Snel !

Fijne service, snel en betrouwbaar.

Makkelijk, Snel geleverd, Lekker

Makkelijk, Snel geleverd, Lekker

Supersnelle levering

na mn bestelling kreeg ik vrij snel daarop een bevestigingsmail. Daarna kreeg ik keurig verpakt, de bestelde artikelen. Kortom een zeer tevreden klant.

Ruim assortiment mét unieke buitenlandse dingen.

Ruim assortiment aan snoep, voor elk www wat wils. Bijvoorbeeld de Snickers Peanutbutter. Snelle behandeling van de orders.

Top!!!

snel en netjes verzonden

In een woord, geweldig.

De bestelling is in goede orde ontvangen. Zodra de bestelling was verzonden kreeg ik een mail met track en trace code erin. De dag erna was de bestelling er al.

suoer goede service

super goede en snelle service

Snelle en vriendelijke reactie op de email, snelle verzending, erg goede service en veel lekkere producten!! Bedankt

Niet goed

Geen reactie op mails

Mhh heerlijke snoep

Snelle levering, netjes verpakt! En genieten we van de lekker 18+ drop :-)

Helemaal top

Snelle levering, goede service en product geleverd als beschreven. Snoep wat nergens te koop is in de fysieke winkelis hier wel te koop, aanrader.

Snel en goed geleverd

Het was nog steeds super warm, werd ik gebeld of ze de bestelling (was chocola) beter later konden sturen. Ik zeg TOP!!

Betrouwbaar bedrijf

Ze kwamen precies hun belofen na en het product is uitstekend.

De bestelling is correct behandeld en op tijd afgeleverd.

Snelle levering. Mooie ruime houdbaarheidsdata. Jammer dat er 2 van de 4 verpakkingen kapot zijn binnen komen.

Snel en betrouwbaar

Wat ik heb besteld dat heb ik ook gekregen. De bestelling had ik heel snel.

Heerlijke lekkernijen

Meerdere kilo's snoep en drop besteld. Helaas was er iets niet voorradig, maar is uitstekend en zeer snel opgelost. Zeer snelle levering.

Goede service, veel keus.

Veel snoep soorten en een leuke prijs. Snel geleverd. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.

Weer genieten van Cadbury

Altijd lastig om cadbury tr kopen in nl. Blij met online mogelijkheden.

Vlotte, snelle service!

Goede en snelle service en levering

slecht!

Helaas zijn dit niet de bassett's original winegums die ik al meer dan 40 jaar eet. Ik heb een mail gestuurd en gevraagd of dit de winegums zijn met het nieuwe recept en de nieuwe structuur, en het antwoord per mail was dat jullie alleen de originals verkopen. Er werkt helaas dus kennelijk personeel die niet weet waar ze het over hebben :) of ze zijn natuurlijk verkeerd ingelicht.

Tevreden

Compleet en snel geleverd

De levering was uitmuntend. Alles was geleverd en er was geen schade ontstaan onderweg.

Kromhout 167

3311RG Dordrecht