Pas op met dieselprijzen!!

Bestelde diesel via jullie, prijs was 1.60 euro Had andere dagprijzen doorgekregen via andere aanbieders. Heb uiteindelijk diesel rechtstreeks via ons besteld voor 1.44 euro!!!! Hoe kan dit?

snel en goede service

prijs kwaliteit en snelle lveringen

zeer vriendelijk Helpen je goed als je vragen hebt goeie oornummers snelle levering

prima attentie, waardoor tijdig besteld

misleid

ik wilde bij Fieten dieselolie bestellen met korting en er werd automatisch een volume aangegeven van 800 ltr waar achteraf geen korting op geldt. Ik heb voor de zekerheid toen 1000 ltr ingevuld en dit gaf hetzelfde bedrag per liter dus dacht 800 is ook goed voor korting, achteraf is dit niet zo. Het zal toch zo moeten zijn dat je de volume die je te zien krijgt ook korting ontvangt.

prettig om mee te communiceren, willen altijd helpen.

transparant en eerlijk

Snel contact.

Snelle hulp

Scherpe prijs en vlotte afwerking

Ik word snel geholpen en de prijs kan altijd tegen de concurrentie op.

Ervaren en vriendelijk te woord gestaan

Beter advies na uitleg

Duidelijke site en bestelling ging vlot. Er staat een zeer uitgebreid aanbod op

gaat goed

website wat omslachtig

Bestelling niet compleet

Zit al dagen te wachten, bestelling is maar gedeeltelijk geleverd.

Is goed

Correct.

met diesel bestellen

wij vinden het heel erg raar dat als je diesel besteld je een doorlopende machtiging moet geven . Dus wij hebben dan geen zeggenschap meer over onze financiën dat doen wij nooit wij hebben de bank er over opgebeld dat ze dit niet mogen eisen en dat wij als rekeninghouder alle machtigingen op moeten kunnen zeggen en als wij ergens voor tekenen zijn wij die macht kwiijt

redelijk

Even zoeken hoe te handelen

Deze keer wel goed vorige keer prut

Deze bestelling lijkt goed verlopen te zijn , van vorige keer van jerrycans zou ik nog 10 euro terug krijgen wat nooit gebeurt is .

Superslecht !!

Ongeveer half december contact opgenomen voor afvalcontract. In eerste instantie goed geholpen en er zou een contract van Renewi deze kant opkomen maar er komt tot op de dag van vandaag niks. Heel vaak naar kantoor gebeld maar nooit geen linda . En werd elke keer afgescheept met het antwoord Linda belt terug. Een zeer slechte service !! Pas gister heeft( 19 januari) werd door iemand anders geholpen. Maar die weet natuurlijk nergens van,maar zegt een nieuw contract te sturen hoop wel met de prijzen 2021. Groet Jos Bouwens

Snel de juiste en voordelige keuze maken via farmers4all

Bij veel producten kun je niet altijd zelf bezig zijn met prijs/kwaliteit vergelijken. Handig dat farmers4all dat voor mij doet. Ook telefonisch een bestelling doorgeven werkt snel en goed. Wel zo handig wanneer je (met vuile handen) direct iets wil bestellen omdat het op is.

duidelijke site en uitleg prijs

makkelijk te vinden. goed overzicht dagprijs en historie

Onduidelijk over verzendkosten

Na het bestellen van een aantal producten wordt gezegd nog een x bedrag voor gratis verzending. Vervolgens wordt bij betalen niet duidelijk hoe of wat de verzendkosten zijn en pas na akkoord wordt bij de verschillende producten los van elkaar verzendkosten zichtbaar. Zo kocht ik touwtjes voor 5 euro waar dan 20 euro verzendkosten op zitten. Andere duurdere producten zit dan maar 7 euro op. Had touwtjes nooit gekocht als ze zo duur worden

Netjes en geholpen !

Netjes geholpen maar kan geen prijs voordeel er in zien !??

redelijk

ik zou teruggebeld worden maar moest er zelf achteraan omdat er een prijsverhoging kwam. Toen is het wel netjes geregeld.

een prettig bedrijf om zaken mee te doen.

vlotte afhandeling van de bestelling en scherpe prijzen.

De sloomste website ooit.

Verzendkosten extra rekenen bij een bestelling.

woudbloemweg 8

7701 PG Dedemsvaart

Over Farmers4all B.V.

Farmers4all is het bemiddelingscollectief voor u als agrarisch ondernemer, om u het voordeel in tijd en geld te bieden dat u verdient. Het is een webshop waar u bijna alles vindt van wat u nodig heeft voor uw bedrijfsvoering, waar en wanneer u wilt, u bepaalt het zelf. Alleen als u lid bent ziet u de productprijzen. Ons aanbod varieert van oormerken tot diesel, en van ledverlichting tot energie. Met meer dan 3000 leden staan we samen sterk. Farmers4all is in 2004 opgericht door Richard Kimmann, voormalig melkveehouder. Hij heeft van zijn levensmissie zijn werk gemaakt: zo veel mogelijk voordeel halen voor agrarisch ondernemers. Samen met zijn deskundige team spreekt hij met leveranciers scherpe tarieven af, zodat u geen tijd kwijt bent met prijsvergelijk en een eerlijke prijs betaalt. Bovendien wordt de kwaliteit van de producten nauwlettend in de gaten gehouden. Kortom: Farmers4all zet uw voordeel op nummer 1. Top 5 voordeel voor agrarisch ondernemers - Kostprijsverlaging - Tijdsbesparing - Kwaliteitsbewaking - Deskundig team staat voor u klaar - Wekelijkse online nieuwsbrief met voordeel Geniet van al dit voordeel voor slechts € 99,00 excl. btw per jaar. Omgerekend nog geen € 0.30 per dag. Dit lidmaatschapsgeld heeft u bij aanschaf van onze producten snel terug verdiend! Liever eerst een proefabonnement? Uiteraard is dat ook mogelijk. Bovendien kunt u gebruikmaken van een gratis voordeelberekening voor uw agrarische onderneming. Wilt u meer weten? Bel gerust met ons team 0523- 681357!