mooi boompje voor een redelijke prijs en snelle levering. Past heel mooi in een kerstdorp. Bedankt.

Nette en snelle levering. Super

Kunstkersboom besteld en de levertijd was 1 week echter binnen 2 werkdagen bezorgd. 👏👏

Supersnelle levering in mooie ‘groene’ verpakking

Heerlijke Lampe Berger navullingen gekocht, lekker voor de kerst. Ik wist niet dat tuincentrum Osdorp dit product ook verkocht. Uitgebreid assortiment waar ik heel blij van word. En fijn dat het niet in plastic wordt verpakt!

duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering

De eerste keer op zondag via internet een bestelling in de webshop van Tuincentrum Osdorp geplaatst. De website was overzichtelijk en het bestelproces eenvoudig. Prijzen waren goed. Paar dagen later de producten keurig verpakt ontvangen. Prima eerste ervaring!

Super snelle bezorging

Kunstkerstboom besteld en deze werd erg snel geleverd, blij mee.

Snel en naar wens geleverd

Bestellen was eenvoudig, het is snel en kosteloos geleverd en de kerstboom is gehaal naar wens.

Wij hadden een lemax artikel gekocht met korting en laten verzenden naar ons huisadres Het is keurig en goed ingepakt zodat het artikel wat je hebt besteld ook goed aankomt Zeer snelle levering

Tuincentrum Amsterdam Osdorp : The place to be!!!

Alles is keurig in de doos ingepakt. Breekbare spullen zijn keurig ingewikkeld. Alles is keurig op tijd geleverd. Direct na de bestelling kreeg ik al bericht dat het onderweg was. :) Extra karton van snipperkarton geef ik de voorkeur boven het bubbeltjes plastic waar de artikelen( heel zorgvuldig en netjes) ingewikkeld zijn. Zo blijft alles keurig heel en is het stootvrij. Fijn dat ruime assortiment! Amsterdam Osdorp: Kwaliteit sinds 1960!!!

Twee grote plantenbakken voor buiten besteld, die met de korting heel aantrekkelijk geprijsd waren. De bakken zijn snel en keurig ingepakt bezorgd Blij en tevreden met product, prijs en levering

Snelle en professionele service

Snelle en professionele service

Prachtige kerstboom, makkelijk en snel inelkaar te zetten. Snel geleverd Ik ben er heel blij mee

Ik zocht bordeauxrode led-kaarsen met afstandsbediening. Moeilijk te vinden. Hier snel gevonden voor een goede prijs en snel geleverd. Top dus! Denk volgende keer weer aan bestellen hier.

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.