Netjes geleverde goederen. Betere informatie over levertijd gewenst.

Het bestel- en betaalproces verliep prima en uiteindelijk de levering ook. Wat beter kan is een tussentijdse informatie over de uitgelopen leverdatum t.o.v. de verwachte leverdatum op de opdrachtbevestiging. Hierover heb ik zelf moeten bellen. Daar werd ik goed te woord gestaan en kreeg te horen dat er wegens de drukte geen tijd was geweest om klanten te informeren.

Ongecompliceerd, snel, gewoon perfect.

Ongecompliceerd, snel, gewoon perfect.

Goede en snelle service

Snel antwoord van de klantenservice, snelle levering van het pakketje, vriendelijke klantenservice

Goede kwaliteit en snelle levering

Voor een nette prijs Meindl werkschoenen. Snel in huis.

Als goed ervaren.

Levering duurde wat lang, maar verder is het goed. Producten waren goed.

Fijne schoenen en sneller geleverd dan gepland!

Goed product, slechte bezorging door DpD

Schoenen zijn zoals verwacht en zitten prima. Bezorgen was een ramp met DPD; eerst onterecht 'niet thuis bevonden en terug naar pakket centrum', dan week erop 'maandaf niet meegegeven met bezorging', gebeld "ja dinsdag krijg je eerst tussen 8 en 12u mail met bezorgtijden en smiddags geleverd ". Dinsdag 9u: is bezorgd bij de buren. Is het pakket (250€ +) gewoon op iemands rollator gezet bij de ingang van de appartementen.... Niet normaal DPD

geweldige zaak waar je werkkleding kan kopen.

Op de website is keus veel voor werkkleding wat je wil hebben. En daar bij ook de uitleg als je bestelt hoelang het duurt. Zo kan je zien wanneer je pakket geleverd wordt.

Best gelopen

Best gelopen

Voldoende

Alleen de levering kan sneller

Goed assortiment en snelle levering.

slechte ervaring over levering, wel aardige telefonische medewerker

Ik had voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij de Planet Group. Het ging om een regenjas en een amerikaanse regenbroek Na een week of 6 merkte ik dat er nog niets binnen was gekomen en heb daarom telefonisch contact opgenomen. Toen bleek dat de regenbroek niet op voorraad was en uit Denemarken moest komen. Jullie hadden hierover eigenlijk zelf contact met me moeten opnemen. Al met al duurde het 6-8 weken voordat ik de bestelling binnen had. In het vervolg ga ik hier naar een plaatselijk bedrijf en bestel ik niet meer online

Erg goed!

Ik heb werkschoenen besteld bij Workplanet. Het merk Dickies. De afhandeling was goed. Verzending duurde erg lang maar dat probleem lag bij Dickies, niet bij Workplanet. De informatie die ik kreeg, na een telefoontje met hun, klopte en was duidelijk.

Super positief

Alles vlot en met zorg geleverd

Levering via website oké; telefonisch maatadvies kan beter.

Personeel kan via telefoon niet vertellen of schoenen groot of klein vallen / stug zijn of (al binnen een paar dagen) flink uitlopen. Daardoor verkeerde maat schoenen gekozen. Weer een lesje geleerd... volgende keer toch maar naar de fysieke winkel om schoenen uitgebreid te passen. Aan te bevelen? Ja, mits de juiste schoenmaat wordt aangeschaft.

Goede werkkleding

Goede werkkleding. Nette service aan de telefoon. Alleen jammer dat de levering lang duurde.

Het duurde erg lang

Ik zou mijn pakket na twee weken hebben maar op de dag dat ik mijn regenpak binnen moest hebben heb ik ze maar eens gebeld waar of mijn bestelling was. En die bestelling was dus gewoon in huis. Als je bij planet group iets besteld duurt het best lang

Gewoon goed.

Ik heb een paar werk schoenen besteld. Ze leveren top producten tegen echt scherpe prijzen. En zelfs in deze tijden snel geleverd. Dit was mijn eerste bestelling, maar zeker niet de laatste.

Goede ,webwinkel

goede en snelle service!!

Goede communicatie, snelle levering. En een prima klantenservice!

Prima site, prima en snelle levering, prima product!

Prima.

Vlotte bestelling en levering, zoals het hoort te zijn.

Idem

Gewoon goede PBM's

Mooie goede PBM's zal zeker vaker bestellen.

erg lange levertijd

vanaf het moment dat er besteld is hebben we ruim 2 weken moeten wachten terwijl er in de orderbevestiging een verwachte leverdatum stond van 2 dagen later. Als er geen haast is zou ik iedereen adviseren bij workplanet te bestellen want de broeken zijn perfect.

Draadbaan 17

2352BM Leiderdorp