Toezegging komt niet uit.

Jammer dat de toezegging van uierpapier niet uit komt. Voor 15.00 uur besteld morgen in huis. Is niet uitgekomen en woon niet op een eiland.

Duidelijke website

Goed geregeld

Helemaal goed

Snelle verzending

Binnen 20 uur bezorgd. Netjes verpakt Goed geregeld

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering na het bestellen op de site. Sommige producten ken ik uit ervaring. Van anderen is het soms lastig de kwaliteit te beoordelen voordat je het besteld hebt.

Met dieselolie zijn geen problemen,met vuilnis halen wel.

redelijk

Farmers4all is een prettige partner om zaken mee te doen.

Al enkele jaren lid van farmers4all en kan daar zo met verschillende benodigdheden voor mijn bedrijf zo mijn voordeel mee doen. Telefonisch altijd vriendelijk en correct geholpen

correct en snel bezorgd

goed en snel

Bevalt goed zijn tevreden over

scherpe prijs, trage website

de prijs van de producten is meestal scherp, soms wel erg grote aantallen als minimale bestelling. Helaas is de website niet geweldig, reageert traag en zet tekst over elkaar. De telefonische helpdesk is weer erg goed.

Gewenste levertijd niet gerealiseerd.

Had voor adblue 3 september opgegeven. Niet geweest en geen andere levertijd gecommuniceerd.

goede en snelle service

prijs was goed

tarwe besteld maar geen bevestiging. Dus maar eens bellen of goed kwam. Lastig

Snelle afwikkeling van de bestelling

keurig geregeld

oke

vlot

snelle afhandeling

super

Iemand die met je meedenkt en service biedt

Likstenen van Tromp via Farmers4all besteld. Snelle levering en goede prijs.

deze zending niet wat werd voorgesteld

bestelde green dip via telefoon wat ik normaal waardeer bestelde 1 set werd volgende dag keurig bezorgt heb altijd bij schippers vandaan maar denk probeer dit een keer maar toen de rek kwam zat er 19.95 verzendkosten bij toen ik hierover belde werd gezegd dat dat kwam doordat ik 1 set besteld had 2 was gratis verzending dit was mij niet verteld maar staat ook niet bij de aanbieding was voor mij teleurstelling normaal ben ik wel over jullie te vrede maar dit viel mij goed tegen

Betrouwbaar

Tot nu toe altijd de afspraak nagekomen

soper

Vlotte verwerking van de bestelling

Klantgericht te werk gaan.

goedd

hrtdjuhymk,dr6yl.6

goed.

goed.

de meeste zaken gaan goed maar soms ook heel erg fout

Bij de energie contracten gaat het te vaak fout en niet zo n klein beetje ook .

woudbloemweg 8

7701 PG Dedemsvaart

Over Farmers4all B.V.

Farmers4all is het bemiddelingscollectief voor u als agrarisch ondernemer, om u het voordeel in tijd en geld te bieden dat u verdient. Het is een webshop waar u bijna alles vindt van wat u nodig heeft voor uw bedrijfsvoering, waar en wanneer u wilt, u bepaalt het zelf. Alleen als u lid bent ziet u de productprijzen. Ons aanbod varieert van oormerken tot diesel, en van ledverlichting tot energie. Met meer dan 3000 leden staan we samen sterk. Farmers4all is in 2004 opgericht door Richard Kimmann, voormalig melkveehouder. Hij heeft van zijn levensmissie zijn werk gemaakt: zo veel mogelijk voordeel halen voor agrarisch ondernemers. Samen met zijn deskundige team spreekt hij met leveranciers scherpe tarieven af, zodat u geen tijd kwijt bent met prijsvergelijk en een eerlijke prijs betaalt. Bovendien wordt de kwaliteit van de producten nauwlettend in de gaten gehouden. Kortom: Farmers4all zet uw voordeel op nummer 1. Top 5 voordeel voor agrarisch ondernemers - Kostprijsverlaging - Tijdsbesparing - Kwaliteitsbewaking - Deskundig team staat voor u klaar - Wekelijkse online nieuwsbrief met voordeel Geniet van al dit voordeel voor slechts € 99,00 excl. btw per jaar. Omgerekend nog geen € 0.30 per dag. Dit lidmaatschapsgeld heeft u bij aanschaf van onze producten snel terug verdiend! Liever eerst een proefabonnement? Uiteraard is dat ook mogelijk. Bovendien kunt u gebruikmaken van een gratis voordeelberekening voor uw agrarische onderneming. Wilt u meer weten? Bel gerust met ons team 0523- 681357!