Super , snelle levering

super klantvriendelijk

had verkeerde spullen ontvangen,zeer snel opgelost was echt top

Gewoon uitstekend!

Je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling, komt netjes optijd aan en zeer goed verpakt! Zal hier zeker weer bestellen!

Zeer goed dankjewel

Proficiat doe zo verder

Netjes en snel!

Betaalbaar lekker snoepgoed, het was snel binnen en alles was heel netjes verpakt!

Fijn assortiment,

Lekker snel geleverd, prijzen prima!

ik heb niet alles wat ik besteld heb en veel zakjes waren ingesneden en kapot

geen geweldige ervaring, dus !!!

toppie

goed geregeld, makkelijk te bestellen, super snel geleverd!

snel en correct geleverd

Mijn bestelling werd sneller geleverd dan ik dacht. Het was netjes ingepakt.

super

super vriendelijk, individueel advies over bepaalde snoep, leuk assortiment- altijd weer

Van bestelling tot bezorging is het uitstekend

Ik heb de snoepen gekocht voor een tafeldecoratie. Ik was al een beetje laat voor de bestelling en hoopte dat de snoepen op tijd kunnen ontvangen. Na het lezen van de bevestigingsmail zakte mijn moed in de schoenen, want heel waarschijnlijk zal het iets langer duren dan normaal. Tot mijn verbazing heb ik de snoepen na 2 dagen al binnen gekregen.

Redelijk goed

Ik had snoep besteld en was vrij snel binnen maar er was 1 ding niet mee geleverd en heb nog steeds geld niet terug gestort gekregen terwel dit al een week geleden er bijna zouw moeten zijn

Snel en goed

De bestelling kwam snel, goede prijs voor wat je krijgt.

Product voldoet perfect waar ik naar zocht.

Prima geleverd

me besteling was gauw geleverd top

Snelle levering. Volop keuze en goeie prijs

Volop keuze. Voor iedereen wel iets. Snelle levering

snelle service

Bestellen en betalen ging zeer vlot. De levering was ook zeer snel. nog geen 2 werkdagen.

Goede sevice

Goeie service mijn product was niet meer leverbaar keurig overleg voor iets anders Super geregeld daar.

Heerlijke snoep

Zeker niet oud maar zeker wel fijne lekkere snoep van de oude tijd

snel geleverde bestelling naar België, alles perfect

Prima om hier de dropjes te bestellen die ik zo mis in België

Snel, simpel en goed. Zo hoort het.

Idem

Prima opgelost

Na een week nog niets ontvangen, gebeld met snoepdiscounter, was er iets misgegaan met mijn betaling, waardoor je op een lijst terecht komt die daarna niet gecheckt wordt of de betaling uiteindelijk wel is binnengekomen. Na mijn telefoontje gelijk opgepakt en alsnog de volgende dag binnen gekregen. Tip voor snoepdiscounter om uitvallijsten de volgende dag wel even te checken, zodat dit voorkomen kan worden.

Snel en nauwkeurig

Snel en nauwkeurig. Kon mijn bestelling nauwkeurig volgen. Ben zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar

Kromhout 167

3311RG Dordrecht