ervaring nog steeds goed genoeg om te blijven

van 5 sterren na 3 sterren omdat toch elke keer wat aan de hand is.

Excellent

Service de grande qualité

Parfait rapport qualité prix

Délai de livraison rapide

Goed en snel bezorgd

Snel en goed voor een nette prijs.

top service

Verleden week was PostNL negatief in de media en inderdaad de aflevering gebeurde niet op de dag van de tracer. Dit bracht onzekerheid mee of het pakket wel zou aankomen. Gelukkig communiceerde Pharmapets individueel over onze bestelling. Wat ons aangaat een bewijs dat jullie je klanten een warm hart toedraagt.

Parfait

Livraison très rapide

Correct

Correct

Nu correct

Levering nu vlot verlopen, vorige keer liep het mis

goede service, snelle levering

goede service, snelle levering

Zeer snel geleverd, maar ook zeer matig product

Na week proefperiode bij dierenarts 8 doosjes x7 bakjes Specific natvoer besteld via Pharmapets. Levering van het product was uitzonderlijk snel, maar product werd wel beschadigd geleverd. Verpakkingen waren gelukkig nog wel gesealed, maar er zaten flinke deuken in. Kwaliteit product is niet hetzelfde tussen ieder doosje. Kattenvoer ruikt over het algemeen niet echt lekker maar dit product is ronduit het meest walgelijke wat ik ooit geroken heb. Braakneigingen bij ieder nieuw bakje wat ik open maak. 1 van mijn siamezen eet liever niets dan dat ie dit product eet, zo goor. Ondanks overgangsperiode met dit nieuwe voer om ze te laten wennen iedere dag braaksel en allebei slechte ontlasting sinds de 2 weken dat ze dit krijgen. Ontlasting heeft dezelfde ronduit walgelijke geur als het natvoer. 1 van mijn siamezen heeft IBD en om die reden hou ik het nog even vol met dit voer in de hoop dat het slechts nog even wennen is. Als dat niet zo is raad ik mensen aan hier heel ver vandaan te blijven. Kijk eerst maar naar een andere aanbieder voor je kat z’n IBD problemen. 2 sterren omdat de levering zo snel was, voor de rest waardeloos en walgelijk.

Super service

Alle speciaalvoer onder één dak. En voor een gunstige prijs Helemaal top

Product niet voorradig

Ik bestelde Royal Canin Mother and baby cat zaterdag 13. Meteen betaald. Ik zou het dinsdag ontvangen. Niets ... ik belde en mailde juliie, geen reactie ... tot ik de dag erop uiteindelijk respons kreeg. Het product was niet voorradig! Geef dit dan aub aan op de webshop! Ik heb kittens die niet zonder deze voeding kunnen. De donderdag ontving ik mijn bestelling. Ik heb wel van bij mij thuis 30km gereden om een zakje voeding ... Excuses? Compensatie? Niets ... jammer Grtjs Christine

Snel geholpen

Ik word heel snel geholpen en heb de volgende dag mijn bestelling. Mijn hondje is verzot op de voeding en kan het goed verdragen wat zijn maagje betreft. Is ideale voeding voor nierproblemen dat graag word gegeten en word verdragen.

Een aanrader.

Vlotte en correcte levering aan scherpe prijs.

Snelle levering product zoals omschreven

Toppie zoals gewoonlijk

Makkelijk, snel… jammer dat het bij elke bestelling wat duurder wordt.

Top! Volgende keer weer bestellen!

Snelle nette levering

Mijn bestelling werd 2 dagen na beloofde datum geleverd

De bestelling verliep vlot zoals steeds. Alleen liep het mis bij de levering

Un peu déçue !!! Dommage...

Toujours pas reçu les deux derniers sachets Edgard... à vous de voir où il ce trouve ??? D'avance merci

Snelle levering en goede prijs.

Helemaal tevreden.

perfect

correcte prijs, snelle levering

super

très bien

VOORDELIGER ALS VEEL CONCURRENTEN

Levering verliep zoals gepland - netjes verpakt

Top !

Qualité, pas cher et rapide

Karel Picquelaan 162

9800 Deinze