Beetje lange wachttijd maar bezorging en snoep zijn prima

bestelling soepel, betaling betrouwbaar, levering tijdig

Bestelling verliep soepel en intuïtief, betaling via molly was veilig en betrouwbaar, levering had duidelijke tracking en was precies binnen het aangekondigde tijdvak. Producten waren precies hetgeen wat besteld was en netjes verpakt.

Na een klein issue in communicatie goed opgelost en geleverd

Na order hoorden we niets, product bleek bij navraag niet leverbaar. Uiteindelijk vervangend product ontvangen. Dank!

Slecht afgehandelde situatie

Bestelling geplaatst, mail ontvangen dat er minder op voorraad was dan wat ik besteld had. Aangegeven dat ik dan wel wilde wat er wel was. Geen verdere communicatie geweest, is dus nog niet de helft van wat ik besteld had geleverd maar nog geen cent terug ontvangen van hetgeen ik teveel betaald heb.

Helemaal top geregeld

Een dikke 10

goede site zeer snel !!!

heel snel geholpen duidelijke prijzen

Alles is prima verlopen

Wat we er van verwacht hadden. Goed.

heerlijke snoep

het begon met schrik mijn snoep verstuurd maar kwam maar niet aan na 4 dagen (er zat wel paasweekend in) contact opgenomen met snoepdiscounter de dag erna kwam mijn snoep snoepdiscounter reageerde snel en goed ook heerlijke snoep zelfs mijn man zei oh das lekker hoe kom je eraan hahaha het enigste minpuntje is de bezorgfirma en het is niet de eerste keer dat deze vervoerder steken laat vallen maar van het bedrijf snoepdiscounter ben ik zeer tevreden.

Goed en snel

Goede en snelle servive

Prima, snelle levering.

alles netjes verpakt snelle levering.

Alles volgens wens

Snelle levering. Alles naar wens

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit

Super goed

Super service Ik wordt goed op de hoogte gehouden als er een producten er niet zijn erg blij er mee

Geweldige service

Eerste bestelling geplaatst en meteen ging het mis, maar niet door toedoen van SnoepDiscounter. De levering bleef 'hangen' in het depot van DPD en ze waren de levering kwijt! Tot grote ergernis van SnoepDiscounter werd er nog geprobeerd de levering te achterhalen, maar tevergeefs. De levering bleek onvindbaar. SnoepDiscounter maakte een tweede levering klaar en deze werd nu wel een dag later geleverd. De levering kwam wel aan in een geopende doos, maar de bestelling was compleet. Vraag mij echt af wat DPD met de leveringen uithaalt. Als ze niet kwijt zijn, dan komen ze wel beschadigd aan. In ieder geval uiterst tevreden over de service van SnoepDiscounter. Zal er zeker vaker bestellen. Waarom geen cijfer tien? Het kan altijd beter en in dit geval is het misschien tijd om afscheid te nemen van DPD. ;-)

Keurige levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle, nette levering + super lekker

Ondanks de bezorg drukte (Corona) werd mijn bestelling al de volgende dag geleverd. Buiten dat zijn de suikervrije colaflesjes, beertjes en fruitmix ontzettend lekker! Zeker voor herhaling vatbaar.

Super snel geleverd

Mijn bestelling kwam snel en correct aan. Eerste bestelling bij Snoepdiscounter maar kom zeker nog eens terug.

Nog steeds niets ontvangen op 2 april

Zijn nu 2 april en nog steeds niets ontvangen

Heerlijk

Soepel en snel

Juiste afwikkeling en tijdige informatie of het logistieke proces

Tevreden

Heb het pakketje ontvangen. Duurde even maar dan heb je ook wat.

Ik had snoepjes besteld voor mijn neefjes (4 en 6 jaar) Om ze op te beuren in deze moeilijke Corona-strijd in Brabant Al weken zijn ze thuis van school. De snoepjes zijn heel snel geleverd bij hun thuis. En ze vinden ze heel lekker hahaha Mede door jullie een glimlach op hun gezicht getoverd. Bedankt!

Lekker

Volop keuze, netjes verpakt, snel en goed afgeleverd, heerlijk!!

Snel en goed

Goede kwaliteit, snel geleverd! Top!!

Heel goed verpakt en toch vlug geleverd ondanks de Corona

Kromhout 167

3311RG Dordrecht