10

Goede prijs kwaliteit en snelle service

Goede prijs kwaliteit en snelle service. Ook werd er snel op vragen gereageerd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima! Niets op aan te merken.

Snel en goed geleverd volgens afspraak.

 • Aanbevelen? Ja
8

Top, ben blij dat deze mogelijkheid er nu is!

Prima!

 • Aanbevelen? Ja
8

De boekjes zijn erg mooi geworden en duidelijke website.

Allereerst vind ik de website erg duidelijk. En het is fijn om van te voren te weten waar je aan toe bent en wat de verschillende mogelijkheden kosten. Het is ook prettig om een gratis proefexemplaar te krijgen, zodat je kunt controleren of alles goed is. Het resultaat zag er dan ook piekfijn uit! Het boekje heeft een goede kwaliteit en er staan veel foto's in die goed tot hun recht komen. Ik heb slechts een opmerking. Na goedkeuring van het proefexemplaar kreeg ik geen bevestigingsmail, ook niet wanneer de bestelling geleverd zou worden. Dus dan begin je te twijfelen of alles wel goed gaat en of jullie wel het akkoord voor het drukken van de hele bestelling hebben gekregen. Het zou fijn zijn om hier ook nog even een kort berichtje over te krijgen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super handig en prettig

Heel handig hoe ik alles zelf kan regelen. Sommige dingen zijn zo handig dat ze niet perse logisch lijken, maar mijn vragen werden snel en goed beantwoord.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service, goede kwaliteit

Ondanks een gelimiteerde tijdspanne zet Bookadew alles op alles snel een goed resultaat te leveren. Eveneens communicatie is heel erg in orde! Absoluut aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooi drukwerk, kleuren zoals verwacht en vlotte communicatie!!

Ik ben tevreden over het eindproduct.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect print shop ever.

I have printed many books professionally back in my country, nothing ever reach this quality. The color printed is exactly the same as you've seen in the calibrated monitor. The detail is amazing (although the first batch was failed, but we fixed it). I think they should raise their price...

 • Would you recommend us? Yes
10

Zeer goede, vriendelijke en betaalbare service

Wij hebben met een groep studenten onze thesis laten printen bij bookadew. Zoals iedereen weet zijn wij niet de gemakkelijkste klanten omdat we tot op de laatste seconde van een deadline werken waardoor er weinig tijd over blijft om te printen. Ondanks de vele last minute wijzigingen, zijn wij altijd op een zeer vriendelijke en professionele manier geholpen. Dit was zeker niet evident aangezien de meerderheid van ons geen Nederlands spreekt. Het feit dat de upload site enkel in het Nederlands beschikbaar is maakte het dan ook niet altijd gemakkelijk en zorgde voor veel e-mails over en weer. Desondanks hebben wij altijd uitmuntende en snelle begeleiding gehad bij het voorbereiden van de files. Het team van bookadew stond ook altijd klaar met suggesties en ideeën om het beste resultaat voor onze boeken te realiseren. Ondanks de korte deadlines die we hadden waren onze boeken altijd op tijd klaar. De kwaliteit van de boeken en de afwerking was ook uitstekend. Last but not least, gezien wij studenten zijn, speelt de prijs ook altijd een rol en deze viel hier verrassend goed mee.

 • Aanbevelen? Ja
9

professional

No Comment

 • Would you recommend us? Yes
10

Topservice, heel vriendelijk en zeer mooi drukwerk

Ik heb bij Bookadew een super service gehad en op maat van mijn project. Men heeft steeds gezocht naar oplossingen om mijn drukwerk zo optimaal mogelijk te maken.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed resultaat maar onzin van alle mailtjes na de bestelling.

