Beste klant. Hartelijk dank voor uw positieve review en fijn om te horen. Echter heeft u ons het cijfer 0 gegeven. Kan het zijn dat dit niet klopt? Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen dan horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Tuincentrum Osdorp.
Originele beoordeling
Beste mevrouw, Vervelend om te zien dat u niet tevreden bent met onze service. Wij zien dat de aankoop bijna twee maanden geleden is geweest. In deze tijd kan er veel gebeuren met planten. Hier zit normaal gesproken dan ook geen garantie op. Momenteel zijn wij bezig met de klacht die u heeft gestuurd. In uw eerdere mail hebben wij vernomen dat u graag geadviseerd wilde worden mbt de plant, hier hebben wij u dan ook in voorzien. Mijn collega's zullen dan ook zo spoedig mogelijk reageren op uw mail. Met vriendelijke groet, Tuincentrum Osdorp.
Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs