Parfait , qualité prix, mon cocker adore .

Parfait, livraison rapide, grand choix et très bonne communication.

Prima verzorging

Pakket keurig afgeleverd

Levering is volledig uitgevoerd zoals verkregen info !

Levering werd uitgevoerd na 5 dagen, week-end inbegrepen !

Livraison arrive un samedi avec plus de 5 heures de retard..

Marchandise bien reçue

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede service en Snelle levering

Makkelijk bestelproces, snel geleverd, dus voor herhaling vatbaar !

Helemaal super!

Snel geleverd voor een goede prijs

TEVREDEN !

snelle levering, goede verpakking, tevreden !

Zeer slechte levering

Besteld op 2 maart en op 11 maart nog steeds niets intvt. Wel drie maal een melding dat het pakket niet kon bezorgd worden omdat bijkomende adresgegevens nodig waren; dit terwijl het juiste leveringsadres vermeld stond bij de koerier. Op 11 maart 's morgens melding dat het pakket in het voertuig van de bezorger zat. Om 19 u. nog steeds niet ontvangen. Dit is zeer lastig: het voer van mijn hond raakt op en het is niet verkrijgbaar in de gewone dierenzaken.

Slecht,

De genoemde levertijden op de website kloppen totaal niet. Slechte communicatie, telefonisch geen contact te krijgen, ik heb een tiental maal gebeld op verschillende tijdstippen, telkens een voicemail gekregen. 5 keer een e-mail gestuurd, 1x reactie gekregen na 5 dagen….?

productinfo klopt niet, contact en bereikbaarheid waardeloos

Nu een week geleden een hondenfietsmand besteld. Expres 1 gezocht voor honden tot 15kg en ik was blij dat Pharmapets die kon leveren ( dacht ik ) . De mand kwam binnen en mijn hond (10 kg) paste er amper in. De mand is niet groter dan een standaard boodschappenmand. Zeker wanneer ik de "koepel"erop zou zetten zou hij continu in elkaar gedoken moeten zitten. Sindsdien probeer ik de klantenservice te bellen. In eerste instantie om het product misschien om te ruilen voor een grotere of een fietskar. Maar de bereikbaarheid van de klantenservice is Ruk! of ze zijn telefonisch niet bereikbaar, of ze hebben pauze. Dan maar een mail sturen. Ik kreeg netjes na 3 dagen (!) een mailtje terug met de link naar het retourportaal. Toen ik alles netjes had ingevuld en mijn retour wilde bevestigen kreeg ik een foutmelding dat ze helaas geen retourlabel konden aanmaken en ik contact moest opnemen met de klantenservice, Maar je raadt het al....deze zijn vandaag weer niet telefonisch bereikbaar.

Snel, oplossingsgericht en klantvriendelijk

1e bestelling. (Mijn) fout in het opgegeven leveringsadres werd snel getackeld en opgelost. Of het bestelde voer aan de verwachting voldoet, moeten we nog ff afwachten

Was goed te bestellen ben goedkoper uit dan bij mijn eigen dierenarts. Snel geleverd

Was goed te bestellen goedkoper dan bij de dierenarts snelle levering

Ontgoocheld

De zak heeft geen hersluitingsrits zoals bij de 12 kilo zak.. Dit staat niet op uw omschrijving...

Heel goed het was snel geleverd.

De bestelling was snel thuis

bonne expérience

expérience satisfaisante Large présentation des produits Royal Canin Coection complète

Déception

Déception, C’est la deuxième fois que je passe commande chez vous pour les croquettes de mes chiens, la première fois en 48 heures j’ai été livré (parfait), deuxième expérience, aujourd’hui cela fait plus d’une semaine que la commande est passée et je n’ai toujours pas de nouvelles, et j’ai dû aller chez mon vétérinaire pour chercher des croquettes en urgence Comprenez ma déception

• Nous recommanderiez-vous? Non

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden met de oplossing van mijn pakket wat niet was aangekomen. Het bleek retour gezonden te zijn en is door Pharmapets weer opnieuw toegezonden. Dank jullie wel, het ging om een belangrijke medicatie voor het oog van mijn hond, waar het hoornvlies bij loslaat. Vandaag nog net op tijd ontvangen, voordat de huidige druppels op waren. Dank daarvoor!

Nog niks ontvangen

Tot op heden nog geen bestelling mogen ontvangen

Normaal is mijn ervaring super.

Bij de laatste bestelling kon ik helaas geen contact krijgen met de firma. Niet telefonisch en ook niet per mail. Dat was wel erg jammer omdat mijn voer na 2 weken nog geen contact bijna op was. toen heb ik helaas in de winkel 1 zak gekocht, maar na 2 dagen kreeg ik toch antwoord op mijn mails. En dat is perfect afgehandeld zoals mijn ervaring altijd is geweest. Dus voortaan weer gewoon bij hun bestellen.

snelle levering en lage prijs

de zak met voer werd snel geleverd, en voor een leuke prijs incl 3 kg gratis

Snelle levering, keurig verpakt!

Geweldig!

Besteld s'avonds, geleverd de volgende dag. Wat wil je jij meer!

Correct en vlug

Correcte afhandeling van de bestelling en vlugge levering.

Super snel af gehandeld

Snelle service en de beestjes gelukkig

Alles goed en vlot verlopen.

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze