Onjuiste informatie op de website

Dieet hondenvoer besteld. Het zou op voorraad zijn. 1 tot 2 werkdagen levertijd. 7 dagen later nog steeds niets ontvangen. Bestelling geannuleerd. Ik wacht op restitutie van het aankoopbedrag

Helemaal TOP

Kan er goed mijn keuze maken en het wordt prima gelever

IK VOEL ME GETILT

DOE EEN HEBESTELLING EN KRIJG VOOR ZELFDE GELD EEN ZAK METABOLIC VAN 3 KG IPV 4 KG

Geweldige aanbieding en snelle service

Geweldige aanbieding en snelle service

Levering perfecte op tijd, zeer goede kwaliteit producten

Zeer tevreden over de producten en de levertermijn

Zoals als steeds een perfecte bezorging

Zoals als steeds een perfecte bezorging

Mooie prijs, even moet wachten, ver geleverd

Late levering, besteld en uiteindelijk mail gekregen dat het niet voorradig was. Ik kon hiervoor een terugbetaling krijgen wat wel mooi was van de firma.maar er voor gekozen om te wachten omdat de aankoopprijs z zeer mooi en voordelig was. Uiteindelijk niet thuis bij levering op zaterdag, kon perfect aan de deur gelegd worden(doodlopend straatje) of bij de buren . Is uiteindelijk op een post nl punt geleverd, zeker niet het dichtste in de buurt( dit is 800m van mijn deur…) dus ik ben er vrij zeker van dat Post nl NIET aan mijn deur is geweest. Nochtans passeert post nl hier veel.dus dit vind ik wel jammer want heb nu toch wel ‘ver’ moeten rijden om mijn hondebrokken. Dus eigenlijk ligt de fout bij post NL

Honden hebben onder eten gezeten daar het op tijd besteld maar nog altijd niet toegekomen.

Wel betalen maar na 2 weten nog altijd niets ontvangen. Als iets niet in voorraad is vermeld dit dan op de site zodat je ergens anders het kan bestellen dar je honden niet zonder eten komen te zitten en het niet dubbel moet gaan bestellen zoals nu.

Zeer snelle levering

Steeds snelle bediening. Meestal kan ik profiteren van een korting . Als het eten van de hond ongeveer een derde op is krijg ik een mailtje om een nieuwe zak te bestellen.

Ons huis van vertrouwen :-)

Precies wat Odette nodig heeft: op tijd haar potje met gespecialiseerde, lekkere brokken. En ook goed voor de baasjes: handige website, vlotte bestelling, snel geleverd en aan een correcte prijs. En dan ook nog eens de extra mogelijkheden om vragen te stellen aan experts. En 't is Belgisch! Helemaal top dus :-)

Goede service, opvolging, hulp.

Vooral de service bij vragen of oplossingen die er gezocht moeten worden is zeer goed. Wij hebben twee dieren met verteringsproblemen, wij kunnen al onze produkten bij jullie verkrijgen. Ook daarom is het belangrijk dat er via mail duidelijke antwoorden/oplossingen komen wanneer één van de produkten niet op voorraad is / later komt.

Bijzonder slecht bedrijf. Geen contact mogelijk. Product wordt niet geleverd. Geld niet geretourneer

Hondenvoer besteld. Niets ontvangen. Product zogenaamd tijdelijk niet leverbaar. Heb 3 keer aangegeven geld retour te willen. Wordt niet op gereageerd. Vandaag mail ontvangen hoe bestelling is bevallen. Niet dus. Ben bang dat ik naar mijn geld kan fluiten. Doe geen zaken met dit bedrijf. Zeer slecht.

Levering is vlot verlopen

Bestelling is vlot verlopen en binnen 5 dagen had ik mijn levering ontvangen.

Ok

Levering ok, jammer dat jullie beschikbaarheid beperkt is, vele produkten van Edgard Cooper zijn niet leverbaar

poesen zijn er verlekkerd op

hopen dat het blaas probleem van mijn kater wegblijft

Super snelle levering

Ik heb zes zware zakken met kattengrind besteld. Deze werden binnen twee werkdagen bezorgd. Keurig verpakt.

Snel geleverd en niet te duur

Prima.

Slechte levering

De bezorger is niet bij mij thuis geweest. Ik kreeg een mail dat de bezorging niet gelukt is. Ik was gewoon thuis dus de bezorgen is zeker niet geweest. Ipv dat ze de volgende dag dan komen afleveren, moet ik het paar dagen erna afhalen bij de Intratuin. In verband met mijn planning ga ik vandaag pas ophalen. Een totale verspilling en vertraging van een week dus.

BON SERVICE

PREMIERE EXPERIANCE VOIR SUITE A LA PROCHAINE COMMANDE

Slecht

Niet gekregen wat ik had besteld.

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd!

Prima advies gekregen

Koop regelmatig mijn dierenvoeding bij parmapeds ben er zeer tevreden over

Top professioneel en snel geleverd

Beter kan niet

Vlug en correct geleverd.

Vlotte levering van een goed product

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze