Zeker aan te bevelen!

Snelle levering en mijn bestelling werd keurig op de vierde verdieping aan de deur bezorgd door Post Nl. Ook de prijs was gunstig!

Jamais reçu le produit

Pharmapets devrait passer par un autre service que GLS qui sont injoignables et ne répondent pas aux mails. Je n'ai jamais reçu le produit et aucune solution ne m'a été apportée. Premier et dernier achat chez Pharmapets.

Ancien client fidèle

Très bien prix et delai

Heel vlotte levering maar verpakking kon beter

De bestelling verliep heel vlot, levering was in orde. De doos was heel zwaar en de verpakking was er niet op voorzien. De bezorger had er een heleboel plakband rond moeten draaien, dus het uitpakken was niet zo handig :)

Correcte levering qua inhoud, afrekening en timing.

De bestelling werd vlot verwerkt. Goede kwaliteit van de geleverde producten.

Tevreden!

Telkens zeer tevreden! Goede en correcte service.

vlotte en correcte levering

Zeer vlotte en correcte levering - steeds op de hoogte gebracht van de stappen in de bestelling/levering

Gewoon toppie

Jullie komen gemaakte afspraken na en zijn duidelijk in het geven van informatie als de klant telefonisch contact opneemt!

Vlug, correct en perfect geleverd en gefactureerd!

Zeer tevreden en zal zeker nog bestellen.

Was een snelle levering

Heb wel een vraagje , op 8/2 kreeg ik een mail waarin stond -10% op natvoeding geldig tot 14/2 . dit ging automatisch bij afrekening geregeld worden , maar is spijtig niet gebeurd .

Goede kattenbakvulling

Tevreden aankoop, weinig of geen stof ten opzichte van andere karrenzand. Jammer maar de prijs is erg pittig, zeker als je +- 60 a 80 kg nodig hebt per maand. Maar de katten zijn er blij mee, en dat is al veel waard.

Geweldige service

Ik heb mijn bestelling de dag erna al ontvangen,zeer snelle service. Mvg Patrick

Tip-Top in orde !

Duidelijke website, snelle levering en verpakking helemaal oké !

Je n'ai toujours pas eu mon colis..

J'attends toujours mon colis depuis 4 jours

• Nous recommanderiez-vous? Non

Correcte prijs, correcte levering.

Tot op heden niet geleverd, wel al meer dan een week betaald

Ik wacht al meer dan een week op een zak hondenvoer Zou geleverd zijn , maar niets van waar Niet bij ons , bij de buren of ophaalpunt Niemand bereikbaar

Helemaal prima..

Ik heb bij jullie besteld omdat jullie op dat moment de goedkoopste waren.. Service verder prima..

Alles OK

Snel geleverd tegen een scherpe prijs.

A-product normaal alleen verkrijgbaar via de dierenarts. Hier makkelijk en snel te bestellen tegen scherpe prijs. Prima service.

Top product en snel geleverd

Prettig bestellen en ontvangen.

Heel tevreden

Site très sérieux

Nous sommes parfaitement satisfaits par Pharmapets tant par leurs produits que par leurs services et le sérieux dans la rapidité de la prise en compte de la commande.

x

x

Snelle en goeie service

Prijs was zeker ok ten opzichte van andere aanbieders. Levertijd was zeker ook ok. Dus goede en snelle service tegen goeie/eerlijke prijs.

Tevreden

Karel Picquelaan 162