Onze bestelling van Snoepdiscounter werd snel en in keurige staat afgeleverd. Er klopte in eerste instantie iets niet in onze bestelling, maar dit is bijzonder netjes opgelost. Keurige medewerkers die je te woord staan!
Er was een goede en snelle levering. Ook de producten waren lekker en goed. Echter kreeg ik ook het afval van de bulk voorraad erbij. Dat was dan weer jammer.
Bestelling gedaan voor sweettable/ candybuffet. Prettig dat je hier ook kleinere hoeveelheden kunt bestellen. Alles netjes verpakt en zeer snel geleverd. Ook was alles van goede kwaliteit voor een prima prijs. Wij waren zeer tevreden.
Goede overzichtelijke site, groot assortiment. En ook nog eens snel geleverd. Top!
De prijzen zijn echt ok Alleen de verzendkosten zijn dan weer zo veel je hebt niet echt het idee dat je goedkoper uit bent
Dag, Pakketservice dpd geeft aan t afgeleverd te hebben. Was niet waar. Later gaf dpd aan dat t bij bewoners in andere straat bezorgd te zijn. Ook dit klopte niet. Nooit briefje ontvangen waar t was gebleven. Dpd is klacht aan t uitzoeken. Zeeeeer vervelend. Ik zou andere pakketservice nemen.
Miranda, twee zaken; 1. Als het zo simpel was dat dit niet gebeurt met aan andere pakketdienst dan zou iedereen de pakketdienst gebruiken die deze 100% score heeft. Maar uiteraard bestaat die niet en zal dat ook nooit kunnen bestaan in deze logistieke wereld. Wij hebben letterlijk alle pakketdiensten al gehad en het is niet eens DE PAKKETSERVICE die niet goed zsm het is de medewerker die op dat moment die regio moet uitleveren die het niet goed gedaan heeft, dat slaat dan niet direct op de hele organisatie die daarachter opereert. 2. U geeft onze bijdrage nu het allerlaagste cijfer 1 maar wij zijn niet de partij die levert. Wij zijn de verzender. Via track-and trace heeft u kunnen volgen dat wij dat ook keurig netjes gedaan hebben. Dat de laatste horde (via een externe partij) niet goed is gegaan, dat wisten wij niet. Gelieve de pakketdienst dienovereenkomstig te beoordelen desgewenst maar dit is niet onze fout. We assisteren graag waar mogelijk. Altijd.
Bij het bestellen expliciet gekeken naar de levertijd. 2 dgn. Bij de bevestiging was het ineens 2 tot 3 dagen. Vervolgens gaan we vandaag de 4e dag in en nog geen pakketje gezien. Op de track & tracé kan ik zien dat het pakketje nu voor de tweede keer door NL wordt gereden. 2 dgn geleden was het vlakbij om vervolgens weer terug naar Brabant te rijden. Bellen om te vragen hoe dat zit helpt ook niet. Ze vertelden me wat ik zelf ook al kon zien. En met een oplossing anders dan ‘even afwachten’ kan ik niet zo veel. Nu maar elders op zoek naar mn artikelen, want ik heb ze vandaag nodig.
Beste Ine, wij hebben er niet heel veel aan om dit terug te lezen via een Kihoy review, wij assisteren liever om het opgelost te krijgen. Ik begrijp dat de pakketdienst een merkwaardige routing gebruikt en iets klopt er niet. Dat u de pakketdienst hier ook geen best cijfer voor u kunt geven dat begrijpen wij ook. Maar nu bestraft u Snoepdiscounter, de verzender voor een situatie die door een derde externe partij wordt veroorzaakt. Dat is niet helemaal de bedoeling van dit platform, wij zijn niet de kwade partij voor alle duidelijkheid.
En een super service zou zo het zo weer doen dank u
Genoeg keuze en leuke snoep maar levering kan echt sneller …
We hebben uw bestelling direct de volgende dag verzonden. Zoals bekend zijn er door grote personeelstekorten bij alle pakketdiensten MOGELIJK vertragingen in de uitlevering van pakketten. De pakketdiensten vragen ook begrip voor deze situatie zoals we kunnen teruglezen in hun communicatie naar de ontvangers
Ruime keuze snelle bezorging! Mn tandarts is er blij mee!
