Snel

Ben blij dat ik deze kauwgom bij jullie kan kopen, bij geen enkele winkel meer te verkrijgen. Snel besteld en snel bezorgd

Tevreden

Heb een bestelling geplaatst voor een out-of-season product, waardoor er enige vertraging ontstond, maar kreeg via whatsapp hier een berichtje over. Heb product reeds ontvangen en ben tevreden.

Snelle en correcte service

Wederom smikkelen en smullen van de snoep en de service.

Goede ervaringen... Uitgebreid assortiment en goede service.

Besteld gekregen tevreden alles in 2 dagen

Ik ben super tevreden

Naar wens en naar verwachting

Eerste bestelling bij jullie

De bestelling is goed aangekomen.

Snel en goed

Amazing

Prices are really good. Also the customer service (via whats app) is very friendly and directly informed me that something from my order was out of stock but could be replaced. They also made sure the delivery went as smooth as possible.

supersnelle bezorging

supersnelle bezorging van mijn favoriete drop.

Ging

Jammer dat 6 repen gebroken waren.

Vlotte levering, ook binnen een groot bedrijf.

Vlotte levering, ook binnen een groot bedrijf.

Prima service.

Helaas bleek na het bestellen toch niet alles op voorraad te zijn, maar dit werd op een nette en duidelijke manier gecommuniceerd en opgelost.

Goed en snel geleverd

Bestelling werd snel verzonden en geleverd.

Goed en lekker.

Lekker snoepgoed,smaakt uitstekend. En snel bezorgd. Prima verzorgde site ook....

Snel en goed geleverd

top

Het is super verzorgd en snel geleverd

super

het type kauwgom wat ik bestelde is verder nergens meer te vinden. Super blij en voor een goede prijs

zeer nette en snelle service.

Top hoor

Prima site en snelle service

Unieke old-school snoeptraktatie!

Snoepdiscounter gevonden om een uniek en verpakt traktatie voor op school wat pastinaak coronatijden. Snelle afwikkeling. Logistiek duurde té lang, maar buiten invloed van snoepdiscounter. Volgende keer zeker weer.

Pakket is snel geleverd, verpakking was beschadigd bij aankomst. Volgende keer misschien beter om ruimte binnenin de doos op te vullen met luchtkussentjes, dan breekt de chocolade hopelijk niet meer in stukken.

Veel keuze

Service is altijd goed, er is veel keuze in snoep en ook snoep dat niet meer in winkels te krijgen is. Het enige minpuntje: vaak bulk inkopen...

Snelle levering, goed verpakt!!

Zo lekker om je vingers bij op te snoepen

Zeer snel geleverd

Snelle levering en alles correct

Kromhout 167

3311RG Dordrecht