Alleen jammer van de constructie fout bij de neus.

Ik heb al jaren Haix. Ze voldoen aan alles wat ze vertellen het eerste jaar over de schoen. Maar ik heb meerdere haix gehad, waar aan de bovenkant van de schoen, waar de verharde neus begint, gaten erin komen. Ik rijd in een kiepwagen, dus zit veel, en kom heel wat moder tegen. Na bijna 24 maanden wilde ik een keer kijken hoe ze op Garantie reageren. Zowel de winkel als haix keken vooral naar de staat van de slijten, en hebben het niet eens gehad over de constructie fout wat ik al bij meerdere schoenen heb meegemaakt. Heel jammer. Ik ga ze hier expres nog eens bestellen, en hoop dat de constructie fout is opgelost. Ik weet niet waar ik foto's kan plaatsen. Misschien tot over een jaar.

Mooie t-shirts van een prima kwaliteit.

Bestelling werd snel geleverd. bestelde product is volgens de beschrijving en is prima inorde.

Snel verzonden, mooie producten

Prima ervaring, fijne webshop.

Geen verzend informatie

Broek besteld en al 2 weken verder geen verzend informatie of die nog bezordt wort geen idee.

duurde vrij lang

vanaf besteldata tot aan levering l duurde vrij lang. Eerst niet in voorraad,daarna drukte bij DPD,bij telefonisch contact datum van bezorging doorgekregen en duurde daarna nog bijna een week. Artikel was gelukkig in orde,zodat er geen nieuwe bestelling noodzakelijk was. Site moeilijk bereikbaar,vanwege gevaarlijke gegevens

Formidabel. Geen omkijken naar.

Na een paar gebruiksjaren met mijn werkbroeken over gegaan op vervanging. Dezelfde kwaliteit en keurig bezorgd ! Uiteraard een paar euro'tjes in prijs gestegen, maar dat is dan ook alles.

prima service

Als zakelijke klant heb ik een direct contact. Dit contact gaat erg prettig en vlot. De service en prijzen zijn goed.

Tevreden

Mail gestuurd omdat ik geen factuur heb ontvangen. Het antwoord was dan zit hij in de spam. Niet dus Ondertussen op mijn verzoek alsnog toegestuurd.

Goeie service

Snelle reactie op de mail. Ook bij evt veranderingen van de order staan ze klaar.

Uitstekende service ook bij omruiling goederen

super

goede en snelle levering, netje verpakt en de trui draagt super lekker

Goede kwaliteit en snelle levering

Vriendelijke mensen

Goed geholpen aardige mensen niets te veel.

Bad experience

The shop is unreliable, the customer service is poor, you can wait your answer within weeks if you're lucky. The store doesn't provide invoices, not on paper nor online. The order has been delayed, for one month, asking for a refund is pointless because they don't reply to you, especially if they have already spent your money.

De bloes zit goed. Alleen een opmerking als het niet op voorraad is ook aangegeven dat het niet op voorraad is.

Teveel e-mails!

Voor 1 bestelling kreeg ik in totaal 13 e-mails van Planet Group en DHL. Dit kan best wel max 4 zijn. De rest is spam.

Goede werkkleding

De kleding en de service zijn prima!

Mijn artikel nog niet ontvangen.

Verkeerd maat, koksbuis. Retour gestuurd. Er is toegezegd dat een koksbuis met de juiste maat. toegestuurd zou worden. Wacht daar nog steeds op.

Not good

Shoes are good, but too late delivered.

Geweldig.

Goede en duidelijke communicatie via de mail.

prima winkel

Makkelijk bestellen en snel in huis

Top product

Je zou het altijd sneller geleverd willen hebben. Maar goede service en een uitstekend product

heel goed

als we leveringsproblemen (DPD) uitsluiten, is al het andere prima :)

Eerlijk en snel zoals het hoort

Besteld gekregen wat ik bestelde en volgens juiste afspraak geleverd

Draadbaan 17

2352BM Leiderdorp