Haha een win-win situatie! Dank voor de bestelling nogmaals.
Snel bestellen en snelle afhandeling. Direct antwoord op een vraag via de mail!
binnen enkele dagen bezorgd na geplaatste bestelling keurig verpakt
Het bestelde product werd sneller dan bij de koop toegezegd geleverd. De communicatie over de bezorging was perfect.
Pakket nooit aangekomen en geen contact mogelijk met klantenservice
Petra, bij de Klantenservice staat letterlijk een e-mail adres vermeld EN een direct 06-nummer. Makkelijker kunnen we het niet maken. Graag vernemen wij van u wat de pakketdienst aan u gemeld heeft inzake uw zending. Dan kunnen wij van onze kant meehelpen om het mysterie te ontrafelen. Mailtje aan [email protected] is genoeg.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Dankjewel Angrid, graag tot ziens uiteraard!
Nette en snelle levering!
Topscores zijn elke dag weer een beloning voor ons. Dank voor de 5 sterren waardering.
De verpakking was beschadigd, ondanks de waarschuwings sticker 'breekbaar'. Omdat jullie gebruik maken van DPD waar ik een nogal vervelende ervaring mee heb gehad bestel ik niet meer bij jullie.
Excuses namen de pakketdienst Niels, Wilt u geloven dat we deze ervaring en dito recensies ook meegemaakt hebben met DHL en PostNL? Het maakt letterlijk niet uit (helaas) maar transportschade kan een hinderlijke bijkomstigheid zijn met pakketpost. Los van het feit dat we de mededeling BREEKBAAR doen op uw pakket (aan alle kanten), kunt u ook bevestigen dat wij EXTRA aandacht, tijd en geld hebben besteed aan uw zending want ook uw individuele produkten hebben wij met zorg verpakt in de bubblefolie om maximaal bescherming te bieden. Voorts staat op onze site bij deze specifieke artikelen dat ze kwetsbaar zijn voor transport. Meer kunnen wij niet doen. Tips zijn echter altijd welkom.
Ik kreeg vrij snel alle snoep in huis en zelfs gereageerd op mijn vraag. Snelle service en zal zeker weer bestellen!
Dankjewel Dennis dat je ons waardeert. Wij waarderen de hoge score en de aanvullende tekst. Dat is super bruikbare informatie voor nieuwe klanten. We doen alles voor onze klanten.
Uitstekend product. Ongekend snelle bezorging!
Dankjewel Pieter, ja grappig verhaal, we zagen dat uw adres dezelfde stad betrof als onze locatie. M'n collega is in de auto gestapt om het direct even af te leveren. Dus dan gaat het nog sneller!
Nog niks binnen.
Beste Dennis, het is handig voor ons om te weten als er iets aan de hand is. U kunt ons direct (mobiel) telefonisch bereiken en nog handiger, via [email protected] een mailtje met uw gegevens en uw vraag. Dan kunnen we daarmee aan de slag. Wat heeft u aan informatie ontvangen van de pakketdienst? Dus we kunnen u helpen. Wat NIET helpt, is dat u publiekelijk een cijfer 1 aan ons geeft. Ook als uw zaak reeds in behandeling is dan moeten we de tijd krijgen om de uitkomst van ons onderzoek en/of de pakketdienst af te wachten. We zullen altijd assisteren waar we kunnen.
Snelle levering en goede aanbieding
Alles is duidelijk en makkelijk te bestellen
prima!
Voel mij bekocht.
Geachte heer, mevrouw us reactie is enigszins overtrokken en oneerlijk. U kunt via onze berichtgeving zien dat uw zending is verwerkt EN verzonden. U heeft tevens via de pakketdienst een track-and-trace code ontvangen waarmee u de status van de zending kunt volgen. Dat een pakket (nog) niet is afleverd kan gebeuren maar dan neemt u contact op met de pakketdienst en ook via ons kunt u dan deze melding doen. Gewoon via info@snoepdiscounter een berichtje sturen en ons in kennis stellen. Wat u nu doet, is ons publiekelijk te kijk zetten, alsof wij u moedwillig benadeeld hebben, dat is een compleet verkeerde en oneerlijke voorstelling van zaken. We willen u met alle plezier assisteren maar dat doet u niet door ons een cijfer 1 te geven via een publiekelijk platform.