Vlotte bezorging, voldoende keus
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 8.052 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Klanten melden snelle levering, zorgvuldige verpakking en een sterke prijs-kwaliteitverhouding. De winkelervaring is eenvoudig en de communicatie is helder. Voorraadproblemen komen zelden voor, maar worden snel opgelost. De algemene tevredenheid blijft hoog.
Vlotte bezorging, voldoende keus
30 September 2026
Petra
Haarlem
Altijd perfecte service !
29 September 2026
Danique
Graft
Gezonde planten, goed verpakt, helaas waren ze niet allemaal even mooi, 2 van de 4 hadden flinke (oude) beschadigingen op het blad.
29 September 2026
Joland Bos
Zoetermeer
Netjes verpakt en snel geleverd Top service
Fred
Vlaardingen
Goede producten, snel en goed verpakt geleverd.
P.V.
Sint-Michielsgestel
Het online bestellen is super makkelijk en snel. Je bestelt, betaald en binnen een paar dagen wordt het netjes verpakt geleverd.
Pascal
Weert
Goede omschrijving van product en snel geleverd!
27 September 2026
Maartje
Amsterdam
Gister avond besteld, vandaag al binnen.. en alles prima in orde!
27 September 2026
Rico
Spijkenisse
Behalve planten ook leuke aanverwante producten te koop, en aanbiedingen
R
Ouddorp
Bestelling snel geleverd en goed verpakt. Zeer tevreden!
Marlies
Haaksbergen
De bestelling werd dezelfde dag al verzonden en stond de volgende dag al op de stoep. Supersnel
Rina
Horst
na de bestelling werd het product snel geleverd en goed verpakt. Een ruime keuze aan goedeen en gebruiksvriendelijke website.
25 September 2026
Stef
Zoetermeer
Helaas teleurgesteld in het product, snel verzendlabel gekregen om te retourneren
22 September 2026
Els
Zoetermeer
Product snel en goed geleverd. Kwam onbeschadigd aan, dus goed verpakt
21 September 2026
Edwin
Hoogkarspel
Ben zeer tevreden met jullie, ga zo door.
21 September 2026
JvL
OMMEN
Ik zou het iemand zeker aanbevelen.
20 September 2026
Elly Aantjes
Nieuw-Lekkerland
Wij hebben al een paar jaar een bbq van Osdorp en alles wat wij hiervoor bij kopen is altijd snel geleverd en van goede kwaliteit!
Jose
Noordwijk
Kadokaart besteld ging eenvoudig en snel in huis bedankt
Astrid
Almere
Ik heb een pizza schep gekocht deze is alleen bij jullie te vinden wat echt perfect is
Michiel Landeweerd
Holten
Via webshop besteld leuke sint kerst en efteling popjes en huisjes snel geleverd goed verpakt prima shop
Lima van de wijngaard
Utrecht
heb al vaak bestellingen gedaan en altijd keurig toppie kan dit bedrijf aan bevelen snelle levering toppie
15 September 2026
Meintje DrostWinters
Lemmer
Goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, en snelle verzending
15 September 2026
Liesbeth
's-Gravenhage
Online bestellen lukte mij ( 71) aanvankelijk niet. Na melding hiervan, per omgaande antwoord + hulp aanbod ontvangen. Na plaatsing van de bestelling had ik het erg snel in huis. Complimenten!!
14 September 2026
Gerah Ruijs
Nijmegen
Bestellen is gemakkelijk en de bestelling wordt keurig netjes en snel thuis bezorgd!
13 September 2026
M. Vermeulen
Oosterbeek
Artikelen op tijd geleverd, goed verpakt en goede kwaliteit, artikel ziet er zoals aangeboden uit en voldoet perfect aan onze eisen
13 September 2026
M. Vermeulen
Oosterbeek
Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen.
Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland.
Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.
Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam!
Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs
Osdorperweg 247
1069LL Amsterdam-osdorp