Wohhhh!! Geweldig!

Schitterende lichtbollen voor in de boom besteld. Mooier dan mooi 🤩

Top winkel

Heerlijk zeer gevarieerde winkel waar wij graag komen zelfs mijn dochter uit Amsterdam komt speciaal een paar keer per jaar over om te winkelen bij jullie zeker in de Kersttijd

Goede snelle levering

Goed verpakt snel geleverd.👍

ondanks de december drukte snel geleverd.

Uitstekend!

Mijn bestelling werd zeer snel verzonden en geleverd! Heel blij met de gezellige, sfeervolle kerstbal met led verlichting. Zeer tevreden. Aanrader!

Top winkel

Perfecte online levering

Ik had delicate kerstornamenten van glas online besteld...bij levering heel nauwkeurig ingepakt en snelle levering

Snelle levering,en product volgens beschrijving

Snelle levering,en product volgens beschrijving

Goede foto en info product op website en snelle levering met postnl.

Erg blij met mn bloempotten. Verbeterpunt: kleinere doos met minder verpakkingsmaterialen.

Nette levering

Heb al vaker besteld en alle spullen worden altijd zorgvuldig ingepakt. Ook als het planten zijn. Ben altijd zeer tevreden.

En hele serie besteld als kerst cadeautjes voor de bbq van mijn zoon. Alles netjes in 1 grote doos en staat nu ingepakt onder de kerstboom voor kerstavond. Grote collectie en zeer snelle verzending ... TOP geregeld in deze drukke tijd!

zeer goede service

Klantvriendelijk en goede communicatie zelfs tijdens de kerstdrukte kreeg ik op de eerste werkdag een mail waarin stond dat een van de produkten niet verkrijgbaar was. Met de vraag of ik de rest nog wilde. 2 dagen later werden mijn artikelen bezorgd en kort daarna werd een gedeelte van mijn betaling terug gestort. Erg goed...erg duidelijk

Top online shop

Snelle levering en goede producten

Top online shop

Snelle levering en goede producten

Erg snelle service

Ik had nog kerstlampjes nodig voor in de kerstboom 🌲 en die heb ik net voor de kerst besteld. Ik kreeg ze gelukkig nog net voor kerst in huis, dus super snelle service. En ze waren echt perfect voor de kerstboom 🎄

Prima service en produkten, op tijd en in goede staat netjes afgeleverd

Ik had ook iets besteld wat helaas niet op voorraad was en kreeg toen bericht dat het betaalde geld weer terug gestort zou worden. Prijs en kwaliteit prima, Super tevreden

Heel blij want Elvis hangt in de boom 🎄

Snelle bezorging! Goed ingepakt en Elvis hangt vrolijk te bungelen in de kerstboom

Snelle en goede levering . Mooe led karsen.

Snelle en goede levering . Mooe led karsen.

Snelle levering, goed ingepakt!

Toen ik de bestelling had geplaatst waren de producten met een paar dagen binnen. Daarbij was het goed ingepakt.

Luville lantaarns snel geleverd!

Heb voor mijn Efteling sprookjesbos spots en lantaarns besteld. Snel geleverd, goed verpakt, helemaal tevreden.

Snelle levering en goed verpakt. Helemaal tevreden met de bestelde artikelen.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs