10

Flexibel en meewerkend

Perfecte leverancier voor kleine oplage boeken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Goede communicatie. Snelle afwerking. Goed product.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goed gevoel voor service en urgentie van opdracht

Dankzij Ben zijn gevoel voor service, advies en zijn begrip voor de urgentie van de opdracht is het herinneringsboek over mijn man voor onze 2 kinderen op tijd (in prachtige vormgeving!) ontvangen zodat mijn man dit bijzondere boek nog heeft kunnen ervaren. Hiervoor ben ik onuitsprekelijk dankbaar. Ook een woord van dank voor de hulp bij de opmaak van de kaft en naar het team wat het geproduceerd heeft in deze drukke tijd! Warme groet, Monica

 • Aanbevelen? Ja
10

Boekdrukkunst vande 21ste eeuw! Elke titel in ervaren handen.

Bookadew heeft een handige berekentool. Bij vragen kun je altijd terecht bij de accounts. Bij een oplage van minstens 25 stuks is er de mogelijkheid om een gratis proefexemplaar te vragen. De levering gebeurde binnen de afgesproken termijn. Zelfs sneller dan gevraagd. Perfecte service. Veel tevreden lezers van ons prachtige boek.

 • Aanbevelen? Ja
8

Professioneel en meedenkend.

Bookadew denkt goed mee. Door één telefoontje werd duidelijk welk papier het best paste bij mijn boek. Daarnaast worden de bestanden goed gecontroleerd voordat alleen al de proefdruk in productie wordt genomen. De prijs en kwaliteit zijn erg goed in balans.

 • Aanbevelen? Ja
10

Enthousiast flexibel team die standaard niet als de standaard neemt

Traditioneel materiaal moest worden omgezet naar een digitaal werkbaar bestand en Bookadew heeft hierin uitstekend geholpen om dit mogelijk te maken. Met veel enthousiasme, snelheid, flexibiliteit en duidelijkheid is er dan ook een uniek persoonlijk gedichtenbundel tot stand gekomen en daar zijn we meer dan blij mee. Fantastisch gedaan Team Bookadew en veel succes!!!!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede kwaliteit en komen afspraken na.

Voor ons kinderboek zochten we een partij die een goede kwaliteit boeken kon leveren in een niet al te grote oplage. Bookadew maakte het waar. Keurig eerst een proefdruk waarna we de levering naar wens en op tijd kregen. Aanradar.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alles prima geregeld en binnen de afgesproken tijd geleverd

Alles prima geregeld en binnen de afgesproken tijd geleverd

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect afgewerkte boeken. Top!

Ik had boekjes laten maken, 90 pagina's, hardcover met leeslintje. Nou, het resultaat was prachtig. Mooi afgewerkt. Het was bij mij maar een 'dun' boekje maar door de vakkundige bindwijze met katernen zag het boekje er zeer professioneel uit. Alle complimenten voor de drukkers én afwerkers van Bookadew. En het is in vergelijking met veel andere boekendrukkers een stuk voordeliger.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal super, Dank !!

Speciaal dank aan Anne !!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima, ook contact met Bookadew verliep prima.

Er zat een fout in het proefexemplaar, (verkeerde kleur schutvellen) maar na contact met Bookadew is dit rechtgezet. (vandaar 1/2 ster minder :-) Kwaliteit van het werk is prima.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede prijs kwaliteit en snelle service

Goede prijs kwaliteit en snelle service. Ook werd er snel op vragen gereageerd.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima! Niets op aan te merken.

Snel en goed geleverd volgens afspraak.

 • Aanbevelen? Ja
8

Top, ben blij dat deze mogelijkheid er nu is!

Prima!

 • Aanbevelen? Ja
8

De boekjes zijn erg mooi geworden en duidelijke website.

Allereerst vind ik de website erg duidelijk. En het is fijn om van te voren te weten waar je aan toe bent en wat de verschillende mogelijkheden kosten. Het is ook prettig om een gratis proefexemplaar te krijgen, zodat je kunt controleren of alles goed is. Het resultaat zag er dan ook piekfijn uit! Het boekje heeft een goede kwaliteit en er staan veel foto's in die goed tot hun recht komen. Ik heb slechts een opmerking. Na goedkeuring van het proefexemplaar kreeg ik geen bevestigingsmail, ook niet wanneer de bestelling geleverd zou worden. Dus dan begin je te twijfelen of alles wel goed gaat en of jullie wel het akkoord voor het drukken van de hele bestelling hebben gekregen. Het zou fijn zijn om hier ook nog even een kort berichtje over te krijgen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Super handig en prettig

Heel handig hoe ik alles zelf kan regelen. Sommige dingen zijn zo handig dat ze niet perse logisch lijken, maar mijn vragen werden snel en goed beantwoord.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service, goede kwaliteit

Ondanks een gelimiteerde tijdspanne zet Bookadew alles op alles snel een goed resultaat te leveren. Eveneens communicatie is heel erg in orde! Absoluut aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mooi drukwerk, kleuren zoals verwacht en vlotte communicatie!!

Ik ben tevreden over het eindproduct.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect print shop ever.

I have printed many books professionally back in my country, nothing ever reach this quality. The color printed is exactly the same as you've seen in the calibrated monitor. The detail is amazing (although the first batch was failed, but we fixed it). I think they should raise their price...

 • Would you recommend us? Yes
10

Zeer goede, vriendelijke en betaalbare service

Wij hebben met een groep studenten onze thesis laten printen bij bookadew. Zoals iedereen weet zijn wij niet de gemakkelijkste klanten omdat we tot op de laatste seconde van een deadline werken waardoor er weinig tijd over blijft om te printen. Ondanks de vele last minute wijzigingen, zijn wij altijd op een zeer vriendelijke en professionele manier geholpen. Dit was zeker niet evident aangezien de meerderheid van ons geen Nederlands spreekt. Het feit dat de upload site enkel in het Nederlands beschikbaar is maakte het dan ook niet altijd gemakkelijk en zorgde voor veel e-mails over en weer. Desondanks hebben wij altijd uitmuntende en snelle begeleiding gehad bij het voorbereiden van de files. Het team van bookadew stond ook altijd klaar met suggesties en ideeën om het beste resultaat voor onze boeken te realiseren. Ondanks de korte deadlines die we hadden waren onze boeken altijd op tijd klaar. De kwaliteit van de boeken en de afwerking was ook uitstekend. Last but not least, gezien wij studenten zijn, speelt de prijs ook altijd een rol en deze viel hier verrassend goed mee.

 • Aanbevelen? Ja
9

professional

No Comment

 • Would you recommend us? Yes
10

Topservice, heel vriendelijk en zeer mooi drukwerk

Ik heb bij Bookadew een super service gehad en op maat van mijn project. Men heeft steeds gezocht naar oplossingen om mijn drukwerk zo optimaal mogelijk te maken.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed resultaat maar onzin van alle mailtjes na de bestelling.

Kreeg 4 mails na onze bestelling en daar heb ik mij aan sommige tekst geërgerd. Zie : We vinden het écht super dat je voor Bookadew hebt gekozen. Je kunt nu je bestanden gaan voorbereiden en aanleveren. Jouw bestanden zijn helemaal goedgekeurd! Je kunt nu lekker achteroverleunen terwijl onze vakmensen aan de slag gaan. We gaan eerst het binnenwerk-papier een héél stuk mooier maken alvorens we met naald en garen aan de slag gaan. Het geleverde boek is fantastisch. Daarom beveel ik jullie toch aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer fijne samenwerking

We lieten onze masterthesissen hier drukken en waren erg tevreden van de resultaten. De communicatie met Bookadew verliep overigens erg vlot (toen er enkele kleine fouten in onze bestanden stonden lieten ze het ons snel weten en we hebben verschillende malen telefonisch contact gehad om een goede uitvoering te garanderen waarbij ze altijd precies wisten waarover het ging). Duidelijk een geëngageerd bedrijf dat met veel zorg een mooie stapel boekjes aflevert.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super!

Geweldig op weg geholpen door Anne bij het realiseren van mijn droom; een eigen boek! Geen vraag was teveel. Nu al zin om aan deel 2 te beginnen!

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Kiyoh Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina