Makkelijk contact

Vriendelijk en behulpzaam

P15

Très bon produit.

Impeccable

Satisfaite, livraison à la date annoncée par émail. Personnes au téléphone toujours agréables et professionnels. Prix compétitifs.. que demander de plus?

Croquettes recommandé par mon vétérinaire, mes chiens aiment beaucoup

Recommande, très bonne croquettes

snel,top

goede ,snelle service voor een prima prijs

Grote keuze aan producten zowel voeding als pharmaceutische producten.

Producten aan zeer interessante prijzen. Enorm vlugge levering; tijdstip van aangekondigde levering zeer correct. Niets dan lof.

Goed voor elkaar

Contact is goed! Ze lossen alles snel op...

très réactif

J'ai un abonnement mais comme c'est pour 2 chiens j'ai parfois du mal à juger du délai entre 2 livraisons et comme je me suis rendue compte que je n'en avait pas assez, j'ai demandé "expédier de suite" et 2 jours après je recevais mon gros sac de croquettes !! impeccable

Goed en snel

Dino is er supergoed mee!!!

Vlotte samenwerking met PostNL. Meestal is het er de dag nadien al!! 1x probleem met levering maar daar hielpen jullie excellent in mee.

Très satisfaite du site

Merci pour votre performance concernant les livraisons qui sont respectées et à date demandées.. Merci Beaucoup

Inorde

Super handig om voorruit te bestellen

En ook handig om weer aan te passen

Hele goede service

Mooi de leveringen op tijd zoals afgesproken.

Snelle en correct geleverd

Alles prima verlopen

wel ok.

Een beetje overdreven om 3 filters in een kartonnen doos aan te bieden!in een grote enveloppe, passen ze zo door de brievenbus!!!

correct en makkelijk

Met het abonnement op hondenvoeding hebben we steeds voldoende voorraad in huis. De frequentie kan heel gemakkelijk worden aangapast in het account.

Terug een gezondere en levendige hond

Mijn labrador van 9 jaar kreeg problemen met zijn gewrichten . Op zich niet abnormaal, maar dankzij aangepaste voeding is hij er sterk op vooruit gegaan.

le bonheur de mes poilus c'est de pouvoir leur donner une nourriture de qualité

qualité, prix, excellant…

A renseigner

Bonne gamme de produits, site facile d’utilisation, bonne diversité dans les points de relais, livraison rapide et bonne information s’y rapportant et colis soignés.

alles prima

ok

Superbe produit!

C’est le meilleur produit pour les chats

Mijn ervaring is positief

Fijn dat je een abonnement kan nemen op producten die je herhaaldelijk besteld, met korting

Altijd prima

Altijd prima

Bestelt en de volgende dag al thuis

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze