Tolle Pflanze und schnell geliefert

Ich habe eine Wijnbes gekauft. Die Pflanze wurde sicher verpackt und gut bewässert geliefert. Über den Link konnte man die Versendung gut verfolgen und genau die Lieferzeit ersehen. Pflanz.- und Pflegetips lagen der Sendung bei. Eingepflanzt macht die Pflanze einen guten Eindruck. Gerne wieder!

Prima dienstverlening

Makkelijk te vinden produkt Makkelijk te bestellen en betalen Communicatie bezorging helder Vlotte levering over het geheel

Perfekt!!!!

Mooie sterke plantjes,! Goede prijs!!!!! Super verpakt, en snel geleverd!!! Graag tot een volgende keer!!

Leuke plantenstandaards gekocht. Prijs en aanbod zijn goed. Ik ben er erg blij mee. Verzending was niet mega snel maar hoeft ook niet van mij. Verpakking was heel goed.

Mooie bloemen bestelt voor een leuke prijs

Makkelijk webshop waar je kunt bestellen. Voor een voordelige prijs. Zeker een aanrader

Goede artikelen, aantrekkelijk geprijsd

Op zoek naar nieuwe tuinpotten. Mooie gevonden, en die bleken bij Osdorp een stuk goedkoper te zijn dan elders. Dam is de keuze gauw gemaakt. Binnen 4 werkdagen bezorgd, goed verpakt en genoeg vulmateriaal tegen beschadigen. Erg tevreden!

Great costumer service and nice variation of plants

Really helpful costumer support, I had a problem with my order but they helped me to go through as soon as possible! They also have very reasonable prices and variation on the plants' section.

Fijne winkel, groot assortiment, snel verzonden

Fijne winkel met een groot assortiment. Heb er regelmatig online besteld en ben recentelijk in de winkel geweest. Wat een groen paradijs en leuke spulletjes voor in huis. Ditmaal wat leuke tegeltjes besteld voor een verjaardag. Deze winkel is een aanrader.

Snelle en goede levering voor een hele fijne prijs.

Plantje besteld, direct verzonden en keurig verpakt tegen de woeste rit. Plant ziet er perfect uit en een hele snelle levering. Top!!

Supervriendelijk en klantvriendelijk

Zowel aan de telefoon als in de winkel fantastisch service gehad. Hele grote keuze van alle producten, gezellig een middagje weg! Tuintegels gekocht die ze voor mij in de auto hebben gezet. Echte aanrader en dat voor iemand uit Baarn!

Prima en snel

Prima en snel

Gewoon een goed en betrouwbaar tuincentrum

On-line een plantenbak besteld.Concurrerende prijzen.Levering binnen 1 week. Leuk spaarsysteem.

Zeer tevreden, goede klantenservice

Ik had 3 zakken houtskool besteld, waarvan er helaas 1 geopend en voor de helft leeg, is geleverd. Na melding bij de klantenservice, heeft men het overeenkomstig bedrag terug op mijn rekening gestort.

Snel geleverd & goed ingepakt

Groot item besteld. Kwam snel aan, keurig ingepakt zodat er absoluut geen kans was op beschadigingen. Echt heel blij met de snelle service!

Snel thuis bezorgd toppie

Zeer tevreden, goede klantenservice

Een grote drama

Geen succes om hier wat online te bestellen. Er gaat weinig goed en kost heel veel tijd ook een juiste oplossing blijft lastig!!

Bestelling keurig geleverd. Snel en volgens verwachting

Pakket besteld. Groot. Maar toch is het geaccepteerd en keurig verzonden.

Precies de goede maat.

Ik was op zoek naar een stevige groene schoudertas in een klein formaat. De kleur, maat en materiaal komen precies overeen met mijn idee en het plaatje op de site. Erg tevreden mee.

Precies de goede maat.

Ruim assortiment met hele scherpe prijzen :)

Ik shop graag bij dit tuincentrum en erg blij met mijn aankopen!

Packaged well and delivered quickly

I bought 2 large Elho planter of 80cm each. They were packaged well despite the size and delivered in perfect condition with no additional delivery cost. I got them within 3 working days. Also for a very good price. Highly recommended.

Trage verzending

Prijs en keuze is goed, maar verzenden is niet wat we tegenwoordig verwachten.

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs