Snelle bezorging.

Goede producten

Snel besteld ging gemakkelijk Alleen langer moeten wachten op levering. Zal wel door kerstdrukte komen

Snel bezorgd (ruim voor de kerst).

Netjes verpakt, track en tracé en zeer snel bezorgd!

Snelheid

Snelheid en het volgen van de bestelling

Goed en snelle bezorging

Helemaal super

Snelle levering, goed verpakt en erg lekker!

de artikelen waren niet, wat ik er van verwacht had

Ik dacht dat ik het ouderwetse snoeppapier had besteld, maar helaas, dat was het niet, terwijl de foto liet zien dat het anders was. en de toverballen waren ook niet de ouderwetse ballen, die van kleur verwisselen als je ze in de mond hebt

Ik heb zelf in de zoetwarenbranche gewerkt, dit was in Utrecht, zowel in het magazijn, inkomende goederen als op de vrachtauto. Zeer snelle leveringen. Viel mij op dat er wel al snoep uit is of niet bestaat, zoals van Donkers de rumbonen. Echt oudhollandse snoep heb ik nog niet gevonden. Misschien om eens naar te kijken of er moet geen afzet gebied voor zijn. Veel verschillende soorten snoep dat wel. Goed bezig.

Veel keuze voor een goede prijs

Super snel geleverd fantastisch.

Snelle verzending, netjes verpakt.

Snel geleverd, veel plastic

Super snel geleverd, lekker me favoriete snoepjes weer op voorraad. Super goed dat er dozen worden recycled voor het opsturen van bestellingen, enige jammere is dan weer alleen dat er mega veel plastic word gebruikt om het in te pakken.

Topservice

Super service, zeer snel en altijd even vriendelijk.

Super netjes. Snelle levering. Komt netjes binnen!

Jullie komen niet na wat jullie beloven

Op jullie site staat, voor 16.00 u besteld is de volgende dag geleverd. Dan vind ik 2,5 week wel wat lang

Bestelling ging goed maar...

De bestelling is snel geleverd, echter is het jammer dat alle repen gebroken waren.

Goed en snel geleverd.

Snelle levering;concurrerende prijs

Snoepdiscounter was het enige bedrijf dat het door mij gewilde product op voorraad had.

Duidelijke site en snelle levering. Op zoek naar zoetigheid dan is deze site een aanrader!

Bij de bestelling heb ik gevraagd of het de volgende dag al verzonden kon worden, zodat we het op tijd binnen kregen om de volgende dag op school te trakteren. Ik kreeg een mail terug dat ze dat gingen doen en werd netjes op de hoogte gehouden van de verzending. En wij hadden een blije jarige!

Totaal klant onvriendelijk.

Bij problemen met jouw bestelling, mag je dit niet melden. Wanneer je dit wel doet met de nodige foto's, wordt je uitgescholden door dhr petit. Schandalig gewoon.

Geweldige webshop voor snoep

Goede en duidelijke website om iets te bestellen. Producten waren snel in huis en prima verpakt. Het snoep is ook van goede kwaliteit en voor een mooie prijs.

Supersnel!

Na bestelling geplaatst te hebben, heb ik de producten snel ontvangen en waren goed ingepakt. Precies zoals verwacht.

Gewoon goed

Als je je afspraken nakomt en het product voldoet aan de verwachtingen dan kan ik niet anders dan 5 sterren geven.

Kromhout 167

3311RG Dordrecht