Superblij met m'n nieuwe kerstboom

Nieuwe kunstkerstboom kon ik makkelijk online bestellen, en hij werd super snel verstuurd. Kleine vertraging bij PostNL maar het is in deze periode topdrukte dus was te wachten. Doos van de kerstboom was beetje beschadigd, maar boom zelf was niks op aan te merken. Hij staat prachtig!

Goede service, snelle levering!

Goede service, snell levering van een mooie kerstboom!

Meerdere bestellingen al gedaan via de webshop, ik woon helaas niet in de buurt,maar snel en goed verpakt geleverd!! Wat zal mn zoontje blij worden vanuit zijn nieuwe Harrypotter kerstboom!

Snel geregeld goede prijs.

Overzichtelijke site, goede prijs, snelle levering. Goed verpakt. Product voldoet aan de eisen.

Snelle verzending, nette levering

Glazen kerstballen online gekocht. Alle heelhuids aangekomen door de goede verpakking/bescherming. Snelle verzending.

Gebruiksvriendelijk en snelle levering!

Een leuke WAS GIJ (advent) puzzel besteld voor mijn vriendin. Rechtstreeks bij haar laten bezorgen en dat ging heel soepel. Ik kreeg zelfs de melding van post NL wanneer het pakket bij haar werd bezorgd en ook een melding toen het daadwerkelijk was bezorgd. Voor nu en nog eens ! Volgende keer zal ik weer een bestelling plaatsen bij Tuincentrum Osdorp.

Gebruiksvriendelijk en snelle levering!

Snelle levering en als er iets stuk is mag je altijd ruilen

Snelle levering en als er iets stuk is mag je altijd ruilen

Betroywbaar en snel!

Vrijwel elk jaar schaffen wij eea (Lemax) aan voor ons prive-kerstdorp. Tuincentrum Osdorp heeft een ruime collectie, is scherp geprijst en levert de gekochte producten oha zeer vlot!

Betroywbaar en snel!

Tuincentrum Osdorp gaf een snelle, goede service.

De bestelling werd snel bezorgd. De communicatie via de mail was duidelijk en het bestelde item was heel goed verpakt! Mijn complimenten.

Zeer mooie kerstboom met verlichting voor buiten gekocht. Duidelijke website,snel en netjes geleverd.

Goede communicatie over de bestelling en snelle levering.

Super service ! super verpakt

snelle service netjes en goed verpakt super ! aanrader

verkeerde artikelen gestuurd

in het pakket dat ik van jullie kreeg zat iets in dat ik niet had besteld maar op de ingesloten pakbon stond wel het door mij bestelde ik heb het pakket terug gestuurd en na een week heb ik nog steeds de door mij bestelde en betaalde artikelen niet ontvangen Dit vind ik een slechte service

Super blij

Zo mooie boom raadt het iedereen aan of via de mail of langs het tuincentrum te gaan en bij ons wed het netjes thuis gebracht super🎉😅😅

Goede service, snelle levering!

Goede service, snell levering van een mooie kerstboom!

Goede shop ervaring

Alles word netjes geleverd goed verpakt , Ook is het snel in huis ! Dus echt een aanrader als je niet de winkel kan bezoeken om online tebestellen.

Keurige en snelle service

Ik kwam via via bij Tuincentrum Osdorp. Het is een zeer uitgebreide, duidelijke website waardoor je snel de producten vind die je nodig bent. De levering was ook nog eens mega snel en toen ik een vraag had was die telefonisch heel snel beantwoord! Nogmaals heel prettig bedrijf!

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs