Snel en op tijd gelev

Correcte service

Mijn bestelling is vlot verlopen. Ook bedankt voor de gratis Soft Baked Biscuits.

Snelle levering heel tevreden van jullie diensten

Top voeding voor een correcte prijs

Bij Pharmapets kan je degelijke voeding kopen voor een correcte prijs. Bovendien hoef je niet langer te sleuren met zakken van 12kg droogvoer gezien de verzending inbegrepen is! Top.

Was mijn eerste bestelling en is uitstekend bevallen om nog maals te bestellen.

déçu

Bonjour Au niveau de la livraison, rien à redire, tout est dans les temps. Par contre, à peine ma commande payée, le lendemain il y avait une réduction importante. Malgré un mail envoyé à pharmapets pour le faire remarquer, aucune réponse de leur part. A cause de cela, ma côte est de 3 au lieu de 5. Un client fidèle de 83 ans.

Snel en betrouwbaar

bestelling werd snel geleverd, tegen een zeer goede prijs.

livraison en point relais

Bonjour, La livraison était prévue à mon domicile, après une semaine je m'étonnais de ne tjs pas avoir reçu mon colis. je n'ai vu personne passer. Il s'est avéré qu'il était dans un point relais alors que je n'avais même pas un avis de passage du livreur (Post NL) dans ma boite aux lettres. Quel intérêt d'acheter en ligne avec livraison si c'est pur devoir se déplacer et perdre son temps? Un peu déçu...

Altijd goeie levering en product altijd in goede staat

Vlot en goede service.

Prijzen zijn ok en gemakkelijk opnieuw bestellen van je aankoop.

uitstekend

super

Prima.

Goede voeding voor onze hond max hij doet het er erg goed op.

Altijd al snel en goed bediend.

geweldig

mijn huisdier heeft alles in eenkeer opgegeten

Prima ervaring

Niet oke

Ik heb mijn aankoop niet ontvangen !!!!!!!!

Alweer goed en snel bezorgd.

Al lange tijd bestellen bij jullie.. Altijd oké. Mvg

Stipte levering, goede kwaliteit

Vlot

Altijd zeer vlotte en snelle levering. De zak met voeding zit mooi verpakt in een doos waardoor deze niet kan beschadigd worden.

Snelle levering van een kwaliteitskrant product

Snel en goed

Perfect NK

Perfect netjes op tijd keurig

Snel en correct

Makkelijk besteld en snel geleverd voor een correcte prijs

Ruim assortiment

Ruim assortiment en snelle levering

Snelle service, maar bestel normaal altijd ergens anders omdat het daar goedkoper is!

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze