prima levering was iets te vroeg na verzoek om op vrijdag te leveren maar is lastig via post.nl

is prima als er iets is kan ik bellen en wordt heel vriendelijk geholpen

Super goed

Mooie prijs, supergoede levering, dus kan ik zeker aanraden

Helemaal ok

Website is ok, levering was snel, snoepjes zijn heel lekker - behalve het customer service via mail: heb een vraagje gehad maar naar 4 weken nog steeds geen antwoord.

Snelle levering , prima comunicatie

Goede en snelle service!! Snoep is heerlijk!

Snelle levering!

Snelle levering, snelle en duidelijke communicatie

super goed

goede verhouding prijs-kwaliteit en snelle levering

Super goed

Snel geleverd en goede service

Goed voor elkaar

Het was goed voor elkaar en goed verpakt

Perfecte service

Zeer snelle levering en goede betaalmogelijkheden.

uitstekend

In een woord prima!

Gewoon zoals het hoort, je besteld en krijgt het.

Zie hier boven. Vriendelijk, en gewoon zoals t hoort.

snelle bezorging, geleverde voldeed aan verwachtingen

bezorging door DPD minder tevreden over: pakket werd na aanbellen meteen voor de buitendeur neergezet, terwijl ik wél tuis was en daar geen toestemming voor had gegeven...heb me daar ook al over beklaagd bij DPD

Levering duurt zeer lang

Het pakket werd pas een week na bestelling verzonden. Een week later had ik nog niets ontvangen. Contact opgenomen, er werd gezegd dat het bekeken zou worden, want het pakket moest al aangekomen zijn. Twee dagen later Kreeg ik plots een track en tracé code, het werd de volgende dag geleverd.

Alles goed

Alles in orde

Minder content dan de vorige keren

Mijn bestelling was er trager dan vorige keer, wat ik wel spijtig vond. Er was ook één snoepdoos van Haribo helemaal kapot, ondanks het feit dat de doos was ingepakt in bubbelfolie. Spijtig, maar waarschijnlijk de fout van de tranportfirma.

lekker snoep en vlotte levering

Bestelling werd volledig en juist op de gevraagde dag afgeleverd.

prima.

snel geleverd goed en goedkoop

uitstekend

Uistekend

Duidelijke website, snel geleverd!

Prettige en duidelijke website, bestellen gung eenvoudig en afhandeling was zeer naar tevredenheid!

De snoep was snel binnen en gied verpakt

Wat een WOW service!

3 “woorden”: GE-WEL-DIG! Een grote aanbod aan snoep, top service wij hebben helemaal onze thema uit kunnen uitwerken door jullie betrokkenheid alsook heerlijke snoepjes! Super en zeker voor herhaling vatbaar.

Goede service, snelle levering

Bestelling niet ontvangen, geen reactie van klantendienst

Bestelproces ging vlotjes, en er werd ook snel een track en trace code gemaild. Maar bijna 3 weken later heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen en krijg ik geen reactie op mijn vragen... Heel jammer..

Kromhout 167

3311RG Dordrecht