Goede prijs en snelle service.

Ik ben dik tevreden. Mijn 18-jarige senior kat voelt zich duidelijk beter met de extra vitamines. Wij zeggen dankjewel.

Zeer incompetent.

Ik heb een product besteld dat in het assortiment van de winkel zat. Het product op de foto wordt geleverd met een dispenser waarmee u de juiste hoeveelheid olie kunt toedienen, afhankelijk van het gewicht van de hond. Ik heb een gewone fles van deze olie ontvangen, zonder dispenser. Ik heb gevraagd of de besteling kan aangepast konden worden aan het bestelde en betaalde product. Ik wil dat de dispenser naar mij wordt opgestuurd of dat ik hem vervang door het product dat bij de bestelling past. Ik heb een retourcode ontvangen. Ik heb een artikel geretourneerd, maar heb niet het volledige aankoopbedrag teruggekregen. De fout lag bij de winkel of bij de medewerker, maar ik was met kosten belast. Dat is oneerlijk. Ik raad deze winkel niet aan vanwege het gebrek aan competentie en eerlijke behandeling van de klant.

Super content du service et de la rapidité de livraison.

Toujours très satisfait.

GOED

Gewoon goed, van bestelling & betaling tot levering

Ideaal deze goede, snelle en klantgerichte service waar je vanaf het begin van de bestelling tot aflevering op de hoogte gehouden wordt! Aanpassen van abonnement ook geen probleem, helder en transparant in de communicatie. Absoluut een goede dienstverlening!

Ravie de ce site internet

Je trouve les croquettes de mes chiens avec une livraison rapide. Sans compter le prix attractif! Je recommande

Krijg de korting niet

Je hebt me beloofd al 3jaar van korting ik kan niet bestellen on de 16 weken want mijn hondje doet 1jaar met 12kg eten grt pascal ps ik bel naar jullie en neem niet op

Zeer goed .

zeer correcte uitvoering , en stipte levering .

Snelle levering en goede retourzending zonder extra kosten

Had voor mijn hond het verkeerde voer besteld. Gelukkig zat alles nog in de verpakking. Dus retour gedaan Heb ander voer besteld en kreeg het een dag later al binnen. Retour keurig afgehandeld zonder extra kosten

Geweldige service

Flexibel en punctueel, zo blij mee

Snelle levering en correcte prijs

Aanrader voor snelle levering en correcte prijs

Levering wel erg laat

Levering dit keer erg laat en pas nadat ik aan de bel trok!

Mooie actie

Goede actie snel geleverd netjes verpakt goed te volgen waar pakket is en hoelaat

Tout ok

Tout parfait

Satisfaite

Livraison à temps même le week-end. C’est super

correcte firma

Beste correcte firma.Niets op aan te merken.Zeer vriendelijk ,bij problemen staan ze altijd klaar.Voor ons nr 1 !!!! Bedankt.M.v.g Marina

Goed geregeld

Al een paar keer hier wat besteld en het is altijd perfect gegaan. Ik had een duur soort voer voor de kat en dat had ik weer besteld. Toen kreeg ik er een proefpakket bij van een eigen merk en dat vergelijkbaar was met het duurdere merk. De kat smulde er ook van dus nu het eigen merk besteld. Ook had ik wat vragen ge-e-maild voor de dierenarts en die zijn keurig beantwoord. Ook kreeg ik advies hoe ik over moet schakelen op het ander voer.

Uitstekende producten voor een goede prijs

Pharmapets heeft een ruime keuze in producten van uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Het bestellen, aanpassen en volgen van je bestelling is eenvoudig.

Dik tevreden

Snelle levering, makkelijk bestellen. Goed product.

Zuinig, geen geurtjes, maw perfect

Onze 9 jarige Berner heeft veel minder gewrichtsproblemen wanneer hij zijn dagelijkse snoepje krijgt.

kattenvoer van hoge kwaliteit

Voor onze bejaarde kattin laten we om de 4 maanden Purviso Mobility korrels leveren, en daar zijn we bijzonder tevreden van. Complimenten aan de chef, laat ze knorrend weten. Hoogwaardige korrels, lekker krokant en vol gezonde vetzuren. Het baasje vindt ze trouwens ook lekker, en zo nu en dan eet ik eens een klein handje korrels mee :) & de Churu snacks van Inaba gaan ook vlotjes binnen. In een mum van tijd likt ze alles op. Ook handig om wat homeopathie in te mengen.. Pharmapets is sowieso een aanrader, van bestelling t.e.m. levering. Aarzel dus niet om hier wat voeding voor je huisdier te kopen! Fijne feestdagen & tot de volgende!

Die ia hoed.

Je word op tijd benaderd dat de volgende levering er aan komt

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze