Perfect levering

De goedkoopste voor ons product en het is de dag erop perfect geleverd,alweer door op net te zoeken paar euro’s bespaard, Ze maken dus hun slogan waar ,steeds de goedkoopste zijn. Alweer een blije klant erbij

De voeding van Hills heeft de darmproblemen bij mijn Eurasier goed opgelost De bestelling gebeurd altijd op tijd en zonder problemen en de prijs valt goed mee (concurrentieel)

Eficaz

Rapidez na entrega, facilidade no contato. Muito bom experiência! Merci

• Você nos recomendaria? Yes

Goede prijs,snelle levering,goede verpakking.

Snelle levering en goed product

Eerste keer besteld bij Pharmapets. Positieve ervaring. Snelle levering en goed verpakt. Met het product zelf had ik al goede ervaring.

Top product met snelle levering aan lage prijs

Zeer goed voor mijn hond zijn gewichten. Is nu reeds 14.5jaar oud en weinig of geen last aan zijn gewrichten Goede ondersteuning door dagelijkse flexadin advaced chew te geven.

Het pakje is nooit toegekomen

Het pakje is nooit toegekomen

Geleverd

De koerierdienst had een bericht gestuurd dat het pak onderweg was, en dezelfde dag ging geleverd worden, maar het is 3 dagen later aangekomen. De doosjes met de snoepjes waren open gegaan, en lagen over de hele doos verspreid.

Correct .

Ik werf netje op de hoogte gehouden.

top qualitijd

bij bedragen vanaf 100,-EU mind. 5-10 % korting d.v.k.

Niet duur en snel geleverd

Scheelt ruim 10€ met anderen, dat vooral en ook nog snel geleverd!

Prices als verwachten, sneel leveren, goede prijs.

Zeer tevreden.

Stipte en correcte levering

Ik kan het niet beter zeggen dan in de korte zin hierboven.

Zeer goed en snel

Zeer corekt snel en prijselijk

Levertijd van 1 week

Ik kreeg 3 dagen na mekaar een mail dat de levering tussen 8.00 en 21.30 thuis zou plaatsvinden. Niemand aan de deur geweest. De 3e dag 's avonds krijg ik een mail dat ik mijn pakket kan gaan afhalen in een afhaalpunt buiten mijn gemeente. Ondertussen zat ik echter in quarantaine doordat 2 gezinsleden corona gekregen hadden. Als ik thuislevering aanvink, verwacht ik ook thuislevering.

Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen!

De levering was voor afgelopen woensdag. Nu zijn we maandag en ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Ben naar de winkel ander eten voor mijn hond moeten gaan halen. Hij werd op deze voeding gezet door de universiteit van Gent na 26 aanvallen op 1 weekend. Ik ben bang, doordat hij nu moet overbruggen met andere voeding, dat hij terug aanvallen gaat krijgen

Prima product, snelle levering

Tot nu toe slecht

Ik ben nog aan het wachten op een bestelling dus geen uitspraak er op en zeker geen ster VG Swa

Hetgeen wij besteld en betaald hadden bleek niet in voorraad. Hier kregen wij snel bericht van en binnen een paar dagen werd het geld teruggestort, dus een prima afhandeling

Helemaal in orde

Vlotte levering, en producten waren helemaal wat ik bestelde, dus geen echte opmerkingen.

Prima, vlot geleverd

Mooie korting, anders had ik elders gekocht

Wat een TOP service

Levering was snel (1dag) en dat tussen blackfriday en sint. Iets was niet helemaal compleet na een maitje volgende dag antwoord en een dag daarna een compleet setje zonder gezeur. Andere leveringen hiervoor ook altijd snel en wel compleet ontvangen. Dikke 10

Super vlotte levering. En ook goed geprijsd

Super bedrijf

Snel en concreet geleverd. Goede prijs

Zeer goed en snel

Karel Picquelaan 162