Reactie van het bedrijf
Dank voor de reactie. Wellicht voor de lezers een kleine nuance aan te brengen van onze zijde, omdat dit enigszins een vergelijking is van appels met peren, hetgeen wij graag nader uiteenzetten. Mogen wij eraan toevoegen dat onze prijzen eveneens per kilo beschikbaar zijn welke goedkoper zijn dan de markt! Inderdaad is 100 gram 'niks' maar tegelijk is 10x 100 gram gewoon weer een kilo. Sinds 100 jaar is 100 gram gewoon de rekeneenheid waarmee een prijs wordt aangeduid. En deze prijs is zeer schappelijk want vergeet niet dat wij alles individueel moeten afwegen en inpakken, dat is een enorme klus dat veel tijd vergt. Het is dan ook een geweldige service van ons, dat wij dit überhaupt als enige grote snoep-online webshop aanbieden. Wij proberen ons er niet makkelijk vanaf te maken met alleen maar kant-en-klare kilo verpakkingen. Heel veel mensen willen kiezen uit de honderden soorten die we aanbieden. Dan is het zeer prettig om 100 gram te kunnen bestellen om te proberen, zonder dat je gelijk met een hele kilo zit opgescheept. En dan is € 0,99 een zeer scherpe prijs, vergeet niet dat Jamin winkels hiervoor 30%(!) hogere prijzen rekent. Om maar even aan te geven dat onze prijzen echt laag zijn voor vers schepsnoep.
'De markt' waaraan u refereert is absoluut een onwaardig vergelijk aangezien de rommel naar de markt gaat. Deze snoep is niet vers om het simpele feit dat alle snoep kneiterhard wordt in de buitenlucht (niet afgeschermd!) en bij koude temperaturen/ buitentemperaturen gaat de kwaliteit van de snoep zeer hard achteruit. Zowel te koud als te warm is funest. Wij verkopen verse producten af fabriek. Sterker nog, de goedkope restpartijen die worden opgekocht voor marktkooplui worden zelfs nog gemixt in betonmixers om weer nieuwe snoepmix of dropmix te creëren. Deze snoep is oud en hard en de herkomst is vaak niet te traceren. Dat is niet waar Snoepdiscounter zich mee bezig houdt. De combinatie van onze productkwaliteit, ervaring, vakkennnis, onze service, netjes verpakt, snel verzonden en geleverd is waar wij onze enorm hoge gemiddelde waardering voor krijgen van de klanten. De marktkraam heeft geen 3.000 soorten zoetwaren uitgestald staan. Wij wel, 24 uur per dag tot uw beschikking 365 dagen per jaar.