Ronduit slecht

Ik heb 3x moeten bellen en 1x moeten mailen voordat ik eindelijk iets wist van de voortgang. Er is steeds beloofd mij terug te bellen maar dat is nooit gebeurd. Leverdatum stond op 4 december en heb het product eindelijk op 17 december ontvangen.

Goede en snelle levering

Schoenen besteld snel en goed geleverd

fijne ervaring

al meerdere keren hier werkkleding besteld. en binnen enkele dagen in huis. voor mij dus een goede betrouwbare site.

Alles correct

Producten kloppen met omschrijving. Levering correct

Helemaal top

Geen op of aanmerkingen.

Snelle verzending , en volgens afspraak top !!

Snelle verzending ,redelijke prijs , en volgens afspraak Top !!!

Snel en accuraat

Zeer snel geleverd. Alles ok.

levering duurde wat lang

Ik begrijp dat de levering wat langer duurde, je kan niet alle maten in huis hebben . De geleverde overall past perfect.

Goedeschoenen

Tevreden over de schoenen, de levertijd was wel erg lang maar goed niks aan te doen dat was netjes van te voren aangegeven. Prijsopgave op de website exclusief btw is ook ene beetje een kikkertje, zou netter zijn als prijs inclusief BTW erbij vermeld wordt.

Geen juiste info over leveringen

Geen juiste info over leveringen

Prima ervaring

Blij met de producten

super

prima broek ,en snel geleverd

Prima levering, niets op aan te merken.

Goede levering

Gebruik gemaakt van een mooie aanbieding

goeie product

Produkt is prima, maar levering was meer dan twee weken

Afhandeling order prima, levering te langzaam

Trage levering.

Goed geregeld

Bestellen, betalen en snelheid product ontvangen gaat gesmeerd!

Netjes geleverde goederen. Betere informatie over levertijd gewenst.

Het bestel- en betaalproces verliep prima en uiteindelijk de levering ook. Wat beter kan is een tussentijdse informatie over de uitgelopen leverdatum t.o.v. de verwachte leverdatum op de opdrachtbevestiging. Hierover heb ik zelf moeten bellen. Daar werd ik goed te woord gestaan en kreeg te horen dat er wegens de drukte geen tijd was geweest om klanten te informeren.

Ongecompliceerd, snel, gewoon perfect.

Ongecompliceerd, snel, gewoon perfect.

Goede en snelle service

Snel antwoord van de klantenservice, snelle levering van het pakketje, vriendelijke klantenservice

Goede kwaliteit en snelle levering

Voor een nette prijs Meindl werkschoenen. Snel in huis.

Als goed ervaren.

Levering duurde wat lang, maar verder is het goed. Producten waren goed.

Fijne schoenen en sneller geleverd dan gepland!

Goed product, slechte bezorging door DpD

Schoenen zijn zoals verwacht en zitten prima. Bezorgen was een ramp met DPD; eerst onterecht 'niet thuis bevonden en terug naar pakket centrum', dan week erop 'maandaf niet meegegeven met bezorging', gebeld "ja dinsdag krijg je eerst tussen 8 en 12u mail met bezorgtijden en smiddags geleverd ". Dinsdag 9u: is bezorgd bij de buren. Is het pakket (250€ +) gewoon op iemands rollator gezet bij de ingang van de appartementen.... Niet normaal DPD

geweldige zaak waar je werkkleding kan kopen.

Op de website is keus veel voor werkkleding wat je wil hebben. En daar bij ook de uitleg als je bestelt hoelang het duurt. Zo kan je zien wanneer je pakket geleverd wordt.

Draadbaan 17

2352BM Leiderdorp