Snel en goed geleverd

Alles goed verpakt, en snel geleverd! Top

Snelle en correcte levering

Product dat ik nergens anders vond, heb ik hier al tweemaal besteld. Snelle levering

Snelle levering van lekker snoepgoed aan een voordelige prijs

koekjes die ik in de lokale supermarkt niet kon vinden, bij jullie gevonden en slechts 2 dagen later kon ik al genieten.

Superveel keuze voor een redelijke prijs

Wat een feest - meer keuze dan in een gemiddelde winkel. Niet alleen voor mensen die kiloknallers willen kopen - ook de milde snoeper wordt goed bediend.

prachtig

Tijdens de bestelling periode gecontacteerd met een vraag per mail die ik met veel plezier heb beantwoord. Heel aangenaam om bij hun mijn bestelling te hebben gedaan, kan ik aanraden aan iedereen.

Super snelle levering!

Super snelle levering! Erg tevreden mee.

supersnel geleverd

lekker en lekker snel en ze hebben wat ik zoek

ok

Echt jullie best gedaan om de chocolade zo goed mogelijk te verpakken, maar toch 1/4 gebroken chocolade

Snelle service, top kwaliteit!

Had voor mijn werk snoep besteld, ik zelf zocht al een tijd Oud Hollandse Snoepwaar, en normaliter is het vrij prijzig. Echter bij de Snoepdiscounter is het vrij goed betaalbaar! Ik ga daar de volgende keer ook particulier shoppen ;-)

super die retro snoepjes

direct geleverd

Klantvriendelijk

Ondanks de late levering en overbleven bij dpd is het door snoepdiscounter keurig opgepakt om mij toch snel vriendelijk van dienst te zijn.

Lekker en snel geleverd.

Alles geleverd, snel. Lekker een vers.

Mooi assortiment, goede prijs en snel geleverd

Ik vond precies wat ik nodig had, voor de beste prijs en het werd supersnel verzonden. helemaal top.

Snel en vakkundig

Order wordt altijd snel verwerkt en geleverd.

Ik ben blij dat op deze site wel de Haribo vleermuizen kan kopen en ook nog tegen een redelijke prijs.

Super service, denk mee.

Had een probleem met leverdatum(ik had de producten eerder nodig) ze waren erg flexibel en meedenken.

Toppie

Prima verpakt goede kwaliteit en vlug bezorgt

het is dik in orde

ik ga nog bij jullie bestellen alleen de chauffeur van DPD had het bij de geburen geleverd in plaats van bij mij hij heeft niet goed naar het huisnummer gekeken hij heeft geleverd bij de 8 in plaats van de 6 maar alles is in orde gekomen daarvoor ga ik het zeker niet laten om nog te bestellen a

Een goede service en een top winkel !

Snoep snel thuis ontvangen.

afhandeling aankoop goed 3,5 sterren voor jullie, maar levering door DPD een drama (0 sterren)

Tracking systeem van DPD beloofde het pakketje afgelopen zaterdag te leveren. Ik zag op een Google maps kaart dat de DPD bestel bus op 2 kilometer van mijn huis was bij de voorlaatste stop. Dan krijg ik na 30 seconden een mail dat pakket niet geleverd kon worden, want de ontvanger was niet thuis. Ik zat tot de mail de hele ochtend in de woonkamer en kan de straat ver inkijken. Geen DPD bus gezien, geen bel gehoord. Bus is nooit langs geweest. Ik heb er helemaal vrede mee als een pakketje niet kan worden geleverd, maar vertel a.u.b. de waarheid. Dan houd je de sympathie van het publiek.

Matig

8 pack kauwgom besteld heb er maar 7 gekregen heel het pakketje was beschadigd en slecht ingepakt

niets op aan te merken

bestelling is snel en correct verwerkt. Duidelijk gecommuniceerd qua bezorging. Geen op-/aanmerkingen.

Mooie prijs en snel geleverd!

Alleen jammer dat ze geen Red band tumtums aanbieden

Kromhout 167

3311RG Dordrecht