Zeer geweldig

De bestelling werd supersnel opgestuurd. Het was breekbaar ,maar zeer goed verpakt. Zodat het snel en heel bezorgd werd. Zeker een aanrader!!

Sfeervol,lekker anders, leuk idee!

Leuk en net even iets anders. Goed verpakt en snelle bezorging.

goede ervaring webshhop tuincentrum

snel en goed geleverd en goed verpakt

Super goed

Vlotte afhandeling

Snelle levering ondanks de feestdagen.

Snelle levering ondanks de feestdagen.

Goede service!

De zoektocht naar bepaalde artikelen in deze winkel voldeed volledig aan Mijn wensen. Mijn complimenten. 👍🥂

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van verzending Alles keurig verpakt. Stevige doos. verbeterpunt; probeer de doos zoveel mogelijk aan te passen aan de te verzenden goederen. Deze keer wel wat aan de grote kant.🤭 Afijn, gebruiken we het zelf om onze aanwinsten weer passend in te pakken😃🫠

Goed en snel geleverd

Zaterdags besteld, de dinsdag erna al in huis en dat in de dagen voor kerst.

Duidelijke website, snelle en duidelijke communicatie.

Makkelijk online besteld en product is snel geleverd

Superrrrrr !

Besteld op zondag en geleverd op de dinsdag. Top in 1 woord!

Helemaal top!

Ik had tuincentrum Osdorp via Whatsapp een vraag over de lantaarn gesteld en kreeg binnen 5 minuten antwoord. De lantaarn was goed verpakt en ik had hem snel in huis. Helemaal top dus!

Helemaal top!

Goed product

Op de site kon ik makkelijk vinden wat ik zocht. Een start transformator voor mijn kerst lichtjes. Gelukkig was het de goede want ik twijfelde. De verzending was niet snel maar was te verwachten in de drukke maand december. Goede prijs en het doet wat het moet.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs