Snelle levering, leuke artikelen

Topp

Bij het uitzoeken van een bbq ben ik onwijs goed geholpen. Door een medewerker met veel ervaring en veel enthousiasme van de bbq afdeling heb ik de juiste bbq kunnen kopen.

Geweldige kwaliteit en supersnelle verzending

Geweldige concurrerende prijzen en ze werden dezelfde dag nog verzonden. Perfect!

Besteld en 2 dagen later ontvangen

Snelle bezorging en goed verpakt

De bezorging ging snel en de producten (voornamelijk breekbaar) waren zeer goed verpakt.

Voor de tweede keer kerstballen besteld. Heel fijn dat jullie veel kleuren glazen ballen hebben en die ook verzenden.

Super tevreden

bestelling geplaatst en de dag erna werd het al geleverd! Ik had kerstballen besteld en die waren super goed verpakt.. Echt top!

Mijn pakket was zeer goed verzorgd, inhoud was breekbaar maar super goed verpakt!!

Erg tevreden.

Elho lampen gekocht voor donkere hoeken waar kamerplanten altijd het loodje leggen. Leuke prijs, voor de helft. Nu nog afwachten of het werkt. Goed verpakt en snel geleverd.

Erg tevreden.

Slechte service

De besteling met portokosten was niet als verwacht . Terugsturen koste nog meer. Veertien euro kwijt en geen product!

Slechte service

Goed ingepakt en snel verzonden.

Halve maan steen voor de kamado was erg goed ingepakt en is snel verzonden.

Zeer goede ervaring

Snelle verzending van leuke producten. We kregen het pakket veel later maar dat komt door de incompetentie van post.nl. ik heb de klantenservice van Osdorp er nog over gebeld. En daar ben ik zeer vriendelijk te woord gestaan. Zij kunnen er ook niks aan doen. Maar we zijn zeer tevreden

Mooie producten snelle levering

Goed verpakt mooi product snelle levering.

De bestelling was makkelijk gedaan en snel bezorgd. De producten zijn precies zoals op de foto en ik ben helemaal weg van de kleur. Alles was goed en stevig ingepakt, zodat niets beschadigd raakte. Ik ben erg tevreden met de aankoop.

Snelle levering en goede service!!

Ik had Luville Efteling Danse Macabre op woensdag 22 oktober besteld en volgende dag al thuis bezorgd zoals gecommuniceerd. Het was goed ingepakt en niks beschadigd. Kan tuincentrum Osdorp zeker aanbevelen gezien de prijs en goede zorg met inpakken.

Super goeie service

Mijn afstandbediening was stuk en kreeg gewoon een nieuwe bedankt voor de goeie service

Uitstekend !!!

Wat een topservice! Alles werd correct en op tijd geleverd, super goed ingepakt. Mooi mes van BGE erbij voor een nette prijs. Echt tevreden!

Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb online Je besteld en het is heel snel in huis Geen dagen wachten op je bestelling goed verpakt en niet duur

Makkelijk besteld en snel geleverd. De pot was zeer goed verpakt.

Goede en geweldige service geleverd

Bestelling ging heel soepel, en de artikelen zijn zeer netjes ingepakt en optijd afgeleverd

Een mens wordt hier blij van!

Erg positief. Snelle levering na het plaatsen van de bestelling. Alles naar wens verlopen.

Top product !!!!!

Zeer snelle bezorging product zoals beschreven ,goed mail contact. Een tevreden klant

Top product !!!!!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs