super snel geleverd
Ik had mijn bestelling rond 18:00uur gemaakt en was de volgende middag al in huis. Kwaliteit is super.
Goed op de hoogte gehouden van de bestelling was heel snel binnen. Netjes nog contact gehad met service over dat een product niet op voorraad was en kreeg een keurige oplossing aangeboden. En geloof me, dit zijn precies de goede zure matten (ben ik nog al kieskeurig mee haha)
Onze bestelling werd snel geleverd en er werd contact met ons opgenomen over andere verpakking.
Nog niets ontvangen, dus heb nog geen oordeel. Vorige week besteld maar niets meer vernomen. Pakket inmiddels ontvangen. Mail ter beoordeling ontvangen voordat ik zelf iets ontvangen had. Dat was dus beetje lastig beoordelen…. Beoordeling gaat dus over communicatie vanuit snoepdiscounter. Die is naar behoren en de artikelen zijn zoals beschreven en besteld. Over discounter tevreden. Zou er nogmaals bestellen .
Beste Hanneke, als u uw track-and-trace raadpleegt dan ziet u dat de zending conform op 24 januari is verzonden en in beheer is bij de pakketdienst voor uitlevering. Het is NIET de bedoeling dat u Snoepdiscounter het cijfer 1 gaat geven omdat er nog niet is afgeleverd. Andere klanten dienen een waardering te zien over Snoepdiscounter, zoals snel verzonden en op de hoogte gehouden middels orderbevestiging en verzendbevestiging. Vervolgens als u het pakket ontvangen heeft kunt u ook oordelen over de wijze van verpakken en de kwaliteit van de aangekochte producten. Daar is deze Kiyoh waarderingssite voor bedoeld. Gelieve op basis van deze informatie de waardering aan te passen of uit te stellen. We zullen Kiyoh verzoeken om deze 'recensie' op de juiste waarde in te schatten.
Originele beoordeling
Snelle levering, producten zoals verwacht lange houdbaarheid goed verpakt
Dankjewel Jorien voor het mooie cijfer en vooral het commentaar. Belangrijke informatie voor nieuwe klanten die bij ons willen bestellen. Als we ergens veel aandacht aan besteden, dan is het wel het verpakken van de producten. Fijn dat u dat herkent en erkent.
Mijn bestelling is aangekomen ORD18699 maar 1 van de producten is zwaar beschadigd aangekomen , MAOAM Kracher Cola -Silo 265 stuks De volledige silo is in stukken gebroken en opengescheurd en de snoep lag verspreid in de kartonnen verpakking, deze silo is dus voor de vuilbak. Kan u mij een nieuwe silo MAOAM Kracher Cola -Silo 265 stuks opsturen aub ? Ik heb een mail gestuurd met foto's . Als dit probleem snel word opgelost dan zal ik een goede review plaatsen , groeten
Netjes volgens afspraak
Deze bestelling wat ik hier deed was een uitproberen van de producten plus snelheid wbt levering.ik was aangenaam verrast. Zal dus veel vaker bij jullie bestellen
Dankjewel Silvia voor de 'proef-bestelling' letterlijk en figuurlijk. We hebben nog veel meer van dat lekkers. Zoals je hebt kunnen ervaren verzenden we snel en alles is vers. Het assortiment is heel groot en wordt wekelijks uitgebreid. Graag tot de volgende keer.
snelle levering, top!!
overzichtelijke site ,duidelijk en makkelijk terug te vinden artikelen
Dankjewel voor het commentaar. Prettig om te lezen voor aankomende klanten dat u de producten makkelijk kon vinden via onze overzichtelijk webshop. Graag tot de volgende bestelling.
De jodevet (borsthoning) is niet zoals vroeger het is echt gewoon vies.
Het artikel 'borsthoning' is een bijproduct van de mais zetmeelindustrie. Als u naar de ingrediënten kijkt dan is het ook nauwelijks als 'snoep' te definiëren. Dit artikel is geschikt voor mensen die het product (überhaupt) kennen van vroeger, waarbij het zo is dat niets meer hetzelfde is als vroeger. In het verleden was de aardappelindustrie verantwoordelijk voor dit bijproduct, maar door de toenemende hoeveelheid landbouwchemicalien is dat destijds verboden. Het product 'borsthoning' is nu alleen in de huidige vorm leverbaar op verzoek van de kleine kring met liefhebbers. Gelieve Snoepdiscounter niet per definitie met een dergelijke zware onvoldoende te waarderen. aangezien wij alleen maar leveren wat u bestelt. Wij hebben geen invloed op een fabrikant cq wij produceren dit niet. Wat wij wel hebben gedaan, is uw bestelling op vrijdag 7 januari ontvangen, het product goed verpakt en dezelfde nog verzonden! Vervolgens een dag later op zaterdag(!) 8 januari om 13.08 al bij u afgeleverd. Gaarne Snoepdiscounter te waarderen voor deze inzet. Dat het product niet uw smaak ism dat is duidelijk en ook dat moet u gewoon kunnen melden via deze Kiyoh waarderingssite, dat is geen enkel probleem. Daarmee helpt u mogelijk ook toekomstige klanten met het maken van een keuze. Snoepdiscounter bestraffen met een cijfer 2, doet echter geen recht aan onze inspanning. Ook uw titel is nogal (te) direct en bijna beledigend naar onze producten aangezien smaak nu eenmaal subjectief is. Er spreekt in zijn geheel weinig respect uit en dat is niet terecht en niet de bedoeling. Wij zullen Kihoy verzoeken om uw waardering op de juiste waarde in te schatten.
Lekker snoep en lekker snel geleverd voor een goede prijs. Geen flauwe kul gewoon goed. Zal hier zeker vaker bestellen. Alleen jammer dat de appels en peren suikervrij niet te bestellen zijn.
snelle levering, duidelijke communicatie over zending etc, super
Turkische peber besteld eergisteren besteld gisteren bezorgd echt super te vreden,Hrb hier voor het eerst besteld.
Snel en efficient.
Leuke bestelling gedaan ivm Corona. Helaas waren de glutenvrije repen van Nestlé er niet. Jullie hadden een andere variant geleverd. Maar na berichtjes via mail, sms, en jullie pagina. Reactie gehad en kon het retour. Verder een snelle terugbetaling. Dus uiteindelijk tevreden met de artikelen. Ik zou alleen als je ongerust bent over hoe het met bestelling gaat adviseren om via meerdere kanten berichten te sturen. Dan komt het helemaal goed.
Zeer ruim aanbod van suikerwaren tegen goede prijzen. Bestelling woensdagavond laat geplaatst en vrijdag al mogen ontvangen. Top service!
Snoep voor babyshower besteld snoep is zwart krijg geen reactie van de klacht mail!
Geachte klant, wij kennen u in ons systeem als Jamilla Krijt. Laten wij even duidelijk zijn wat hier echt is gebeurd; u bestelt op donderdag 6 januari 1 kilo zure blauw tutters van het merk Astra Faam. Deze is dezelfde dag aan u verzonden EN de volgend dag op vrijdag 7 januari om 14.53 uur reeds bij u geleverd. U stuurt dezelfde vrijdag rond 17.00 uur een email die wij niet meer gezien hebben aangezien het sluitingstijd is na een lange week hard werken. Dan stuurt u deze belachelijke recensie de wereld in op zondag 9 januari en tegen de tijd dat wij maandag weer op kantoor zijn, moeten we hier lezen dat u geen reactie heeft gekregen op uw klacht? Nee mevrouw we zijn snel en accuraat maar in het weekend is het bedrijf niet geopend en bent u de eerste op maandag. Zolang heeft u blijkbaar niet willen wachten en dat is teleurstellend want alles kan gefixt worden in goed overleg zoals we dat met alles doen, altijd. Uw overreactie laat echt geen ruimte voor enig betoog van onze kant, anders dan dat wij het zeer overtrokken vinden om woorden als 'slecht' te gebruiken terwijl dat helemaal niets over Snoepdiscounter zegt. Het is zelfs beledigend. Dat de producent uw gekozen snoepje, donkerder blauw uit de machine heeft laten rollen dan dat u wenst, daar kunnen wij ook niets aan doen. Wij produceren dit niet. Ook verkopen wij geen ander product dan dat we omschrijven en de foto's die we gebruiken in onze webshop zijn direct aangeleverd door de distributeurs van het artikel. Dus wij hebben helemaal niets verkeerd gedaan in deze en het bestraffen met een cijfer 1 is ronduit oneerlijk en zeker niet de bedoeling van deze Kiyoh waarderingssite. U schaadt ons door een verkeerde voorstelling van zaken te geven die in het geheel niet onze werkwijze of gedragscode en werkethiek weerspiegelt welke wij er hier bij Snoepdiscounter op na houden. Wij zullen Kiyoh verzoeken om de 'waardering' op de juiste waarde in te schatten zodat toekomstige klanten gebaat zijn bij beter commentaar dat hetgeen dat u hier laat zien.
Snelke levering
Ruime keuze op de site, wel jammer dat je van bepaalde producten geen ons of iets meer kon bestellen, gelijk 24 zakken is voor een particulier erg veel. Voor de rest ruim op tijd en goed verpakt.
alles goed gegaan
Ik heb het product snel en discreet ontvangen , Prima service
Goede keuze.Alles 3 dubbel verpakt en goede kwaliteit.Vervoerder DPD keurig op tijd met tijdvenster van 1 uur.Kortom zeker een aanrader.
Super bedankt Rob voor deze uitersts positieve terugkoppeling. Dit is het soort bevestiging dat wij ook zouden willen lezen als we ergens bestellen of van plan zijn te gaan bestellen. Klanten zijn geholpen met dit soort onderbouwde commentaar. Hartelijk dank daarvoor.
Ik had een grote bestelling gedaan en dat bleek niet helemaal voorradig te zijn. Men heeft er alles aan gedaan om een goede oplossing te vinden.
Vriendelijk dank Ilse voor het meedenken, het was best lastig met de producent die nog niet kon uitleveren in de eerste week januari. Uiteindelijk hebben we samen, met een prettige communicatie en overleg, voor u een geweldige deal kunnen aanbieden. Er zijn twee partijen nodig om tot een tevreden uitkomst te komen. Dus eveneens dank aan u, dat mag gezegd worden. Ik meen in drie grote pakketten ook nog in goede orde aangekomen in België. Iedereen tevreden. Graag tot een volgende keer.