Laden reviews...
98 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden doorgaans snelle levering, een gunstige prijs-kwaliteitverhouding en een eenvoudig online bestelproces. De beoordelingen tonen betrouwbare service en betaalbare opties. Over het geheel blijft de tevredenheid hoog. De toon is positief en consistent.
idem als boven
21 January 2026
Patricia
Elewijt
Ondanks de e mail van uitstel i.v.m. geen voorraad toch bestelling geleverd. Volgende pas in augustus.
11 January 2026
Kees
Andel
Rapide simple et efficace quand cela se déroule sans problème !
10 January 2026
Déborah
Namur
Ze hebben meestal mijn producten in huis, maar in kleine verpakkingen, dus duurder
8 January 2026
ulke
2950 kapellen
Kreeg ipv grote zak hondevoer n zak kattevoer.Vind het ook niet ok dat er zonder mijn toestemming geld van mijn rekening wordt geïncasseerd.Heb n abonnement maar als t op deze manier gaat zet ik het stop.
5 January 2026
Abonnement werkt goed
29 December 2025
PJ
Kerk Avezaath
Beste, Na mijn eerste bestelling was ik van plan om volledig over te schakelen op Hills, via PharmaPets maar nu twijfel ik. Elk! Blik was geblutst en de verpakkingsdoos vertoonde geen beschadigingen. Hebben jullie echt geblutste blikken verpakt? Ontevreden groeten. Geert
28 December 2025
Geert Van Crombruggen
Hombeek
Uitstekende kwaliteit voer. Uitstekende website. Uitstekende prijzen.
25 December 2025
Marcel
Heerhugowaard
23 December 2025
Daniela
Herselt
De helft van de bestelling gekregen. Niet tevreden
21 December 2025
Tania
Zedelgem
Dit is al de derde keer dat ik hondenvoer bestel Vooral de prijs en de goede levering zijn goed Aan te bevelen !!
20 December 2025
Ton
Nuth
Als ik niet had gebeld, had ik dan een bericht van jullie gekregen dan he’d geld niet afgeschreven kon worden.
19 December 2025
John
Hazelzet
Prix défiant toute concurrence, livraison très rapide, emballage bien sécurisé.
19 December 2025
Snel bezorgd.
17 December 2025
Tonny
Kuinre
Bonjour je suis très contente de votre service.merci beaucoup bonne journée
17 December 2025
Raquel Lima Ferreira
Bertrix
Snelle levering zeer goed.
14 December 2025
Tevreden over snelle bezorging
8 December 2025
Tevreden klant
Etten-Leur
Programme d’abonnement qui nous permet de recevoir en temps et en heure les croquettes de notre chien. Le prix est compétitif
5 December 2025
Nathalie
Quaregnon
Snelle levering. Klopt altijd
30 November 2025
Aadje van Duuren
Haren
kan nooit meer zonder catfood zitten. Ook simpel om de levering eens qua tijdstip te verplaatsen. Prima service
30 November 2025
Willy
Terneuzen
Livraison rapide et bon prix
29 November 2025
Serge Manswetow
Visé
Alle 24 blikken waren geblutst en niet door de koerierdienst. De doos was nog helemaal intact, ook de plastiek rond de blikken was helemaal in orde. Maar aan alle blikken waren er blutsen en builen. Dit moet zo geweest zijn voor ze verpakt waren. De blutsen zaten zelfs in het midden van de blikken. Ook 2 verkeerde blikken in de totale levering. Ik had voor diabetes besteld en er zaten 2 andere tussen.
26 November 2025
Ann Van Acker