Ik heb maar de helft van mijn bestellen gekregen en krijg geen respons op mijn mails.

Zeer snelle levering

Prettige zaak met vele spullen. Zeer snelle levering

Prima service en prijs/kwaliteit top!

Je vind hier niet alleen prima producten maar ook tegen de laagste prijs. Bovendien met gratis en zeer vlotte levering. Ik ben fan!

Goed.

Te langzaam

Te lang afwachten

correcte levering

alles was ok

Super goed

Ik ben super tevreden mijn hondje eet hem graag verteerd hem goed en niet teveel mest super en de service is ook super goed, als ik toevallig niet toe kom en zonder val dan is de levering er al heel goede service ik vind er alles wat ik kan denken niets dat ze niet hebben . Top dieren apotheker

Eerlijk en op tijd geleverd aan te raden

Snel geleverd en netjes verpakt en geleverd

Correct

Overzichtelijke website Gunstige prijzen Snel geleverd

Goede en snelle levering!

Goede en snelle levering. Ze zijn de goedkoopste en ik zal hier zeker vaker bestellen.

rapide

parfait

Niet leveren en wel een evaluatieformulier sturen: onhandig

Is tot nu altijd prima, maar deze keer niet want het bestelde blijkt niet op voorraad en geen heldere communicatie wanneer dan wel. Als u geen idee hebt wanneer wel geleverd kan worden geef dat dan aan. Nu blijft het onduidelijk. Ik kijk dus uit naar een bericht dat het verzonden is. Ipv krijg ik de vraag hoe tevreden ik ben met de niet geleverde levering. Tsja dat zijn minder sterren dan de vorige keer...

Gemakkelijk

Gemakkelijk en betrouwbare online bestelling

alles naar wens

heel vlugge levering, heel tevreden, bestel met jullie terug van harte bedankt

Altijd goed

Rapide

Rapide et efficace

Zeer correct

Correcte prijs en snelle levering.

Snelle en vlotte afhandeling

Mijn hond vindt de grote brokken geweldig.

heel betrouwbaar

Ik heb tot nu toe enkel positieve ervaringen! Indien er wat fout is houden ze je op de hoogte en zoeken zelf naar een oplossing of alternatief! De communicatie is echt top. Ik ben een tevreden klant !

Als het er is gaat het snel

Bestelling geplaatst op de website en betaald. Krijg je later te horen dat er geen voorraad is. Anno 2021 is het echt 'not done' om artikelen nog te koop aan te bieden terwijl je geen voorraad hebt. Zorg voor een goed voorraadsysteem! Ook had hun leverancier geen voorraad. Al met al 3,5 week op de bestelling gewacht. Ze bieden netjes aan om het geld terug te storten maar ik bestel niet pas als het op is dus ik kan wel even wachten.

Alles netjes op tijd, goed verpakte voeding en vriendelijke besteller!

De producten die ik wou

Ik kreeg de producten ,speciale voeding voor mijn hondje,zeer snel en goed geleverd. Ik bestel hier in de toekomst nog.

Top zeker een aanrader

Karel Picquelaan 162