vriendelijk telefonisch te woord gestaan.

Ik ervaar mijn telefonisch en mail contact met dit bedrijf, als positief. Mijn bestelling bleek door omstandigheden niet tijdig leverbaar. Ik ben meegenomen in de voortgang en had de keuze om mijn koop te inbinden.

Verzending kan veel beter.

Bestelde artikelen kwamen aan in papieren envelop die totaal ongeschikt was voor het verzenden van dergelijke artikelen. De envelop was dan ook helemaal gescheurd. Dat de artikelen onderweg niet verloren zijn gegaan verbaasd mij nog het meest. Het was beter geweest om dit in een doosje te verpakken en ik had dit ook verwacht gezien de berekende verzendkosten van €5,95 voor een pakketje. Bezorgen door DPD tot 1 kg. bedraagt €4, 25 ! Als je de winst uit de verzendkosten wilt halen ben je als bedrijf naar mijn mening niet goed bezig.

Levering zelfs sneller dan voorzien.

goed produkt gekregen

1 produkt niet op voorraad ondanks op site van wel, netjes gemeld en ander produkt gekregen, helaas wel een extra dag geleverd. Al met al toch blij mee .

Snel het bestelde binnen

Had alles snel binnen en keurig zoals besteld

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

Heel tevreden!

Snelle reactie en snelle levering

Ervaring is heel positief. Snelle en vriendelijke reactie en ook een zeer snelle levering.

Zal iedereen aan raden is netje fefaan

Helemaal top!!!

Goede service, goede communicatie.

vlotte en correcte levering

ik ga voor de tweede maal bestellen omdat jullie snoepjes lekker zijn en een correcte prijs is

goede levering

Veel keuze, netjes verpakt. Geïnformeerd dat er iets niet aanwezig was met keuze mogelijkheid. Prima geregeld.

5 sterren

Snelle en nette levering. Fijne website, makkelijk in gebruik.

Geweldig snel geleverd

Heb ik nog niet was eerste keer.

Leuke snoepjes!

Snelle levering en leuk assortiment dus dik tevreden.

geen idee

Ik heb het pakketje nog niet ontvangen

Snelle levering. Alles netjes verpakt zoals het hoort. En alles was aanwezig wat ik bestelde. En langdurige houdbaarheids datums. Zeker voor herhaling vatbaar.

Perfect!

Heerlijke keuzes en super snel geregeld en bezorgd.

Super goed...

Super goed en snel geleverd !!!

Heerlijke snoepjes, goede prijs, snelle levering!

Zou alleen fijn zijn als de verzendkosten bij een bestelling plaatsen wat lager konden dan €50,-. Maar dat is mijn enige tip als particulier :). verder top service, goede snoep, en snelle levering.

Correct en juiste overzichtelijk assortiment

Direct geleverd

Zeer snelle service

Vlotte levering

Goede service en snel geleverd

Goede service en snel geleverd

Snel

Hele snelle levering, was wat mis gegaan met het bezorgen, maar ook dat werd snel en netjes afgehandeld. Top!

Snel, duidelijk

Snel geleverd, nette prijs.

Kromhout 167

3311RG Dordrecht