Zelfs met kleine bestelling prima afhandeling

Bezorging en verpakking perfect ondanks dit keer een kleine bestelling

Er ging iets niet goed met de.track & trace code van mijn pakketje. Supervriendelijke klantenservice. 2 Dagen later alsnog het pakketje ontvangen.

Snel geleverd, goed geprijsd

Artikel was goed geprijsd in vergelijking met andere aanbieders, netjes verpakt en snel verzonden.

Fijne webshop

De webshop is overzichtelijk, je krijgt als je ren kleur kerstbal kiest andere suggesties in dezelfde kleur te zien. Dat is erg fijn en winkeltjes makkelijk. De bestelling is snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Perfect geregeld

Goede ervaring.

Snel geleverd, goed geprijsd

Online besteld, alles keurig verpakt en snel verzonden. Top ervaring

Online besteld, alles keurig verpakt en snel verzonden. Top ervaring

Mooi product voor een goede prijs

Net als vorig jaar heb ik 10 druipkaarsen besteld. Het aantal branduren komt overeen met wat aangegeven wordt. De druipkaarsen vindt ik een mooie aanvulling op de Kerstsfeer.

Blij mee!

Stad en land afgezocht naar een ster met licht, met 6 punten. Uiteindelijk voor een mooie prijs gevonden bij Osdorp. En, ook nog netjes bezorgd. Top ervaring.

Teleurstellende webaankoop gedaan

Gelokt door een mooie aanbieding voor de Twinkly kerstboom. Bestellen ging goed en snel, echter na een paar dagen kwam de teleurstelling. De Twinkly kerstboom bleek al intensief gebruikt te zijn geweest, onderdelen te missen en beschadigd te zijn. Klantenservice kon / wilde helaas niets meer doen dan het geld terugstorten. Je zou verwachten dat je de inhoud kent voordat je iets verkoopt. Het was mooi geweest als ze met een alternatief waren gekomen, desnoods van een ander merk.

Al tweemaal een bestelling geplaatst. Heel tevreden. Snelle service, goede producten, en goed verpakt.

Snelle levering van Tuincentrum Osdorp

Wij sparen de Lemax huisjes van Sugar ‘n Spice, en bij tuincentrum Osdorp zijn de oude uitgaves nog te koop. Héél blij mee! Elders kom je ze online ook tegen maar de recensies van die website zijn zó slecht! Tuincentrum Osdorp is betrouwbaar. Jarenlang kwam ik daar zelf. Maar door een verhuizing nu niet meer.

Prima en netjes verpakt

Het is allemaal prima verlopen en was goed verpakt.

Wohhhh!! Geweldig!

Schitterende lichtbollen voor in de boom besteld. Mooier dan mooi 🤩

Super snelle bezorging en onwijs goed verpakt

Mooi verpakt en net een echt kerst boompje !

Goede service ! Top

Super snelle levering

Doen wat ze beloven

Super snelle levering

Doen wat ze beloven

Mooi zoals de verwachting was

Snel en makkelijk

Perfecte,verpakte en verzonden levering,TOP bedrijf.

Ik heb kerstversiering,gekocht, de levering was PERFECT in orde, alles is helemaal heel en precies ontvangen zoals de beschrijving, Tuincentrum OSDORP een dikke 10 en ABSOLUTE AANRADER!!!. BEDANKT! Ik kom ZEKER terug. 👍🍀👋

Osdorperweg 247

1069LL Amsterdam-osdorp

Over Osdorp.nl

Tuincentrum Osdorp in Amsterdam is een familiebedrijf opgericht in 1960 waar je terecht kunt voor al je tuin- en woonartikelen. Met 16.500 m² aan winkeloppervlak en meer dan honderd medewerkers die hun uiterste best doen om onze klanten naar tevredenheid te helpen zijn wij een van de grootste tuincentra van Nederland. Het tuincentrum is 7 dagen per week en 361 dagen per jaar geopend, alleen op Koningsdag, 1ste & 2e Kerstdag en op Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten. Wil je gewoon een leuk dagje tuincentrum of ben je op zoek naar mooie en betaalbare tuin- en woonartikelen? Kom dan zeker eens langs bij ons in het tuincentrum in Amsterdam! Kijk voor meer informatie op onze website of kom langs