Filters

10

Fijn bedrijf

Ik heb inmiddels meerdere keren boeken besteld bij Bookadew en ik vind het een fijn bedrijf. Prettige website, snelle reactie op mails en goede kwaliteit boeken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede kwaliteit boeken tegen een zeer scherpe prijs

Prima service, vriendelijk en behulpzaam!

 • Aanbevelen? Ja
10

buitengewoon professioneel en kwalitatief uitmuntend

niets aan bovenstaande zin toe te voegen

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service en een prachtige drukkwaleit!

In eerste instantie was Bookadew het proefexemplaar vergeten, gelukkig waren de boeken perfect en is de bijbestelling inclusief het gemiste proefexemplaar ook heel goed verlopen. Zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige serves en snelle bediening en een mooi product

Een mooi product voor een scherpe prijs

 • Aanbevelen? Ja
9

super vakmensen

omdat ik zelf al meer dan 40 jaren in de grafische industrie werk, kan ik hun werk goed beoordelen en is de prijs kwaliteit uitstekend.

 • Aanbevelen? Ja
9

Aardig, behulpzaam, superservice, snel, netjes

Als leek in het drukkerswereldje kreeg ik ongevraagd (en zeer vriendelijk) hulp bij het vormgeven van mijn boek. Het eerste eindresultaat was volgens zeggen van Bookadew nog niet helemaal goed, daarom werd het nogmaals en met spoed geproduceerd en afgezonden. Ik ben supertevreden over de manier waarop Bookadew mijn opdracht heeft afgehandeld en over hun prijsstelling, en ga hen zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

behulpzaam, snel en prachtig resultaat!

Een boek laten drukken bij Bookadew is altijd prettig. Goede contacten en meedenken met de vraag. Snelle levering en de boeken zien er echt prachtig uit. Optimaal tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
8

Nijn ervaring in één woord: goed!

Goede informatie over mogelijkheden, prettige gesprekspartners, zeer snelle afhandeling van opdrachten en transportklachten. Prima verzorgd drukwerk geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende levering, prima service!

Ik kan niets anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben over Bookadew. Zij hebben mijn boekje 'Bennie op Terschelling' prachtig gedrukt, mooi ingebonden en vlot geleverd. Bij de volgende druk zal ik weer bij hen aankloppen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eerste kennismaking, zeer enthousiast!

Eerste keer een boek laten drukken. Vriendelijk, behulpzaam , zeer goede service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische service, heel behulpzaam, en erg blij met het resultaat

Met veel vragen opgebeld en werd direct heel goed geholpen. Ik kreeg zelfs extra informatie die erg van te pas kwam. Het resultaat was uitstekend, en de uitvoering was erg proffesioneel. Zeker aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Bookadew maakt waar wat ze beloven!

Vriendelijk en vakkundig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Puik werk en prima adviezen

Voor mijn familieboek met verhalen en veel foto’s, zocht ik naar on-line drukkers voor kleine oplagen. Ik verkoos bookadew omdat ik zelf de geschikte afmetingen kon kiezen: A4 vond ik te groot en slecht in de hand liggend en A5 dan weer te klein. Bovendien is een ingenaaid boek steviger en valt beter open terwijl de prijs best meevalt. Na aanleveren van de pdf, werd ik gebeld: Ik wou de foto’s laten lopen tot aan de rand van het blad maar, werd mij gezegd, de mogelijkheid bestond dat er dan een stukje van de zijkant van de foto zou afgeknipt worden en dat het veiliger was om de afdruk een beetje te verkleinen. Ik zou na het proefexemplaar beslissen. Het proefexemplaar zag er echter prima uit en de definitieve exemplaren eveneens.

 • Aanbevelen? Ja
8

Bijna prima

Het is allemaal bijna prima. Proces is prima, contact tussendoor ook. Maar een paar smetjes: een aantal boeken hebben telkens op andere plekken vlekjes, wat jammer is op een witte cover. Van de oplage is 5% gekneusd; hoekjes lelijk, knikjes in de cover of onregelmatig gelijmd waardoor er bobbels in de rug zitten. Verder dus prima.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Marcel, Bedankt voor je reactie! Jammer om te lezen dat 5% van de boeken niet helemaal in orde waren. We nemen even contact met je op om samen tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Team Bookadew

10

Flexibel en meewerkend

Perfecte leverancier voor kleine oplage boeken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Goede communicatie. Snelle afwerking. Goed product.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed gevoel voor service en urgentie van opdracht

Dankzij Ben zijn gevoel voor service, advies en zijn begrip voor de urgentie van de opdracht is het herinneringsboek over mijn man voor onze 2 kinderen op tijd (in prachtige vormgeving!) ontvangen zodat mijn man dit bijzondere boek nog heeft kunnen ervaren. Hiervoor ben ik onuitsprekelijk dankbaar. Ook een woord van dank voor de hulp bij de opmaak van de kaft en naar het team wat het geproduceerd heeft in deze drukke tijd! Warme groet, Monica

 • Aanbevelen? Ja
10

Boekdrukkunst vande 21ste eeuw! Elke titel in ervaren handen.

Bookadew heeft een handige berekentool. Bij vragen kun je altijd terecht bij de accounts. Bij een oplage van minstens 25 stuks is er de mogelijkheid om een gratis proefexemplaar te vragen. De levering gebeurde binnen de afgesproken termijn. Zelfs sneller dan gevraagd. Perfecte service. Veel tevreden lezers van ons prachtige boek.

 • Aanbevelen? Ja
8

Professioneel en meedenkend.

Bookadew denkt goed mee. Door één telefoontje werd duidelijk welk papier het best paste bij mijn boek. Daarnaast worden de bestanden goed gecontroleerd voordat alleen al de proefdruk in productie wordt genomen. De prijs en kwaliteit zijn erg goed in balans.

 • Aanbevelen? Ja
10

Enthousiast flexibel team die standaard niet als de standaard neemt

Traditioneel materiaal moest worden omgezet naar een digitaal werkbaar bestand en Bookadew heeft hierin uitstekend geholpen om dit mogelijk te maken. Met veel enthousiasme, snelheid, flexibiliteit en duidelijkheid is er dan ook een uniek persoonlijk gedichtenbundel tot stand gekomen en daar zijn we meer dan blij mee. Fantastisch gedaan Team Bookadew en veel succes!!!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede kwaliteit en komen afspraken na.

Voor ons kinderboek zochten we een partij die een goede kwaliteit boeken kon leveren in een niet al te grote oplage. Bookadew maakte het waar. Keurig eerst een proefdruk waarna we de levering naar wens en op tijd kregen. Aanradar.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles prima geregeld en binnen de afgesproken tijd geleverd

Alles prima geregeld en binnen de afgesproken tijd geleverd

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect afgewerkte boeken. Top!

Ik had boekjes laten maken, 90 pagina's, hardcover met leeslintje. Nou, het resultaat was prachtig. Mooi afgewerkt. Het was bij mij maar een 'dun' boekje maar door de vakkundige bindwijze met katernen zag het boekje er zeer professioneel uit. Alle complimenten voor de drukkers én afwerkers van Bookadew. En het is in vergelijking met veel andere boekendrukkers een stuk voordeliger.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal super, Dank !!

Speciaal dank aan Anne !!

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd