Voldoende

Alle snoepdozen zijn kapot gegaan

Super snelle levering! 2dagen

Blij dat ik deze in mijn handen heb! BEDANKT,

Geen reactie na incomplete verzending

Op zich snelle bezorging van bestelling. Mis echter een product. Na 5 werkdagen nog geen reactie op bericht op de website of naar mailadres. Maar wel verzoeken om review te plaatsen. Bij deze.

De bestelling kwam later aan Ivm feestdagen Daar konden ze niks aan doen

bevalt prima

prima winkel

Snel en goed bezorgd

Heerlijke snoep en geweldige service

Goede kwaliteit snoep, snelle bezorging en fijne meedenkende mensen! Echt een aanrader!

Geweldig lekker

Ruime keuze, snelle levering en vriendelijke service, kortom ik weet waar ik voortaan men snoepgoed haal ...

heel erg goed

Het was een prettige en overzichtelijke site. Het bestelproces ging ook heel soepel en de levering ging vlot.

Snel, vriendelijk en vooral lekker

Product was niet meer leverbaar maar kreeg hier snel een mail omtrent, de oplossing en een zeer snelle levering! Super vriendelijk!

Echt ouderwetse snoep

Lekkere ouderwetse snoep, dingen die je bijna nergens meer vind. Snel geleverd

Heel erg tevreden

Bestelling werdt zeer snel uitgeleverd ondanks het corona gebeuren. Er is keus voor een ieder aanwezig, deze firma verdient een grote pluim BRAVO.

Fijne betrouwbare winkel

Een betrouwbare winkel die op tijd leverd.

geweldig

de bestelling gaat altijd goed en het bezorgen ook

Goede kwaliteit.snel geleverd

Makkelijk te bestellen. Snel geleverd . Goede kwaliteit en vriendelijke prijzen.

Mooi aanbod.

Ruime keuze en een perfecte levering.

Geweldig!

Producten waren er supersnel en goed verpakt!

Geweldig service

Groot assortiment goede service

Super snelle levering

Snelle correcte winkel

Veel keuze en een snelle levering

Goed , snel en heel veel keuzes

Goede service, snelle verzending, duidelijke mailtjes

Ik heb snoepdiscounter als dusdanig prettig ervaren. Ik werd goed van alles op de hoogte gehouden en er waren geen onduidelijkheden. De kans dat ik in de toekomst weer iets bij snoepdiscounter koop én mijn familie en vrienden vertel over snoepdiscounter is groot. Bedankt voor de service, en ga zo door.

Top uitgeleverd goed verpakt en het was heeeeeerlijk

Snelle levering, heel fijn

1 ijsbergsla 1 komkommer 4 radijsjes 1 blik mais 1 rode ui 2 harde tomaten zout 4 sjalotjes

Vind altijd wel wat ik wil bestellen. Site is makkelijk te doorzoeken. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestel proces.Levering gebeurt snel.

Snelle levering!!

Zeker aan te bevelen!!