Kreeg 4 mails na onze bestelling en daar heb ik mij aan sommige tekst geërgerd. Zie : We vinden het écht super dat je voor Bookadew hebt gekozen. Je kunt nu je bestanden gaan voorbereiden en aanleveren. Jouw bestanden zijn helemaal goedgekeurd! Je kunt nu lekker achteroverleunen terwijl onze vakmensen aan de slag gaan. We gaan eerst het binnenwerk-papier een héél stuk mooier maken alvorens we met naald en garen aan de slag gaan. Het geleverde boek is fantastisch. Daarom beveel ik jullie toch aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer fijne samenwerking

We lieten onze masterthesissen hier drukken en waren erg tevreden van de resultaten. De communicatie met Bookadew verliep overigens erg vlot (toen er enkele kleine fouten in onze bestanden stonden lieten ze het ons snel weten en we hebben verschillende malen telefonisch contact gehad om een goede uitvoering te garanderen waarbij ze altijd precies wisten waarover het ging). Duidelijk een geëngageerd bedrijf dat met veel zorg een mooie stapel boekjes aflevert.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Geweldig op weg geholpen door Anne bij het realiseren van mijn droom; een eigen boek! Geen vraag was teveel. Nu al zin om aan deel 2 te beginnen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede service, goede prijs/kwaliteit, gemakkelijk digitaal te bestellen

De digitale communicatie werkt zeer goed. Het drukwerk is correct van kwaliteit en prijs. Wat wel voor wat verwarring zorgt is de pagina waar je je bestanden moet uploaden: je verwacht dat je nog ergens op 'indienen' ofzo moet klikken, maar enkel je bestand erin slepen is voldoende. Ik heb daardoor mijn bestanden 3x geüpload. Dit kan misschien duidelijker.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede en snelle service

Erg tevreden. Duidelijke uitleg wat betreft de aanleverspecificaties en een snelle levering. Er werd nog telefonisch contact met mij opgenomen om een foutje in het bestand te melden. Erg vriendelijke mensen en zeer tevreden met het resultaat van mijn boeken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige service en veel expertise, topproduct in Nederland!

Fijne ervaring, veel expertise, mooie keuzes in papier en afwerking. Transparant proces voor de klant en met veel liefde voor boeken.

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en mooi resultaat voor een goede prijs als je kiest voor een kleine oplage

 • Aanbevelen? Ja
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

E-mail contact was snel en vriendelijk. Genaaid is een pluspunt. Hardcover boek was goed.

Verbeterpunten

Het boekbind garen was te goed zichtbaar. Het soft cover boek was best wel stijf. Valt niet soepel open. Hardcover boek lijkt het ontwerp niet helemaal recht op de cover geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je review! We nemen contact met je op om deze punten te bespreken.

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

10/ 5 sterren

Verbeterpunten

Niks, boek ziet er prachtig uit! En service was heel goed. Met dank aan Ben!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Mooi om te horen! Dankjewel!

9

4 sterren: goede service, goed behandeld

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfect product, snel geleverd. Vriendelijke ondersteuning.

Verbeterpunten

Geen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Mooi om te horen! Bedankt!

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voor de leerlingen van groep 8 van Kindcentrum LEEF te Kessel, heb ik samen met enkele ouders en leerkrachten een fotoboek ontworpen. Bookadew bleek de perfecte partij te zijn, voor het laten vervaardigen van het boek. Op advies van Bookadew heb ik voor een matte afwerking gekozen met papier ‘Heaven’ als binnenwerk. Omdat er geen witter papier te krijgen is, komen de foto's nog meer tot hun recht en knallen ze van het papier af! Voor vragen of hulp kon ik steeds per mail of zelfs Whatsapp terecht, er kwam dan een snelle reactie, heel fijn! Uploaden van het bestand ging snel en makkelijk via hun eigen upload mogelijkheid. De kinderen waren erg blij met het boek, er kwam veel complimenten van ouders en leerkrachten. Bookadew is dus zeker een tip voor andere scholen, die zo'n boek gaan maken. Een super herinnering voor later!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Super om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen!

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie, ze zijn bereid om voor oplossingen te zorgen als er iets fout gaat

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je positieve review! We doen er alles aan om onze klanten blij te maken, ook als er iets misgaat! :)

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

1. persoonlijk contact 2. Behulpzaam met 'technische info' 2. meedenken met uitgave van het boek 3. snelle levering 4. met zorg uitgegeven

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat een mooie complimenten! Bedankt!

Filter op taal