Top service!!!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 items besteld, 1 was niet leverbaar. Daarom kon mijn pakket niet verstuurd worden in 1x. Ik mailde hen dat ik echt m’n werkschoenen met spoed nodig had, en vroeg of ze het resterende pakketje later konden versturen via de briefpost. Er werd heel snel geantwoord en gezegd dat dit geen probleem was. Ik was helemaal blij verrast, want ik dacht dat ze het misschien niet zouden doen. Maar, wel dus! Helemaal top. Ik geef deze planeet er 7 sterren bij ook al gaat hij tot 5 Nou, ik ga maar is wat doen met die werkschoenen. Suc7 met bestellen!! :)

Alles goed geregeld had verkeerde maat besteld gelijk kunnen omruilen in de winkel

Super Meindl veiligheidsschoen S3

Top werkschoenen. Ook omruilen van 43 naar 42 geen probleem .top geregeld

Ruim assortiment en snel geleverd

Goede keuze uit kwalitatieve schoenen. En snel in huis. Prims dus!

Gewoon goed

Snelle en duidelijke service met goede info

Prima service binnen afgesproken tijd geleverd

Goed en snelle levering

Eenvoudige site, snelle levering

Eenvoudige site, snelle levering

goeie snelle service

goeie snelle service

fijne werkschoenen

Fijne stoere Timberlands, en snelle levering ondanks de drukke feestdagen!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering, product zoals omschreven.

snel opgestuurd

snel geleverd

Snelle service en nette afhandeling

Prima, maar niet bijzonder

De website is duidelijk genoeg. Feedback na de bestelling is prima in orde. Totale afhandeling aan de trage kant.

Alles verliep goed en de bestelling was sneller geleverd als verwacht. Zeer tevreden.

Na tefonisch contact alles geregeld zoals afgesproken.

Terug gebeld zoals afgesproken na contact met leverancier. Daarna weer contact hoe de levering zou plaats vinden. Goed geregeld.

Top product en service

Mooi product en goede service. Aanrader!!!

Goede kwalitatief. Betaalbaar.snelle levering

Voor herhaling vatbaar

Goed product, redelijk snelle levering

Gewoon goed!

Gewoon goed, omdat er geleverd werd wat ik bestelde. En ik had mijn schoenen snel in huis. Ik ben een tevreden klant.

geen reactie op mijn mail ivm verkeerde maat

Heb jullie een mail gestuurd ivm omruilen schoenen. Daar heb ik geen antwoord op gehad.

keurig te woord gestaan en snelle service

Goeie en betrouwbare sirvice

Ook na een foutje door mij zelf werd ik goed geholpen en zijn mijn werkschoenen weer zonder problemen opnieuw verstuurd

Super snel geleverd

Snel en goed geleverd