Rond de kerstperiode heb ik een mooie kandelaar besteld. Ondanks de drukte was er een verrassend snelle levering en alles was goed verpakt. Kortom, zeer tevreden.

Snelle levering, zelfs tijdens de feestdagen

Ook voor koopjes het juiste adres

Snelle levering, zelfs tijdens de feestdagen

Ook voor koopjes het juiste adres

Super snelle service & levering

Website overzichtelijk, prijs was tov alle andere websites goedkoop, snelle levering en heel netjes, verzorgd en milieuvriendelijk verpakt. Top👌

Super snelle service & levering

Makkelijk te vinden op de site, makkelijk te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit

Snel verzonden en heel goed en netjes verpakt. Het was het zeker waard, ik heb hier een geweldige panter kandelaar gescoord

Snelle verzending en goed product

Op de website Anna’s collection led-kaarsen gekocht. Product goed verpakt en snel ontvangen. Erg tevreden!

Super tevreden

Snelle levering , Heel goed verpakt In een woord geweldig.

Super tevreden

Snelle levering , Heel goed verpakt In een woord geweldig.

Tevreden

Ondanks de kerst sale drukte snelle en nette levering!

Es war ein schöner Einkauf den ich gerne wieder machen würde

Die Erfahrung mit euch war sehr gut der kontakt schnell freundlich ware sehr sehr gut und ich werde nicht das letzte mal bestellt haben das ist sicher. Macht weiter so 1 AAAAA.

Artikel zoals beschreven,en snelle levering

Snelle verzending

Online besteld snel verzonden heel aangekomen.

Snelle verzending

Online besteld snel verzonden heel aangekomen.

Prachtige boom, snelle levering

Kerstboom gekocht die echt prachtig is. De levering was ook ontzettend snel.

beetje tegen gevallen

teleurstelend die artikel wat ik graag wou was niet leverbaar daar baalde ik van geld daar van is nog niet terug op mijn rekening wel netjes mail gehad pakjet gisteren 3 januari geleverd 25 dec

beetje tegen gevallen

teleurstelend die artikel wat ik graag wou was niet leverbaar daar baalde ik van geld daar van is nog niet terug op mijn rekening wel netjes mail gehad kunst varen tak

teleurstellend

een artikel wat ik besteld had was niet leverbaar daar baalde ik van geld van die niet leverbare artikel heb ik ook nog terug op mijn rekening levering gisteren ontvangen 25 dec besteld staat netjes vermeld dat wat langer kon duren

Goede webshop

Overzichtelijke website ! Veel scherp geprijsde artikelen

Goed verpakt en snelle verzending

Jullie bedrijf is wel een aanrader.

Uitstekende service!

Meerdere keren een bestelling gedaan en vooral rond de kerstdagen. Altijd goede service en netjes verpakt!

Tevreden met online aankoop cadeaukaart

Heel tevreden over de online aankoop van een cadeaukaart. Deze werd kosteloos verzonden, in tegenstelling tot sommige andere tuincentra.

Tevreden met online aankoop cadeaukaart

Heel vlot geleverd

Ik heb de kaarsen besteld. Heel erg snel werden ze verzonden. Ik ben erg tevreden

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs