Duidelijke voortgang van mijn bestelling en snelle leverig

Zoals ik hem graag heb

gebrek aan communicatie

Meerdere keren moeten bellen voor de status van mijn bestelling, nadat de opgegeven leverdatum was overschreden. Heb een volle maand op mijn product moeten wachten. Voordeel was wel dat ik het afleveradres heb kunnen aanpassen nog voordat de bestelling bij Planet Group binnen was.

Positieve ervaring.

De bestelde artikelen, betroffen en levertermijn van eerst opgegeven uitlevering over 2. weken. Het werd door dit bedrijf keurig een week eerder aangeleverd, dan de verwachte levertermijn. Netjes en zorgvuldig.

Ben niet tevreden over aankoop product.

Product voldoet niet aan mijn verwachtingen.

Zeer nette en snelle levering

Besteld en twee dagen laten had ik het in huis

te lange levertijd zonder bericht

Als de levering langer gaat duren als de beloofde tijd, laat dan iets weten ipv dat daar om gevraagd moet worden.

Snelle service en duidelijke communicatie

Top, wederom tevreden met jullie service. Gr. Jeanette

Geweldig geholpen

Mijn vragen ,via mail werden keurig en snel behandeld waarna ik snel mijn keuze kon maken

Alles in orde

Mijn vraag werd telefonisch snel beantwoord, de levering volgde kort daarna. Helemaal tevreden.

Super service

Nette levering super service en past het niet kan je het ook snel en simpel omruilen.

Super!!

Spullen binnen en alles klopt!

Goed advies, goed product

Ben in de winkel wezen passen en heb advies gevraagd. En dat was beiden uitstekend. Schoenen die ik koos waren niet op voorraad maar werden netjes thuisbezorgd. Heb voor Meindl gekozen en deze schoenen zijn echt fantastisch. Eindelijk veiligheidsschoenen die ook nog lekker lopen !!!

Lange levertijd zonder overleg

Bestelling geplaatst, gelijk betaald, orderbevestiging pas week later ontvangen, nog een paar dagen later zelf maar gebeld waar het bleef, bleek dat een gedeelte wel voorradig was maar ze waren aan het wachten op de volledige bestelling. Duurde dus lang zonder geïnformeerd te worden.

Bijna perfect

Al eerder probleemloos kunnen bestellen; Deze keer was er een foutje op de website,waardoor mijn bestelling niet kon geleverd worden met het artikel zoals ik het had voorzien. Ik werd echter keurig telefonisch gecontacteerd met de nodige excuses en er werd me een alternatief voorgesteld in mijn voordeel. 2 Dagen later was alles geleverd. Gewoon, alweer zoals het hoort.

Goed geïnformeerd over levering etc

aflevering kan beter

jack en broek besteld ... jack kwam zonder broek .gebeld lange wachttijd iemand aan de lijn. na paar dagen kwam de broek. beetje rommelig. was eigenlijk bang dat ik geld overgemaakt had zonder product te krijgen dat was niet zo maar ga vlgnd keer weer naar winkel voor bedrijfskleding

Prima. Alles goed.

Prima. Snelle levering. Volgende keer ga ik toch liever naar de winkel.

Alles wat fout kon gaan ging wel fout

Had een paar werkschoenen besteld van Timberland. Bleek het model dat ik wilde niet meer voorradig. Ik had al wel betaald voor dat model, maar ze mailde netjes dat ze een ander model wel hadden en dat ze het verschil terug zouden betalen. Na 1,5 week zelf maar achter mijn bestelling gegaan, waar die bleef. De schoenen moesten uit Engeland komen en daardoor duurden het iets langer. Dinsdag mailtje ontvangen dat woensdag mijn schoenen geleverd zouden worden. Woensdag niks. Kreeg ik een mailtje dat ze de schoenen donderdag retour hadden gekregen en vrijdag weer gingen versturen. Die zaterdag kon ik ze ook gelukkig ophalen. Toen moest ik daarna er nog zelf achteraan om mijn teveel betaalde geld terug te krijgen en dit is 3 dagen later ook terug betaald. Al met al heel omslachtig en niet heel klantvriendelijk en makkelijk. Kan allemaal een stuk soepeler denk ik

Prettig en behulpzaam geholpen.

Prima geholpen en meegedacht met het realiseren van mijn specifieke wensen.

prima service

Goede werkschoenen en een snelle levering

Pluspunten

Ruime keuze en een snelle levering

De nieuwe website is trager geworden vergeleken met de oude website

Draadbaan 17

2352BM Leiderdorp