Uitstekende duidelijke hulp bij vragen en of problemen.

Telefonisch hulp gevraagd en gekregen bij het installeren van aangeschaft Office 2024 pakket. Ook hulp gekregen bij het instellen van een nieuwe desktop en het oplossen van diverse instelling problemen. Prettig contact met de heer Talens en de hulp op afstand is perfect.

snel, hulpvol en niet te duur

Ik ben net zo lang geholpen tot het probleem opgelost was, prima!

telefoonnr helpdesk werkt niet

ik heb op 18 juli 2025 een office 2024 gekocht voor 2 pc ik heb een virus gekregen op mijn pc, ik heb moeten herinstalleren pc, dus ben ik mijn office proffecional 2024 kwijt. kan je deze terug installeren voor mij. MVG Depoppe Rudy

Prima snelle service en goed software pakket

Duidelijke uitleg over installatie van de software. Betrokken ondernemer.

Met bijgeleverde procedure eenvoudig te installeren

uitstekend

Zeer deskundig en behulpzame medewerker aan de telefoon gehad.

Het probleem werd door een medewerker snel en vriendelijk opgelost

Wat is toegezegd ook waargemaakt. Top

Keurig de na betaling de key en installatie informatie voor office 2024 direct ontvangen. Wel even goed kezen maar alles prima gelukt.

Geweldige service bij het installeren van Office pakket.!!

De telefonische hulp die ik kreeg bij het installeren was fantastisch en erg klantvriendelijk. Nogmaals bedankt hiervoor.!!!

Een geweldige ervaring.

Na de helpdesk gebeld te hebben, ben ik zeer tevreden met deze mijnheer die mij hielp. Ik kan er aan toevoegen,,, beter kan niet. Voor mij krijgt hij een punt 9.5- Met vriendelijke groet. Toon van M.

Office 2024 goed geïnstalleerd op 2 laptops

De download van de Office ging heel goed en werkte meteen na de download dankzij de goede uitleg er kan niks mis mee gaan en raad deze manier van nieuwe software bestellen aan

Snelle levering met duidelijke installatie- handleiding. Kon iin no-time aan de slag!

Klare en duidelijke uitleg nopens werkwijze en installatie

Office 2024

Mooi pakket en super geholpen door Helpdesk bij activatie.

makkelijk te doen en werkt meteen

installeren ging goed, je krijgt een mail met link naar installatiehandleiding uitleg is daarin duidelijk en klopt helemaal goede prijs voor 2 computers

Goede helpdesk en prijs

Goede helpdesk en prijs , snelle reactie op een probleem, zelfs op zaterdag.

Ben zeer blij

Ben zeer blij met mijn aankoop. De installatie ging soepel. Alles werkt naar behoren.

nog nooit zulke duidelijke installatie-instructies gekregen

microsoft office gekocht voor 2 computers de links, zowel als de bijgevoegde installatienota waren overduidelijk; de installatie was eenvoudig en vlekkeloos

Niet compleet

Het programma is in principe heel fijn alleen in Words zit niet meer de optie spellingcontrole. Hij is weer wel maar kan niet ingesteld worden. Dat is erg jammer

Heel erg goed!

Prima geholpen en alles keurig in orde gemaakt.

Het werkt en daar ging het om

Het is office alleen nog even de extra functies opzoeken

prima ondersteuning

Afgelopen vrijdag Outlook 2024 Professional Plus (Outlook classic) besteld. Via de helpdesk heb ik ondersteuning gevraagd voor de installatie. Dit is geheel naar wens gelukt. Hier ben ik zeer tevreden over.

Fijn dat er een stappenplan bij geschreven is, en nog duidelijk ook.

Supersnelle feedback gekregen!

Perfecte klantenservice, binnen een uur had ik al telefonisch contact gekregen. Alles opgelost!

Gewoon prima.

De aanschaf van een Microsoft-pakket verliep geheel volgens hun aangegeven route. Na betaling kwam de mail met sleutel direct binnen. En de installering verliep eveneens goed.. Kortom: een prima website. Aanbevolen.

Klipper 7

8802NK Franeker

0900 33 0000 3

Over Windows Helpdesk

De Windows Helpdesk is sinds 2007 actief in het verlenen van telefonische hulp met computerproblemen. U kunt tijdens onze ruime openingstijden gebruikmaken van onze expertise. Veilig en betrouwbaar. De technische vaardigheid en ervaring voor het oplossen van al uw vragen en computerproblemen is binnen bereik. Het enige wat u hoeft te doen is de telefoon op te pakken en de Windows Helpdesk te bellen. Meer informatie vindt op onze site.