Alles op tijd geleverd zoals besteld was

Geen poespas, prijs er bij.

Bedankt voor de korting

Heel fijn dat ik korting kreeg bij de afname van meerdere producten

ik kon niet via de website bestellen, omdat de computer steed dacht dat ik onder de 85 euro zat, terwijl ik al op de 400 zat. even bellen en het was meteen geregeld. toppie

Snel en vakkundig

goeie inzet met advies

best genog gezellig ff met Richard en heb je de foto"s nog gekregen van maisoogst?? bvd gr dirk

produkt is niet hetzelfde als op foto

niet wat ik had verwacht

Timmert goed aan de we

Diesel besteld via website goed en duidelijk.

snelle service

prima behandeld

Goede telefonische hulp

Niet altijd de goedkoopste

super geregeld

We hadden al een 3-jarig afval contract bij farmers4all, nu de eerste kunstmest aankoop. duidelijke afspraken die ook nagekomen worden.

Zeer vlotte afhandeling

Zeer vlotte afhandeling 's avonds na 12 uur besteld en 's morgens om 10 uur geleverd.

Zeer behulpzaam

Heel netjes en met verstand van zaken verder geholpen

heel goed

heel goed

duidelijke site

duidelijke site, snelle afhandeling, juiste facturering

zeer twijfelachtig

Als je wat besteld krijg je torenhoge bezorg kosten[€20] er bij waar door je als nog duur uit ben. Ik had een pallet uierpapier de rollen waren een paar cm dunner als de oude en volgens de bon zat er precies zo veel meters op het papier is ook een stuk dunner.Ik hoop dat u snapt dat ik me toch een soort belazerd voel.JAMMER.

oke

makkelijk prijsvergelijking, ook met niet internet bedrijven

vandaag besteld is morgen in huis

meeste artikelen zijn makkelijk te vinden op site. soms is het lastig om iets te vinden. indeling is naar mijn idee altijd niet even logisch

graszaad besteld, is franco maar komt toch 25 Euro voor verzending bij.

Graszaad besteld was franco, maar komt later toch 25 Euro voor verzending bij. Wel volgende dag in huis.

Korte liintjes en duidelijk!

Goede prijs en supersnelle levering

Om 9.00 uur diesel besteld, prijs was mooi gezakt. Al voor de middag geleverd! Waren die ochtend toevallig in de buurt. Heel fijn zo snel!

gewoon goed

h6ryay

makkelijk bestellen

scherpe prijs!!

gaat goed

scherp in prijs

Oké

Zeer goede begeleiding bij de aankoop van graszaad. Maar omdat de aankoop, via F4all, bij een derde partij plaats vond, was de F4all medewerker niet goed op de hoogte van de te verlenen korting.

woudbloemweg 8

7701 PG Dedemsvaart

Over Farmers4all B.V.

Farmers4all is het bemiddelingscollectief voor u als agrarisch ondernemer, om u het voordeel in tijd en geld te bieden dat u verdient. Het is een webshop waar u bijna alles vindt van wat u nodig heeft voor uw bedrijfsvoering, waar en wanneer u wilt, u bepaalt het zelf. Alleen als u lid bent ziet u de productprijzen. Ons aanbod varieert van oormerken tot diesel, en van ledverlichting tot energie. Met meer dan 3000 leden staan we samen sterk. Farmers4all is in 2004 opgericht door Richard Kimmann, voormalig melkveehouder. Hij heeft van zijn levensmissie zijn werk gemaakt: zo veel mogelijk voordeel halen voor agrarisch ondernemers. Samen met zijn deskundige team spreekt hij met leveranciers scherpe tarieven af, zodat u geen tijd kwijt bent met prijsvergelijk en een eerlijke prijs betaalt. Bovendien wordt de kwaliteit van de producten nauwlettend in de gaten gehouden. Kortom: Farmers4all zet uw voordeel op nummer 1. Top 5 voordeel voor agrarisch ondernemers - Kostprijsverlaging - Tijdsbesparing - Kwaliteitsbewaking - Deskundig team staat voor u klaar - Wekelijkse online nieuwsbrief met voordeel Geniet van al dit voordeel voor slechts € 99,00 excl. btw per jaar. Omgerekend nog geen € 0.30 per dag. Dit lidmaatschapsgeld heeft u bij aanschaf van onze producten snel terug verdiend! Liever eerst een proefabonnement? Uiteraard is dat ook mogelijk. Bovendien kunt u gebruikmaken van een gratis voordeelberekening voor uw agrarische onderneming. Wilt u meer weten? Bel gerust met ons team 0523- 681357!