Good!

I bought a fake Christmas tree and it was delivered in 2 days. Quality is top notch as well. Very happy with the service here!

Good!

Super snel in huis, zeer goed verpakt

Top bedrijf!!

Leuke Harry Potter kerstballen hier gevonden voor een leuk cadeau. Top product en ontzettend snel geleverd Alleen maar positief!

Tevreden klant

Leuke dingen, prima en goed geleverd

Snelle bezorging en duidelijke communicatie

Elio groeilampen besteld. Mooi product. Dit bedrijf doet wat het belooft. Duidelijke communicatie en snelle bezorging.

Niets op aan te merken!

Ik heb een huisje besteld voor mijn kerstdorp. Snelle levering, ik kreeg geleverd wat ik besteld had, dus ik heb helemaal niets aan te merken op de service. Helemaal top!

goede prijs!

Ik kon nergens anders de Lemax Spooky town collectie zo goed geprijsd vinden. Helemaal blij mee!

Prima ervaring

Er werd snel, en de inhoud was goed verpakt, geleverd!

Tuincentrum Osdorp is een betrouwbaar, service- en klantgericht bedrijf.

Na het snelle, makkelijke bestel- en betaal proces kreeg ik via de mail een bevestiging van de bestelling en de factuur. De volgende dag ontving ik mijn bestelde artikelen die ik had uitgezocht op juliie prettige en overzichtelijke website. Erg professioneel! Bedankt!

Geweldig verpakt

Ik dacht wat een grote doos. Maar de rooster zat goed verpakt . Geweldig

Alle kerstspullen netjes verpakt en zeer snel bezorgd.

Makkelijk bestellen snel in huis prima service TOP

Makkelijk bestellen snel in huis prima service TOP

Goede kwaliteit en snel geleverd

Een hele mooie kerstboom die makkelijk te bestellen was en snel werd geleverd. Mooie kwaliteit en betaalbaar.

Zier tevreden

Personeel vriendelijk en hulp zaan, advies heel goed en mijn kerstboom top top aanrader

Zier tevreden

Super fijn!

Ik ben super tevreden over de webwinkel/bezorgdienst.

Zeer tevreden.

Snelle levering van mijn aankoop, super!

Product is zoals op de website

Voor de 2de keer grote kerstballen bestrld. Snel geleverd.

Goede en snelle levering(zoals beloofd) van bestelde artikelen.

Bestelde arikelen werden binnen de gestelde termijn in goede staat afgeleverd. Tevens goede begeleiding d.m.v. track en trace. Prima!

Altijd wel iets te vinden hele jaar door en nooit iemand gevonden van personeel die niet wil helpen.

Mooi rooster

Hele mooie rooster schoonzoon erg blij mee prijs is het wel waard

Mooi rooster

Hele mooie rooster schoonzoon erg blij mee prijs is het wel waard

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs