Online besteld en goed verpakt geleverd

Super snel geleverd, ik zou weer bestellen.

Online besteld en goed verpakt geleverd

Super snel geleverd, ik zou weer bestellen.

Stralend

Duidelijke website, vlotte communicatie, top product. Heel blij met de prachtige boom, goed materiaal en duidelijke instructie voor voordelige prijs in vergelijking met andere verkopers. Kijk met veel plezier hoe die staat te stralen in de woonkamer. Bedankt hiervoor, EATh

Helemaal goed!

Snelle levering en prima artikelen!

Leuk kerstcadeau en supersnel en goed verpakt geleverd

Leuk kerstcadeau. Makkelijk te bestellen en met zorg ingepakt. Heel blij mee.

πŸ‘πŸΌ

Vlotte levering. Goeie kwaliteit.

Prima ervaring

We hebben al verschillende dingen van Luville besteld altijd goed gegaan, deze keer een hert besteld van Country Field wat kapot bezorgd wordt. Nav van een gestuurde mail andere dag gelijk bericht terug met een oplossing !

Prachtig

Cluster verlichting met 3000 lichtjes, mooie kleur licht classic warm. Snelle levering en netjes verpakt.

Snel geleverd jammer dat je geen track and trace krijgt

Er wordt na de bestelling aangegeven dat je zodea je pakket verzonden wordt je een track and trace melding krijgt. Helaas krijg je die niet en moet je eerst mailen voordat je deze melding krijgt.

Snel geleverd jammer dat je geen track and trace krijgt

Belofte maakt schuld! + laagste prijs

Heb twee grote, dure plantenpotten gekocht van een premium merk. Tuincentrum Osdorp was trouwens de goedkoopste(ruim gecheckt op het Internet). Bij ontvangst van de potten had ik een opmerking. Hier werd dezelfde dag meer dan keurig op gereageerd en de beloofde actie kwam ook dezelfde dag binnen per mail. Lang-kort: UITSTEKEND bedrijf, met zeer scherpe prijzen.

Geweldige site

Snelle levering. Goed verpakt want het waren lampen.

Snel in huis en super blij met mijn aankoop

Goed verpakt en bezorgd en dat wat ik gekocht heb is top

Heel erg goed beter kan niet

Super snel geleverd

Zelfs tijdens de kerstdrukte werden mijn lichtbollen super snel geleverd!

Geweldig!

We zijn super tevreden met ons aan kopen.

Snel en goed alles geleverd

Snel en goed alles geleverd

Zeer tevreden met wederom een aanlokkelijke aanbieding

Op zoek naar een nieuw item voor ons kerstdorp en alweer gevonden bij Tuincentrum Osdorp. Aanlokkelijk geprijsd en dus gekocht.

Bloempotten en universele Pokon Kamerplanten Potgrond 5 Liter besteld. Snelle bezorging. Uitstekend verpakt. Top. Mijn volgende bestelling zal ik zeker bij Osdorp doen.

Super blij mee en heeeeeeel goed verpakt πŸ˜€πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Superblij met mijn pizzaschep

In december op zoek naar een pizzaschep en zodoende bij tuincentrum Osdorp terecht gekomen. Degelijke schep en precies wat ik wilde. Heel goed verpakt (misschien iets te goed ;-))

Goede snelle service

Snelle en correcte service. Zoveel andere bedrijven kunnen hun beloofde levertijd niet nakomen vanwege Black Friday of Sinterklaas maar Tuincentrum Osdorp heeft haar verzendingsproces perfect op orde: op tijd en keurig en netjes verpakt!

Snelle bezorging, goed verpakt! Ik ben heel tevreden en ga vast weer bestellen.

Gewoon goed naar verwachting

Goed product naar verwachting.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 mΒ² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs