nog steeds niet binnen

snoepkadootje besteld maag nog steeds niet binnen. hopelijk binnen een dag geleverd, anders geen verjaardagskado.....

Heel tevreden

Klantgericht, denkt in oplossingen ipv problemen. Oprecht.

Niks geleverd

niks afgeleverd terwijl dit wel de planning zou zijn en in de mail stond

Donderdag besteld, zou er pas maandag/dinsdag ongeveer zijn. Even gebeld over de mogelijkheden, vrijdag was het in huis! Erg vriendelijk, snel geleverd!

Goede service, lekkere kauwgom die niet plakt aan de tanden

Pakketje is verkeerd gesorteerd in dorteercentrum waardoor het langer duurde voordat geleverd werd. Na telefoontje met snoepdiscounter is er contact geweest met postsorteerder en is probleem opgelost

Net als vroeger, blijf kijken en herinneren wat we vroeger snoepten. En ja dan moet je het ook bestellen om t allemaal weer te proeven. Fantastische site goede afhandeling van de bestelling. Snel geleverd.

Om op te eten

Goese service.

Prima service, redelijk snel geleverd.

Prima service ondanks de corona, snel geleverd.

Snelle levering en goed verpakt

De bestelde producten waren goed en stevig ingepakt voor de rest werd ik via de mail netjes geinformeerd over de status van het pakketje en wanneer het pakket geleverd zou worden

Vlotte service

Al verschillende bestellingen gedaan en steeds een vlotte afhandeling.

Netjes

Geen negatieve ervaring. Kwam netjes verpakt aan.producten ook compleet.top

Tevreden

Ik ben tevreden met mijn bestelling en met snelle levering

Goed verpakt en snel bezorgt. Hier zal ik vaker gaan bestellen.

verpakken kan beter

3 kg jamaica´s besteld. Na aflevering was de zak gescheurt en sijpelde poedersuiker uit de naden van de doos. Dit al twee keer gehad. Advies: verpak uw snoepgoed steviger in de doos.

erg klantvriendelijk

bestelling was niet voorradig maar kwamen met mooi alternatief die snel geleverd werd

Goed en snelle levering

Ik heb vanalles besteld maar het ging vooral om de bpop speenlollies voor mijn zoontje, helaas was het anders dan op de foto stond toen ik zocht. De lollies die hij normaal heeft zijn wit vanbinnen en gekleurd aan de buitenkant, degene die nu binnen gekomen zijn, zijn allemaal rood en dat is jammer want de rode kleurstof word hij heel erg druk van. Jammer dat ze allemaal hetzelfde zijn en niet zoals op de foto. Verder was de levering netjes verpakt en supersnel geleverd, ik zou zeker weer bestellen alleen zou het fijn zijn als het duidelijk op de foto staat en misschien ookfijn als het oer stuk kan, nu moest ik een hele grote verpakking kopen zoals in de snoepwinkels staat en dat is best veel en duur, zeker als hij er niet tegen kan want dan is dat dus 27,50 weg gegooid en dat is erg jammer.

Heerlijk drop

Heerlijk drop

Slechte transportpartner

Nog steeds geen goederen ontvangen. Volgens de tracking was er niemand thuis de eerste keer en de tweede keer konden ze het adres niet vinden. Het is een adres in een industriepark, helemaal niet moeilijk te vinden. Volgens de tracking om 21u was de chauffeur nog onderweg. Een dag later stond er in het systeem dat de chauffeur om 14u het adres niet vond ? Ruikt een beetje naar oplichterij..

Positief

Eerste bestelling en prima geleverd.

Lekkere snoepjes! Snel in huis

goed en snel

alles goed en snel geregeld en bezorgd

Ik heb geen klachten

Ik heb niks aan te merken op mijn ervaring met te kopen op Snoepdiscounter... Alles was voor mij zoals het hoort...👌🏽

Super tevreden

Pricies wat ik wou en snelle levering

bestelling is probleemloos verlopen

Vlot, prima prijs... Maar...

Men bied een opmerkingen veld, maar doet daar dus niets mee. Jammer, en gemiste kans. Maar, snoep is prima, en goed verzorgd.

Kromhout 167

3311RG Dordrecht